Transparent
Inloggen
Sluiten

'Denzel Dumfries traint voorlopig individueel'

31 juli 2021 16:31 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Denzel Dumfries traint voorlopig individueel"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Denzel Dumfries op eigen verzoek individueel traint bij PSV. De verdediger wil de huidige hiërarchie en groepsdynamiek in de selectie van Roger Schmidt niet verstoren. Dumfries zal om die reden dan ook niet beschikbaar zijn voor de wedstrijden tegen FC Midtjylland in de derde voorronde van de Champions League.

Meerdere clubs hebben zich bij PSV gemeld voor Dumfries, maar vooralsnog heeft nog geen enkele club kunnen voldoen aan de vraagprijs. Zelf heeft de rechtsback ook nog geen keuze gemaakt. Mocht er na het tweeluik tegen FC Midtjylland nog geen transfer zijn afgerond zal de verdediger wel weer aan moeten sluiten bij de groepstrainingen, maar PSV gaat er niet vanuit dat dat zal gebeuren.

Meer op ED.nl
Tags

dumfries midtjylland groepsdynamiek groepstrainingen roger schmidt voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
"Meerdere clubs hebben zich bij PSV gemeld voor Dumfries, maar vooralsnog heeft nog geen enkele club kunnen voldoen aan de vraagprijs."

Zou dit na het tweeluik tegen de Denen dan anders zijn? Of wordt dit een veilingklok verkoop zoals in de bloemenhandel?
+2/-1

killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Dit blijf ik toch apart vinden, dat hij apart wil trainen. Imo ben je speler van een club totdat je verkocht bent. En als er nou heel augustus niks concreets wordt? M.b.t. Galatasaray snapte ik het nog wel, maar nu zijn meer. Merkwaardige gang van zaken.
+2/-4

 
2 maanden geleden
Ik begin het ook raar te vinden. Als we nou midden in de onderhandelingen zouden zitten.
Maar we hebben (met Teze) nu twee prima backs dus als ze geld aan hem kunnen verdienen dan moet het voorlopig maar zo.
+1/-3

 
killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
En stel je voor, er komt deze window niets concreets voorbij of een niet serieus te nemen aanbod. Dan maar ook gewoon hele 1e seizoenshelft apart trainen en niet spelen? In de winterstop zou er zomaar serieuze interesse kunnen zijn!
+3/-3

 
2 maanden geleden
Als dit allemaal klopt dan zijn we als de bliksem toe aan een nieuwe TD.
+1/-5

 
2 maanden geleden
Stel je niet zo aan man. Het staat notabene in het artikel zelf dat niemand bij PSV er vanuit gaat dat Dumfries na de wedstrijden tegen die Denen nog onder contract staat bij PSV.
+7/-1

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden
Er moet wel iets spelen rondom Dumfries, anders laat je hem niet voor zichzelf trainen en. zal me niet verbazen dat er iets in het "geheim" afspeelt wat we niet weten mbt Dumfries. We zullen het binnenkort weten, je denkt toch niet dat ze hem ineens aan de kant schuiven en toedeloe zeggen?? Haha
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik denk ook dat ze ver zijn met een verkoop. Ik had ook geschreven "als ze geld aan hem kunnen verdienen dan moet het voorlopig maar zo."
Hij zal wel bang zijn om een blessure op te lopen omdat er een keuring aan komt, al vind ik Dumfries niet een type die daar bang voor is.
Ik blijf het eens met @Killermfc dat de beeldvorming een beetje vreemd is.
+1/-0

 
mesters79 (geschorst)
2 maanden geleden
Het is ook vreemd maar dat is het "spel" dat PSV denk ik speelt. Weinig zeggen ...maar ondertussen!
+1/-0

2 maanden geleden
Lijkt me vrij logisch. Hij zal vast snel verkocht worden, de transfermarkt komt alleen traag op gang dit jaar door het EK etc.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Precies, allemaal heel logisch, tuurlijk wordt er al gesproken met clubs. Al dat spoken zien omdat hij individueel traint, nounou tis wa. Er zijn hier enkelen die denken dat PSV gerund wordt door debielen blijkbaar.
+10/-0

 
2 maanden geleden
Komt traag op gang, maar dan nog gaat hij gewoon voor een 15 miljoen of zo weg ... niet veel meer.
Ik denk dat clubs heus wel weten wat hij, ondanks z'n sterk optreden op het Ek, in z'n mars heeft.
+2/-0

2 maanden geleden
Misschien dat Denzel met Mo kan trainen. De club van de individualisten. Haha.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Ik las eerst: dat Denzel training aan Mo kon geven, dat leek me wel wat...
+1/-0

2 maanden geleden
Ik heb het al een aantal keer gezegd, ik snap er geen reet van. Dumfries staat onder contract, is een belangrijke basisspeler voor ons en ontbreekt bij de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. Totaal onbegrijpelijk. Sterker nog, als Dumfries tegen Mitylland de pannen van het dak speelt speelt hij zichzelf juist in de kijker. Die kans laat hij nu lopen.
+3/-1

 
2 maanden geleden
Dat beslist Denzel niet neem ik aan, PSV wilt het ijzer nou smeden en sluit risico op een blessure zoveel mogelijk uit, zoveel mogelijk.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dachten ze dat ook bij Malen toen ze hem al mee lieten trainen bij Dortmund terwijl er nog geen handtekening was gezet?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Die handtekening was toen al gezet. PSV was alleen zelf nog in gesprek met Malen over de bedragen waar hij recht op zou hebben. Omdat hij echter zijn handtekening bij Dortmund al had gezet liep hij dan ook geen risico bij een eventuele blessure en kreeg hij dus ook toestemming om te trainen. Maar zolang je alleen wil lezen wat je wil lezen had je dat natuurlijk niet meegekregen.
+4/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja, dat klopt @shevo hij speelde n paar weken geleden nog n waardeloos EK. Wordt tijd dat ie eindelijk wat goeds laat zien.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Denzel heeft een top EK gedraaid. Laat daar geen misverstand over bestaan. Maar in deze belangrijke Europese wedstrijden kun je jezelf ook in de kijker spelen. Die kans laat hij nu schieten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dan haal je Mwene er dus af. Wat doet dat met het vertrouwen van die jongen? Wat doet het met de groepsdynamiek?
+2/-0

2 maanden geleden
Ik vind het wel logisch. waarschijnlijk spelen er achter de schermen zeer concrete zaken. Bij Schmidt is het team belangrijker dan het individu en wil hij niet een of twee wedstrijden met Dumfries spelen als hij toch vertrekt. Het nieuwe seizoen is al begonnen en het team tegen Galatasaray, met hopelijk nog een of twee kwaliteitsimpulsen moet het gaan doen dit jaar. En eerlijk is eerlijk het ziet er zeker niet minder uit dan vorig jaar. Pas als zeker is dat Dumfries tot de winterstop PSV speler is heeft het zin om hem in het team in te passen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat was ook niet moeilijk , het vorige seizoen was niet om aan te gluren. Kan geen 3 wedstrijden opnoemen waarin we echt hebben gedomineerd met hoge druk. Tegen gala thuis was de eerste keer , hoop dat het zo doorgaat.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Dat klopt niet (bv H'veen en Twente uit, ADO) maar ze hielden het vaak niet langer vol dan 45 a 60 minuten...

Dat kwam imo omdat er geen eenheid (alle neuzen dezelfde kant op) was en leiding in het veld ook ontbrak (nu wel met Ramalho en van Ginkel)
+2/-0

 
2 maanden geleden
klopt,zelfs tegen AZ en Feyenoord domineerde wij,maar de samenhang met de verdediging was ver te zoeken,waardoor ze werden weggecounterd.
Nu met organisator Ramalho wordt dat veel beter afgestemd.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Heerenveen , Twente , Ado uit hebben we 3 goede eerste helften gespeeld en in die 3 wedstrijden ook in totaal 3 punten gepakt. Leuk dat we toen een paar helften goed hebben gevoetbald , dat maakt nou ook niet meer uit maar we moeten niet doen alsof we vorig jaar goed hebben gevoetbald.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat zeg ik ook niet; ik zeg alleen dat PSV ook vorig seizoen af en toe goed heeft gevoetbald, maar dat meestal niet lang genoeg volhield om de strijd met onze vrienden vol te houden... alleen de wedstrijd tegen ADO thuis was volledig goed, dat is inderdaad veel te weinig!

Het verschil is niet zo groot als het lijkt, maar 2 ervaren spelers met kwaliteit erbij is wel essentieel imo...
+1/-0

2 maanden geleden
Ik ben benieuwd wat Dumfries op gaat leveren. Wat mij betreft blijft hij nog een jaar bij PSV.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi