Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Nog geen sprake van transfer in eindfase voor Mohamed Ihattaren'

4 augustus 2021 00:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Nog geen sprake van transfer in eindfase voor Mohamed Ihattaren"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat een transfer van Mohamed Ihattaren bijna rond is. De middenvelder is samen met zaakwaarnemer Mino Raiola bezig om de laatste details af te ronden. AS Monaco zou een mogelijk nieuwe werkgever zijn, terwijl ook OGC Nice nog een optie zou zijn. Daarnaast is er ook interesse van Italiaanse clubs.

Update 04-08 00:27: Het Eindhovens Dagblad spreekt de berichtgeving van Voetbal International tegen. Op dit moment is er nog geen transfer in de eindfase. Ihattaren mag vertrekken voor een marktconform bedrag en PSV zet daarbij in op een hoog doorverkooppercentage. Op dit moment is er echter nog geen bod binnen gekomen.

Van een overstap naar OGC Nice lijkt geen enkele sprake, terwijl er bij PSV niets bekend is van interesse van AS Monaco. Ihattaren wil deze maand een stap omhoog maken. Op dit moment traint hij nog individueel en PSV voelt er weinig voor om dat op korte termijn te veranderen. Als hij op 1 september nog niet verkocht is zal de situatie opnieuw bekeken worden.

Meer op ED.nl
Tags

ihattaren monaco nice ogc marktconform raiola werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Die zien we nooit meer terug.
Horen we ook niets meer van, kan de druk van prof niet aan.
Scheelt een berg gekloot in de selectie, goed bericht
+6/-0

2 maanden geleden
Dat is het eerste goede bericht van vandaag.
+7/-0

2 maanden geleden
Goed nieuws voor beide partijen. Ik ben wel heel benieuwd of hij bij een andere club dan PSV kan leren meer rendement uit zijn acties te halen. Of zou zijn kansloze karakter hem ook daar in de weg gaan zitten?
+2/-0

2 maanden geleden
Hoe eerder hoe beter. Eeuwig zonde maar nu tijd voor rust in de tent.
Hopelijk een enigszins acceptable transfersom, maar liever wat lager bedrag met hogere doorverkoop premie.

Zal blij zijn als ie weg is en deze soap tot een eind komt. Nu gaf VI weer de schuld aan schmidt. Wordt er gewoon simpel van.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Ik vind ook dat een aantal mensen in de media op een hele rare manier met Schmidt om gaan.
Ik heb PSV nu al 3x op een niveau zien spelen dat ik al heel lang niet bij PSV heb gezien. En ik zie allemaal voetballers die acties durven te maken, fouten durven te maken, en zeer veel spel-vreugde hebben. Schmidt heeft PSV naar een stuk hoger niveau getilt dan de laatste jaren bij PSV normaal was, en daarvoor is het noodzaak dat spelers 100% fit zijn en 90 minuten vol kunnen houden.
Schmidt moet wel een goede trainer zijn, en goed met de spelers om kunnen gaan anders krijg je geen team met zo'n teamgeest en power.
Mo kan de professionaliteit en de inzet van profvoetbal op dat niveau gewoon niet aan.
+16/-0

 
2 maanden geleden
Helemaal met je eens WouterErik, hoewel hij vorig seizoen wel lang koppig is geweest en vast heeft gehouden aan spelers/systeem dat niet functioneerde. En ook zijn wisselbeleid was merkwaardig te noemen. Ik vind dat er best kritiek op Schmidt mag zijn, maar dat hij nu ook terecht complimenten verdient hoe hij het team, want dat is het nu ook echt, laat presteren. Het is voor het eerst in lange tijd dat ik weer echt kan genieten van PSV en vooral de drive die ze laten zien. Hopelijk zetten ze deze lijn voort, want dan ben ik ervan overtuigd dat dit een heel mooi seizoen kan worden.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik lees dit net op het moment dat er op rtl7 een warme omhelsing tussen Boskamp en Nilis in beeld gebracht word.
De verslaggever vraagt waarom deze speciale begroeting?
Omdat Luc een gewoon mens van het volk is,geen kapsones,sommige denken dat ze jezus christus zijn.
Was dat maar ingezonken in mo,maar ja nu door en rust in de tent.
+9/-0

2 maanden geleden
Eindelijk positief nieuws over Mo. Nu nog 1 bericht over waar en voor hoeveel en dan horen we er nooit meer wat van.
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 maanden geleden
Ik ben die hele situatie ook spuugzat.
+1/-0

2 maanden geleden
Mag hopen dat Mino er op deze wijze voor ons PSV nog wel een hoofdprijs uit weet te halen. Hij brengt deze gluiperige transfer tot stand namelijk.. niet heel chique!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Hoezo gluiperig!! Lekker laten gaan, dit was te voorspellen of ben je een grote fan van Mo?
+2/-0

2 maanden geleden
Goed dat hij weg gaat. Hopelijk versterkt dit het team.

Toch blijf ik het ook eeuwige zonde vinden. Zijn creativiteit hadden we goed kunnen gebruiken in dit team. Bij blessures of schorsingen van de voorste vier hebben niet veel meer op de bank. Mo had de ideale invaller kunnen zijn.

Mo jammer dat je niet op tijd inzag dat er iets moois gaande is bij PSV waar jij een belangrijk onderdeel van had kunnen zijn. Veel succes in je verdere carrière (behalve als je tegen ons speelt) en wellicht zien we je weer in oranje.
+2/-1

2 maanden geleden
Hopelijk alles snel rond en dat we af zijn van hem!! Hoef ik nooit meer te zien in PSV shirt!!!
+8/-0

2 maanden geleden
Mo Ihattaren naar een andere club. De minst slechte oplossing, vooral als het snel beklonken is.
Toch jammer van zo'n talent. Heeft fouten gemaakt, maakte zich onmogelijk. Maar ook Schmidt verdient geen schoonheidsprijs. Wil van die jongen af maar zegt het niet hardop.
+1/-7

 
2 maanden geleden
Denk je ook niet als Ihattaren zich normaal had gedragen en goed had gepresteerd dat Schmidt dan gewoon blij met hem was geweest?
+8/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ihattaren was fit en gemotiveerd na de vakantie. Mocht niet invallen tegen Gala. Vroeg de trainer om videobeelden en uitleg over wat hij verkeerd doet, om ervan te leren. Kreeg hij niet.
Gevraagd naar zijn mening over Mo zegt Schmidt dat hij niet betrouwbaar is. Wat betekent dat? Dat-ie zijn taak niet uitvoert? Leg het hem dan uit. Dat hij als persoon niet betrouwbaar is? Breek dan met zo'n jongen. Zeg dat zijn kans voorbij is. Dat hij een andere club moet zoeken. Klaag dan niet als hij dat ook doet.
Dat bedoelde ik.
Afgezien daarvan: Mo heeft zich te lang te veel onmogelijk gemaakt. Jammer. Succes bij zijn volgende club. Sadder and wiser.
+1/-7

 
2 maanden geleden
Jij neemt gewoon een bericht klakkeloos over. Als ie echt graag zou willen en beelden gevraagd zou hebben zou hij die heus wel krijgen en zou die ook gewoon spelen. Maar dit soort onrust factoren moeten we snel lozen!
+4/-0

 
2 maanden geleden
Gaan alle spelers nu na iedere wedstrijd dat ze niet spelen om verklaring en videobeelden vragen, hoe vind je dat? Denk jij dat als hij ff geduld had dat hij niet tot de basis elf zou behoren? Die jongen moet gewoon naar een andere club waar hij alles opnieuw mag aantonen en laten zien hoe het wel moet. Super speler maar nog niet disciplinair genoeg in mijn ogen, stoorzenders schaden de groep, het gaat hier om heel veel Euro's en zielen.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dat hoeft Schmidt toch ook niet tegen jou of ons te vertellen of wel?
Reken maar dat hij bij John de Jong aangegeven heeft dat hij Mo niet meer gaat gebruiken.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Ik ga hem niet missen!!! En iedereen die zogenaamd oh zo fan is.. wat heeft ie nou laten zien? Helemaal niks, 0,0 rendement!
+7/-0

 
2 maanden geleden
Ik zou echt niet weten wat Schmidt te verwijten valt. Vorig jaar heeft Ihattaren al zijn glazen al ingegooid. Dan kun je dit jaar wel topfit terug komen, iets wat natuurlijk bij elke prof volkomen normaal is maar blijkbaar bij Ihattaren al bijzonder genoeg om te mogen spelen?? Vat je hem zelf al.......Kijk je dan de afgelopen drie wedstrijden terug zou ik echt niet weten wie er uit de basis moet voor Ihattaren. Dat je spelers die 100% inzet tonen de voorkeur geeft tegen Galatasaray lijkt me dan logisch, want als er iets dit seizoen op het veld terug te zien is, is het wel een team dat collectief 90 minuten lang 110% geeft voor het team. Daar past Ihattaren gewoon niet in.
+7/-0

2 maanden geleden
Dat er maar heel snel een dikke streep onder kan. Vandaag is het ook weer de laatste vraag bij RTL7 . Zo klaar mee.
+2/-0

2 maanden geleden
Dit lijkt me het beste voor iedereen. Hopelijk levert het een mooie transfersom op. En ik hoop dat hij het daar goed gaat doen en dat hij nog meer transfers gaat maken waarvan PSV een leuke opleidingsvergoeding zal meekrijgen. Elke oud-PSV'er die het goed doet in het buitenland heeft uiteindelijk een positieve invloed op onze reputatie en daarmee toekomstige transfersommen.
+1/-0

2 maanden geleden
Zou geweldig zijn! Als het maar geen verhuur wordt. Met optie tot... nog een keer verhuur... en nog een keer... en nog een... etcetera.
+1/-1

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ben blij als ie eindelijk weg is. Tegen welke prijs interesseert me al niet meer en naar welke club al helemaal niet. Als je vanavond ziet hoe Götze (ex Bayern München, ex Dortmund, ex wereldkampioen) keer op keer als een bezetene de keeper afjaagt, niet te beroerd om vuile arbeid te leveren. Dan vraag je je af of Mootje Ihattaren, die nog helemaal niks heeft laten zien, zoiets ook ziet. Wat een giga contrast en het verschil tussen de top en altijd net niet.
+7/-0

2 maanden geleden
Het is te hopen voor die jongen dat ie deze maand nog een club vindt. Psv werkt netjes mee en voor 3 mil zal ie wel weg mogen, en 15% doorverkoop. Wat moeten we er nog mee als ie geen club vindt? Kunnen we net zo goed zijn contract ontbinden. Mag ie gratis ergens tekenen maar welke clubs zitten op hem te wachten?
+1/-0

2 maanden geleden
"Ihattaren wil deze maand een stap omhoog maken" ???
Op dit moment is van individueel trainen naar jong-PSV al een stap omhoog.

Heeft Mo wel naar PSV-1 gekeken de laatste weken ?
Dat niveau en dat tempo daar kan hij nog niet in mee.
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
“Ihattaren wil deze maand een stap omhoog maken.”
Op basis waarvan denk ik dan. En als je PSV-1 niet haalt, wat is dan omhoog? Voor hem zou dat dan Vitesse of Feyenoord zijn.
+1/-0

2 maanden geleden
Word langzaam een irritante rode draad in een mooie start van het seizoen. Gaat overal iedere keer toch nog even over die jongen, hopelijk een snel vertrek, echter heeft hij zijn eigen glazen ingegooit.
+1/-0

2 maanden geleden
Als ie maar niet naar Ajax heengaat.
Kun je wachten op het moment dat ie na een goal misselijk voor de camera gaat staat te doen.
Die jongen ligt gewoon met zichzelf overhoop.
Jammer.. Want beste was voor hem bijtekenen.. En bij Psv slagen.
Wat moet zo ene alleen in het buitenland
+1/-0

 
2 maanden geleden
Kan me niet voorstellen dat Ajax interesse zou hebben, die pretenderen beter te zijn dan ons, dus waarom een speler halen die bij PSV tekort komt en al twee seizoenen enkel voor problemen zorgt. De beste kans voor die knul is waarschijnlijk Wolfsburg, zolang van Bommel daar zit.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Elke miljoen die van Ajax naar PSV gaat voor een speler die het nooit gaat lukken om meer dan 1 potje per maand het goede uit zichzelf te halen is een grote plus wat mij betreft.
+5/-0

MinoTauro (geschorst)
2 maanden geleden
Dag Mo, het waren 3 fantastische acties!
+7/-0

2 maanden geleden
"Ihattaren wil deze maand een stap omhoog maken" whahhahah
+4/-0

 
2 maanden geleden
Misschien doet hij cursus traplopen.

Maar zonder gekheid, wij zijn dus weer blij gemaakt met een dode mus.

The drama continues... oh what a soap!
+1/-0

2 maanden geleden
Hij wil een stap omhoog maken.... En waarop is dat gebaseerd dat hij die stap waar kan maken?? Logisch dat geen enkele club zijn knip trekt. Sneu verhaal dit....
+2/-0

2 maanden geleden
Zo jammer, had ik niet verwacht van onze mootje. Heeft nooit echt veel meer gedaan als de titel "talent" aannemen. Als je het bij Smit niet red kun je het bij van gaal ook schudden mootje. Dus pet op en lekker ballen in je Franse leaugue, heb je veel aan in het Marokkaanse elftal. Ik wacht nog op de volgende ibi bij ONS PSV want dat was deze iig niet.
+2/-0

2 maanden geleden
Zullen we het afsluiten?? En kappen met de jongen af te zeiken? Hij was het niet die zijn eigen als grote talent heeft geprofileerd, dat hebben de zogenaamde kenners gedaan, dus hou daar aub mee op, klaar toch ?
+3/-1

 
2 maanden geleden
Aha nu snap ik het. Het was helemaal geen talent. Hij heeft kei hard gewerkt en zich aan alle afspraken gehouden, maar had gewoon geen talent.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Als je het niet sarcastisch bedoeld heb je het goed ja.
+1/-0

 
2 maanden geleden
De man heeft wel talent. Of het een toptalent is laat ik even in het midden. Maar hij houd zich structureel niet aan afspraken en is een stoorzender in de groep, dan kan PSV niet anders dan hem buiten de selectie zetten.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Dan nog niet eens gesproken over de term stoorzender. Niks aan zulke, dynamiek van nu, dat is wat er miste, en daar passen geen stoorzenders in. Een ieder stoorzender.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waar hij van genoot ja, alles draaide toen om mootje he, ons talent uit de jeugd die doorkwam naar het eerste. Vervolgens heel Nederland die hem in oranje wilde zien toch?? Meer als dat is het niet meer geweest, zeer belangrijk in dit alles, hoezo klaar??
+1/-0

 
2 maanden geleden
Klaar betekend Basta, laat het toch, maar als je het laatste woord wilt hebben toemaar.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

achterlijn ansich benfica boscagli bruma dekking drommel feyenoord gakpo ginkel gotze groningen heerenveen heracles izecson kansjes madueke obispo oisterwijk portugal santos schmidt skipper sociedad sprint tsaar vertessen voetbalvisie wisselbeleid zahavi