Transparent
Inloggen
Sluiten

'Meerdere Duitse clubs geïnteresseerd in Ritsu Doan'

12 augustus 2021 23:59 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Meerdere Duitse clubs geïnteresseerd in Ritsu Doan"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat meerdere clubs uit Duitsland interesse hebben getoond in Ritsu Doan. De Japanse middenvelder maakte vorig seizoen als huurling bij Arminia Bielefeld een uitstekende indruk en speelde zich daarmee in de kijker van andere Duitse clubs. Doan zal in de komende periode met Roger Schmidt bekijken wat zijn rol bij PSV kan worden. Hij zal komend weekend weer terugkeren in Nederland en aansluiten bij PSV.

Meer op ED.nl




Tags

doan arminia bielefeld duitsland nederland roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben een beetje klaar met dat verkopen. Er lopen bij PSV spelers rond die bij wijze van spreken al weer weg zijn voordat ze gekomen zijn... Bovendien levert verkoop in deze markt geen fluit op, neem Dumfries van die 12,5 miljoen gaat zeker 1 miljoen naar clubs als Heerenveen, Sparta en een stel amateursclubs. Heerenveen is samen met een aantal zaakwaarnemers onderhand onze grootste minderheidsaandeelhouder...
+5/-1

 
2 jaar geleden
Dumfries levert 15 miljoen op en z'n hoge salariskosten ben je kwijt. Doorselecteren is van levensbelang voor PSV. Is iemand als Maher of Doan net te licht? Pak je verlies en doorrr..
+2/-1

 
2 jaar geleden
Maar dan heb je het over spelers waar je wat aan hebt. Doan is miskoop en die kan je maar beter kwijt zijn. Uiteraard het liefst wel voor een substantiële vergoeding. Wij zijn er zelf per slot van rekening ook ingetuind.
+1/-2

2 jaar geleden
Heeft nog niet echt een kans gehad. Zou allicht best wat kunnen zijn. Eigenlijk te vroeg maar als er een goed bod komt en PSV kan een leuke vervanger aantrekken. Allicht
+3/-1

2 jaar geleden
Die jongen heeft een uitstekend seizoen achter de rug in de Bundesliga. Niet gelijk verkopen en anders voor de hoofdprijs. 10milj
+5/-0

 
2 jaar geleden
Uitstekend is wel een groot woord... of heb jij de Bundesliga en Arminia Bielefeld gevolgd afgelopen jaar?

Als je op de cijfers af gaat, heeft hij 5 goals en 2 assists gegeven. Slechts iets meer dan Mohammed Ihattaren die veel minder minuten gespeeld heeft. Nou snap ik dat je bij een degradatiekandidaat minder makkelijk aan goals komt, maar zijn rendement daar was vergelijkbaar met zijn rendement bij Groningen.

Ik denk dat hij op dit moment niet de handelingssnelheid en het inzicht heeft om bij PSV te slagen. Hij zal, zeker tegen de mindere ploegen, zich best af en toe positief onderscheiden, maar de lat ligt op dit moment een stuk hoger.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb veel wedstrijden gezien ja en daar kwam hij heel positief over. Echt een mannetje geworden daar
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zou niet weten wie we beter achter Noni en Cody kunnen zetten dan deze man. Talentvolle middenvelder die zich nog verder kan ontwikkelen en zich heeft laten zien afgelopen seizoen. Die koop je anders nergens
+8/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Ik denk ook dat voor een gelijke vervanger weer flink de knip getrokken moet worden. Waarom al je verlies schrijven, probeer het nog effe.
+2/-0

2 jaar geleden
Volgens mij is Doan de huurling die het beste gepresteerd heeft. Ik zou hem nog wel een kans gunnen. Verder moeten de aanval en het middenveld nu wel versterkt worden. PSV mag de portemonnee nu wel trekken. Het team moet ook in de breedte naar een hoger niveau.
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Herstel, de enige die wél gepresteerd heeft...
+2/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat dit een speler is waar Schmidt wel van gecharmeerd is. Is nog te kneden, luistert, en heeft altijd 100% inzet. Het moeilijke is dat hij als breker te fragiel is en als spelvepalende speler heb ik mijn twijfels.
+4/-0

2 jaar geleden
Weet iemand welke clubs uit Duitsland dat zijn. Bundesliga clubs of lager? Dat vind ik nogal een verschil maken. Maar zoals hierboven al gezegd, het is de huurling die het best gepresteerd heeft. Dus geef hem een kans zou ik zeggen. Anders heeft verhuren ook geen zin meer.
+3/-0

2 jaar geleden
Dit zou nou juist de kwaliteit moeten zijn die psv op de bank heeft zitten. Als we iedereen die potentieel in de basis kan spelen verkopen(en waarschijnlijk verhuren met optie tot koop), dan is de bank weer niet voldoende motiverend voor de basis elf. Gewoon knokken voor je plaats. Probleem is alleen steeds vaker dat de basis elf redelijk vast staat en zelfs bij zekere wedstrijden weinig gewisseld wordt/ spelers rust wordt gegeven. En dan klagen dat je spelers een te druk programma hebben.
+3/-1

2 jaar geleden
Van dat geld vandaag nog Luuk terug halen .
Ben effe de beelden terug aan het kijken wereld spits
We motten kampioen worden schijt aan de jeugd
Goals hebben we nodig en een aanspeel punt
+2/-7

 
2 jaar geleden
Wil gekke Gerrit z'n medicijnen innemen? 🤣🤣🤣
+1/-1

 
2 jaar geleden
https://youtu.be/WaMs1RYgqUQlink
Effe de hoogte punten van Luuk
Daarom hebben we Luuk nodig goals,goals
+1/-0

 
2 jaar geleden
En wie gaat er dan banken? Zahavi? Kijk daar anders ook ff beelden van terug.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ow een club mag maar 1 goeie spits hebben? Succes jij bij vormverlies, oververmoeidheid, schorsingen, interlandverplichtingen en blessures.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Want we scoren niet?? 4 CL wedstrijden 11 doelpunten . Niet verkeerd lijkt me
+1/-0

2 jaar geleden
Aan de ene kant, als er interesse is die redelijk willen betalen, verkopen. Aan de andere kant blijft er zo weinig over. Het hangt er vanaf wie PSV wil gaan kopen. Want er moet nog wel een brede selectie over blijven.
+2/-0

2 jaar geleden
We hebben nu genoeg ervaren spelers die of volgend jaar uit hun contract lopen zoals Gotze en Zahavi.. Of met een kleine restwaarde zoals van Ginkel, Max, Propper.
Psv nu investeren in talenten zoals een jonge spits ipv Luuk de Jong.
Of je haalt Luuk nu wetende dat Zahavi einde seizoen weg is.
Doan, Mauro Jr, Thomas allemaal te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet.
Ik zou een goede vervanger, invaller halen voor Gotze aangezien Mo weggaat.
Eentje die dit seizoen kan invallen en Gotze volgend jaar opvolgen.
En nog een goede aanvaller die zowel Madueke en Gakpo kan vervangen, eentje die je langere tijd vastlegt en die je met winst kan verkopen.
Vervanger voor Rosario.
+4/-0

2 jaar geleden
Whaha.. droom ik? Ben ik van de trap gevallen? Zijn het de bijwerkingen van m'n Pfizer vaccin? Of is het toch de waan van de dag?
2 jaar lang lees ik hier dat Doan er niks van kan en dat het de zoveelste mispeer van De Jong is. Na een jaartje aardig ballen in Duitsland, niet meer dan dat, en een paar aardige wedstrijden op een b-toernooi is hij opeens de verlosser?

Lekker verkopen en op zoek naar wat beters.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Dat zeg ik, hahaha, en dan heb ik in no time 4 minnetjes achter mijn naam!
+1/-3

 
2 jaar geleden
Inderdaad waan van de dag. Maar toch denk ik dat Doan in het huidige systeem een stuk beter zal renderen dan in de 4-2-2-2 van vorig jaar. Ik zou deze jongen er nog een jaartje bijhouden en het even aankijken. Zijn contract loopt nog tot 2024, dus volgend jaar verkoop levert in principe nog net zoveel op. We hebben inmiddels met Drommel, Ramalho, Mwene en Pröpper al vier nieuwe spelers in de ploeg. Als we ervan uitgaan dat er in ieder linie nog een speler bijkomt (excl. verkoop Doan / Ihatarren / Bruma), zit je zo al aan 8/9 nieuwe spelers. Het lijkt mij beter om iets gematigder door te selecteren. Als ik moet kiezen tussen Doan, Ihatarren of Bruma, zou ik het liefste Doan komend jaar nog eens kans geven.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nou daar heb jij in zekere zin wel een punt. En dat geldt in mindere mate ook wel voor Bruma. Als je hem écht niet kwijt kunt, houd hem er dan maar bij, voor de breedte. Ik acht Doan beslist niet minder dan Mauro. En zelfs Bruma was dinsdag zéér belangrijk! Wat levert een overwinning (meer) op (dan een gelijkspel)? In geld uitgedrukt en in coëfficiënten?
+2/-0

 
Qua geld helemaal niets. De bonussen voor een overwinning of gelijkspel gelden pas vanaf de groepsfases.

Qua coëfficiënt krijg je in de voorrondes 1 punt bij een overwinning en 0,5 bij een gelijkspel. Vanaf de groepsfases (ongeacht welk toernooi) krijg je 2 punten voor een overwinning en 1 punt bij een gelijkspel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Oh da's dus de moeite niet. Dan maar het goede gevoel en de flow.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Wil je echt gaan meedoen om de prijzen dan MOET je een goede, brede reserve bank hebben met (bijna) gelijkwaardige spelers. Je haalt prijzen met b.v. 20 spelers, geen 11 basisspelers. Door selecteren prima maar wie wil eventueel op het middenveld komen ipv Doan - Ihattaren - Sadilek - Guterrez - Rosario - Dante Rigo om op de bank plaats te nemen en wat kosten dergelijke aankopen en tegen hoeveel salaris. Gaan we er dan altijd op vooruit ??
+1/-1

 
2 jaar geleden
En waarom zou PSV voor een bankzitter gaan? PSV mag geen speler halen die beter is dan de middenvelders die de laatste weken in de basis stonden? Daarbij vind ik Van Ginkel nog steeds een risico.
+1/-3

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Als aangegeven heb je een brede selectie nodig dus ook een sterke bank. Dus ja de kans dat er spelers bijkomen is waarschijnlijk voor de breedte = bank. Jij wilt betere middenvelders dan die er nu staan (Sangare - Godze - Madueke - Gakpo - van Ginkel) Ik ook, echter zijn die wel haalbaar en / of willen die wel naar PSV komen ?? van Ginkel is inderdaad een risico echter kan eventueel door de bankzitter Propper vervangen worden waarmee ik wil aangeven dat de bank erg belangrijk is. PSV kan niet bankzitters verkopen en basis 11-tal spelers halen. Helaas zijn we geen PSG of Man City. Deze clubs hebben misschien wel 25 of meer gelijkwaardige spelers.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Je gaat toch geen spelers voor de bank halen? Als je geld uitgeeft moet je er beter van worden. Spelers voor de bank halen lijkt mij ook veel lastiger dan een speler halen die kans maakt op een basisplaats. Spelers die naar PSV willen komen om op de bank te komen zitten zijn slapjanussen. Werkt ook totaal niet motiverend voor zowel de basisspelers als de reserves, heb je helemaal niks aan.
En nee.. we kunnen niet voor 25 spelers 20 miljoen betalen maar dat hoeft ook helemaal niet. Van Ginkel, Propper, Gotze, Madueke, Ramalho, Boscagli hebben allemaal zo goed als niks gekost.
+1/-3

 
Krijgen die niks bijgeschreven eind van de maand?
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Spelers voor op de bank vangen niks aan het einde van maand?

Nog niet zo heel lang geleden riep men bij PSV dat er alleen nog maar geld uitgegeven zou worden aan spelers die PSV op het veld beter maken, niet meer aan breedteaankopen.
+1/-0

 
Ik bedoel de spelers die zo goed als niks hebben gekost.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ja, dat snap ik. Dus wat is je punt precies?
+1/-0

 
De aanschaf heeft weinig gekost, maar de salarissen zijn niet mis, en gelijkwaardige spelers gaan echt niet op de bank zitten, dus doe je dat met spelers die net iets minder zijn of rustig aangebracht worden voor de toekomst, en dat is dan de breedte, kost ook minder..
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage