Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in derde voorronde Champions League tegen FC Midtjylland

28 juli 2021 22:10
Foto: Pro Shots

PSV in derde voorronde Champions League tegen FC Midtjylland; image source: Pro Shots

PSV zal het in de volgende voorronde van de Champions League moeten opnemen tegen FC Midtjylland. Na vorige week in Schotland met 1-1 gelijk gespeeld te hebben tegen Celtic eindigde het duel in Denemarken na 90 minuten in dezelfde cijfers. In de verlenging sloeg FC Midtjylland vervolgens toe.

De heenwedstrijd in het Philips Stadion is dinsdag 3 augustus en begint om 20:00 uur. Een week later is de return in Denemarken.

PSV speelde nog nooit tegen FC Midtjylland. De Denen speelden vorig seizoen in de Champions League wel tegen Ajax, maar verloren beide duels in de groepsfase.
Tags

midtjylland voorronde denemarken celtic heenwedstrijd schotland verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Weer vol gas er op en een ronde veder !!!
+2/-0

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Word een aardige clash. Onderschat ze aub niet! Zoals tegen de Turken spelen (vooral thuis) moet het wel lukken! Hopelijk snel wat versterkingen erbij voor de vertrokken Malen en Rosario
+1/-0

2 maanden geleden
Net als vorige week thuis tegen Galatasaray met z’n alle volle bak achter het team staan en het thuis gelijk al zo goed als af maken!! Dit gaat ons seizoen worden!!
+5/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Meteen binnen een week alweer.

Had persoonlijk liever een week later gehad.

Diep in mijn hart blij dat het niet Celtic is geworden, niet nu.

Moeten wel verder (kunnen) komen.

Desalniettemin niet onderschatten.
+4/-1

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden
Leg eens uit waarom Celtic niet nu? Vind je ze zo geweldig of ben je bang voor het publiek haha
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Welk publiek?

Moet er werkelijk waar niet aan denken dat je Celtic loot terwijl er juist géén uitsupporters aanwezig mogen zijn.

Horror scenario. Bij dergelijke wedstrijden wil, nee móét je aanwezig zijn, zowel thuis als uit. Bij Denemarken heb ik dat gevoel wat minder.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk vooral dat het een geweldige uitwedstrijd is. Aangezien er geen uitsupporters welkom zijn (behalve op de thuisvakken in het Philips Stadion :B) zou je er dus ook in Glasgow niet bij mogen zijn. Wat dat betreft deel ik de mening van Killer volledig. Zou het echt verschrikkelijk gevonden hebben als je nu Celtic zou loten, maar er niet heen zou mogen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tussendoor de Fruitschaal, niet ideaal.
+1/-0

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Vooral de wissels laten spelen, of lekker uit laten stellen door KNVB, Tis immers voor Nederland belangrijk dat ook PSV de cl speelt! Toch KNVB??😉
+2/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Jong sturen of afzeggen.

Die wedstrijd is mij al jaren een doorn in het oog.

Die eerste 5-6 waren nog leuk, daarna werd het allengs minder, uitgezonderd die van 2012.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Hoop dat ze hier zo slim zijn om inderdaad gewoon een B elftal op te stellen.
Aangezien Ajax nogal eens wegkomt met geel voor een zware overtreding, weten ze daar dat ze veel kunnen maken.

Dat ze díe schaal maar lekker daar houden.
+1/-0

2 maanden geleden
Zwakste schakels opzoeken,de druk erop,en weer knallen!!
+4/-0

2 maanden geleden
Prima resultaat maar als we echt Champions League gaan spelen is de bank nog wel wat aan de magere kant. Een type als Mauro is toch echt te licht, hopen dat de technische leiding hier nog wat versterking kan vinden.
+4/-4

 
2 maanden geleden
Eens! Een mauro is leuk voor te gebruiken als manusje van alles. Maar zou niet de 1e invaller zijn op bijvoorbeeld een backpositie of middenveld, eerder 3e keus. Sadilek zelfde verhaal. Daarom zal ook 1 van die 2 (lijkt me sadilek) gaan vertrekken.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Vergeleken vorig seizoen hebben we echt stappen gemaakt. Als backup van de verdediging hadden we toen Baumgartl, nu Teze en Viergever. Backup van het middenveld was Mauro en Thomas, nu Pröpper. Aanval is hetzelfde gebleven zonder Malen. Dus daar zijn we er ook op vooruit gegaan, want Gakpo en Madueke hebben duidelijk stappen gemaakt tov vorig jaar.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Helemaal mee eens. Wat me verder ook opvalt is dat er nu een team staat dat voor elkaar wil werken. Ook meer spelvreugde. Was vorig seizoen (met o.a. Malen en onze vriend Ihattaren) veel minder waardoor er weer andere spelers (Zahavi, Madueke) ook meer voor zichzelf aan het balllen waren.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als Ramalho uit zou vallen met een blessure dan is wat we over hebben toch wel pure middelmaat. Daar zou je de Champions League niet mee in moeten willen. Hopen dat Boateng op dat gebied nog een 'Götze-tje' gaat doen en PSV komt versterken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat klein dikkopje gisteren op rtl, had precies dezelfde mening. Ik durf te wedden dat hij Mauro hooguit 10 min heeft gezien, op een ongewone positie. Mauro Jr is echt wel een voldoende voor PSV.
+1/-1

2 maanden geleden
Moet te pakken zijn volgende week! Al krijg ik hier ook een soort van Tsjechië gevoel bij. Hopelijk al een aanvallende versterking binnen voor volgende week, zodat we wat meer in te brengen hebben, al weet ik niet of die dan direct speelgerechtigd is?
+0/-0

2 maanden geleden
Mocht PSV de playoff ronde halen, is het dan al bekend op welke datum ze thuis spelen? Dit ivm vakantieplannen.
+1/-0

 
site-admin 2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

PSVEindje schreef op 29 juli 2021 om 10:40:

Mocht PSV de playoff ronde halen, is het dan al bekend op welke datum ze thuis spelen? Dit ivm vakantieplannen.Maandag is de loting hiervoor
+1/-0

2 maanden geleden
Volledig 2e naar die duffe JC schaal sturen. Weer prachtige planning van de kn?b
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Nu kan de KNVB zijn ware aard laten zien. Voor Ajax is al tig keer een wedstrijd verzet, omdat ze zo goed mogelijk voor de dag moesten komen in Europa. De JCS is de minst belangrijke wedstrijd van het seizoen, die ga je niet spelen 72 uur voor een cruciale uitwedstrijd in de voorronde CL. Dus ben benieuwd wat er gaat gebeuren, maar ik heb al zo'n vermoeden aangezien het niet die ene club betreft.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Want PSV heeft een verzoek ingediend om het duel te verplaatsen?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Was vorig jaar ook zo. Denk dat het een beetje afhangt van wie er kampioen wordt en wie er voorrondes moeten spelen. Maar goed, dat ze bij de KNVB niet heel goed na kunnen denken en af en toe wat tegenstrijdig zijn weten we inmiddels wel. Zoals iemand hier al opmerkt, voorzichtig zijn in dit soort wedstrijden. We hebben vorig jaar kunnen ervaren dat de meest schandalige overtredingen slechts geel opleveren. De VAR knijpt wel een oogje dicht, behalve als een speler van ons een lichte overtreding maakt op de achterlijn uiteraard.
+2/-0

2 maanden geleden
Als je 3 voorrondes moet spelen, dan weet je dat daar tussendoor waarschijnlijk nationaal gespeeld moet worden. Die Denen speelden afgelopen weekend al competitie en zowel komend weekend als de week erna spelen ze ook. Dus laten we niet zeuren over een mooie pot tegen Ajax, waar je écht kan zien waar je nu een beetje staat.

Uiteraard is kwalificatie voor de CL belangrijker dan de JCS, dus als er spelers zijn met pijntjes of kleine problemen, kun je ze beter sparen. Maar verder is het gewoon een wedstrijd waarin je als team weer verder kunt groeien.

On topic: Midtjylland is een ploeg met een kleinere naam dan Galatasaray, die waarschijnlijk een stuk taaier gaat zijn om te verslaan. In plaats van tegen los zand, gaan we nu tegen een team voetballen. Ik ben benieuwd wat PSV kan laten zien. Het spel tegen Gala biedt vertrouwen richting dit seizoen. Hopelijk bewijzen ze dinsdag dat de opwaartse lijn echt is ingezet.
+1/-0

2 maanden geleden
Gaan ze winnen...
Maar Psv moet doorpakken nu..
Geld van Malen investeren in spits.
Geld van Dumfries investeren in goede verdediger.
Ook jongere spelers aantrekken nu... Meer kapitaal maken en weg met die Raiola.
+1/-0

2 maanden geleden
Zijn er meer mensen die problemen hebben met het kopen van tickets voor deze wedstrijd?
Ik krijg steeds een foutmelding als ik mijn eigen plaats in het winkelmandje doe…
+1/-0

 
2 maanden geleden
Probeer eens een ander tijdslot te kiezen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi