Transparent
Inloggen
Sluiten

Noni Madueke: 'Ik ben blij met het vertrouwen dat ik nu krijg'

30 juli 2021 10:43 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Noni Madueke: "Ik ben blij met het vertrouwen dat ik nu krijg"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad gaf Noni Madueke aan zeer tevreden te zijn met zijn situatie nu bij PSV. De jonge Engelsman wist vorig seizoen al regelmatig indruk te maken en lijkt nu helemaal doorgebroken te zijn. "Ik ben blij met het vertrouwen dat ik nu krijg", aldus Madueke na de wedstrijd tegen Galatasaray. "Dit stadion was elektrisch vanaf het begin. Het is mooi dat we tegen zo'n club met veel historie hebben mogen spelen."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

madueke elektrisch galatasaray historie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Deze jongen laat gewoon zien dat 'ie in de basis hoort, doet het ontzettend goed. Nu dit niveau vasthouden en hopen dat zijn terugval (wat vrij gebruikelijk is bij zo'n jonge spelers) meevalt. Al heb ik ergens het gevoel dat Noni dit niveau gewoon door gaat trekken, gaat knallen in de CL/EL en volgend jaar gewoon een dikke transfer gaat maken naar Engeland. Mooie vent.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die terugval/wisselvalligheid had hij vorig seizoen. Hopen dat hij dit seizoen stabieler is, dan kan hij een basisplaats behouden en belangrijk zijn voor ons. Leuke voetballer om te zien in ieder geval!
+1/-0

 
2 maanden geleden
Volgend jaar? Dat zou echt fucking treurig zijn
+1/-0

2 maanden geleden
En wij kunnen dit jaar genieten van Noni ,wordt een mooi jaar !!
+1/-0

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Ik denk dat Madueke de Malen-rol gaat invullen. Het is te hopen dat de samenwerking met Zahavi minder stroef zal verlopen, soepeler. Het begin is er, de Europese ouverture belooft veel. Houden zo!
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Mooi gevonden. Netjes.
+2/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi