Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Denzel Dumfries vertrekt naar Inter Milaan

14 augustus 2021 22:18 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Denzel Dumfries vertrekt naar Inter Milaan</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Denzel Dumfries een contract heeft getekend bij Inter Milaan. In drie seizoenen kwam hij uiteindelijk tot 126 officiële wedstrijden voor PSV. Daarin wist hij 16 doelpunten te maken en gaf hij 20 assists.

Meer op PSV.nl




Tags

dumfries inter milaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat heeft hij netjes zelf afgedongen, knap werk Denzel.
Heel veel succes daar en wie weet tot ziens.
+4/-0

2 jaar geleden
Blijft vrij karig bedrag imo maar het is niet anders. Wel blij dat het nu helemaal rond is. PSV kan weer verder. Denzel who? Next.
+3/-4

 
2 jaar geleden
Niet zo minderwaardig naar hem toe.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Je bedoelt vanwege al die prijzen die wij met hem erbij gepakt hebben?

Depay & Wijnaldum brachten tenminste het respect op om pas te vertrekken ná het winnen van de landstitel.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Allemaal zijn schuld natuurlijk. Meest onzinnig iets wat.ik heb gehoord!!!
+2/-0

 
2 jaar geleden
Begrijpend lezen is niet altijd even gemakkelijk, dat besef ik.
+1/-4

2 jaar geleden
Dank voor alles strijder en hopelijk tot ziens!!
+4/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Jammer van de lage transfersom, zeker gezien een nog 2 jarig contract voor onze aanvoerder van afgelopen seizoen en de beste man van oranje afgelopen EK. Had best wat hoger uit mogen vallen.

Maargoed, ben denzel dankbaar voor zijn eindeloze inzet, passie en leiderschap! Hoop dat ie zich in Milaan zo stormachtig door blijft ontwikkelen. Als ze hem daar ook nog is ‘goed’ leren verdedigen gaan we daar met oranje alleen maar profijt van hebben. Daarnaast is hij nu heel netjes vanuit PSV door de voordeur vertrokken. Hopelijk over een aantal jaar komt ie als een completere speler weer eens terug naar PSV!

Heel veel succes Denzel!
+3/-0

2 jaar geleden
Dumfries is rechtsback,PSG heeft de back van de italiaanse kampioen overgenomen.PSG staat qua transfersommen boven de rest momenteel.Het is goed dat Denzel uitblonk op het EK,en dat internazionale als opvolger bij Dumfries uitkomt,15M voor PSV.Marktconform.Er word momenteel na coronacrisis door de europese subtop en de spaanse grootmachten niet meer met geld gesmeten,met begrotingen als gatenkaas.De italiaanse kampioen komt met 15M voor een rechtsback bij PSV uit.Prima.Succes Denzel.Transferbalans 53M+,PSV verder ,Denzel verder.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Denzel kerel heel veel succes bij Inter! Dik verdiend. Ciao👊
+1/-0

2 jaar geleden
Mooie transfer voor hem, benieuw hoe hij het gaat doen. Bewijs dat je op karakter ver kunt komen. Voor ons ook goed, we hebben het zonder hem ook prima kunnen redden. Denzel, het ga je goed.
+1/-0

2 jaar geleden
Gefeliciteerd Denzel,het is maar weinig Nederlanders gegeven om voor zon mooie grote club uit te komen.
+2/-0

2 jaar geleden
Redelijke transfersom in de huidige markt. Blij met de huidige selectie en zeker ook met de transferbalans. Er is nog ruimte voor versterkingen, waarbij ik hoop dat misperen zoals die er de afgelopen zijn geweest uitblijven. Deze transferwindow verdient tot nog toe een dikke pluim. De mooie kapitaalinjectie van 40/50 miljoen kan mooi achter de hand worden gehouden. Nu nog van Benfica winnen en we hebben zomaar meer dan 80 miljoen op de bank en een titelwaardige selectie op het veld! Er is heel goed werk geleverd. Dumfries is een super-enthousiaste, maar ook wat druistige back die het bij PSV prima gedaan heeft. Met Teze en Mwene kan PSV prima verder. Denzel bedankt en heel veel succes bij de kampioen van Italië!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage