Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Shurandy Sambo inderdaad zwaar geblesseerd'

15 augustus 2021 15:09 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Shurandy Sambo inderdaad zwaar geblesseerd"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Shurandy Sambo deze week ogenschijnlijk zwaar geblesseerd is geraakt op de training. Gevreesd wordt dat de rechtsback een gescheurde kruisband heeft, waardoor hij negen maanden uit de roulatie kan zijn. Zondag zal na onderzoek in het ziekenhuis duidelijk worden hoe ernstig de blessure daadwerkelijk is.

Sambo stond op het punt om een cruciale beslissing te nemen over zijn toekomst. Hij kon zijn contract bij PSV met twee of drie seizoenen verlengen, maar hij kon ook naar Italië vertrekken. Het Italiaanse Sassuolo wilde 1 miljoen euro betalen voor de verdediger, maar wil nu eerst het medisch onderzoek afwachten. Mocht Sambo daadwerkelijk een zware blessure hebben opgelopen zal hij zijn opties opnieuw gaan bekijken. Zijn huidige verbintenis bij PSV loopt na dit seizoen af.

Update 15-08 15:09: Shurandy Sambo blijkt inderdaad een zware blessure opgelopen te hebben. Voor de tweede keer in zijn loopbaan heeft de verdediger een kruisband gescheurd. Sambo kan daardoor al een streep zetten door het huidige voetbalseizoen.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo kruisband gescheurde gevreesd sassuolo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Oei, hopelijk valt de schade mee en gaat het snel weer beter met hem.

Los daarvan, 1 mln? Zijn we een action geworden?

In het negatieve geval zeker 9 maanden buitenspel, dan staat ie een seizoen stil terwijl hij juist nu zijn vlieguren had moeten maken op huurbasis. Hopelijk toont PSV zich nu ondanks de blessure wel gentleman richting Sambo en gaan ze samen het contract verlengen.

Heel veel sterkte!!
+1/-1

2 jaar geleden
Erg sneu allemaal. Uiteraard voor PSV maar met name ook voor die jongen.
+6/-0

2 jaar geleden
Contracten en zo daar gelaten, dit is gewoon een drama voor zo'n jongen. Hopelijk valt het mee. Beterschap Shurandy!
+2/-0

2 jaar geleden
Dat zou echt verschrikkelijk zijn als het echt zo is. Die hoopte en wij ook dat ie zich zou laten zien dit seizoen. Heel veel sterkte shurandy
+1/-0

2 jaar geleden
Klote voor Sambo en psv ,sterkte en zet hem op naar betere tijden..
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage