Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV presenteert unieke samenwerking met Anycoin Direct

17 augustus 2021 10:08 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV presenteert unieke samenwerking met Anycoin Direct; image source: Pro Shots

PSV heeft in Anycoin Direct een nieuwe Official Partner gevonden. Dat meldt de club via de officiële kanalen. De samenwerking is uniek, aangezien het volledige sponsorbedrag in Bitcoin wordt betaald en PSV is daarmee de eerste club in de Europese Unie die dit laat doen. Volgens het Eindhovens Dagblad wordt de waarde nu geschat op zo'n 400.000 euro per seizoen en daarmee zou het Veghelse bedrijf een van de grootste subsponsoren worden. Indien de waarde van de cryptomunten daalt ontvangt PSV een (onbekende) garantie-opbrengst.

Meer op PSV.nl
Tags

anycoin bitcoin cryptomunten daalt garantie onbekende sponsorbedrag subsponsoren unie veghelse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
We staan weer voorop als het gaat om innovatie. Klasse! Nou maar hopen dat de Bitcoin niet nogmaals instort.
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Indien de waarde van de cryptomunten daalt ontvangt PSV een (onbekende) garantie-opbrengst."

Voor PSV is het risico niet gigantisch, zo te zien.
Maar mocht de Bitcoin flink blijven stijgen, plukken ze er wel gigantisch de vruchten van.

Een erg interessante sponsor op deze manier..
+4/-0

2 jaar geleden
Is die garantie-opbrenst in bitcoin of in euro's? De bitcoin markt wordt namelijk gemanipuleerd waar je als (kleine) belegger bijstaat... Het zijn de hele grote jongens die op deze markt de lakens uitdelen en die jongens kennen elkaar allemaal en bepalen dagelijks wat hun strategie gaat worden.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Dat is op de normale beurs zo nu en dan ook niet heel anders hoor.
Kijk maar naar het hele gebeuren met de aandelen in GameStop.

Verder natuurlijk leuk en vindingrijk gedaan weer door ons PSV!
+2/-2

2 jaar geleden
Vind dit een vreemde manier van zaken doen. Je weet dus wat je minimaal krijgt en daar kun je op begroten en alles wat het meer waard wordt is mooi meegenomen dus, maar kun je op voorhand geen rekening mee houden. Maar ik ken de cryptomarkt verder niet. Zal me niets verbazen als je binnen afzienbare tijd met bitcoins transfers kan betalen. Hoorde dat PSG zijn eigen cryptomunt heeft waar het zelfs Messi deels in betaald. Dan kun je als club dus uit het niets geld creëren. Ik zal het wel verkeerd begrijpen. Verder uiteraard wel goed at we de laatste tijd zo slagvaardig zijn met nieuwe sponsoren, voor de uitstraling van de club heel goed. Gelukkig hebben we mensen die daar wel voor geleerd hebben.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Waarom is het een gok. Ze krijgen nu voor 400.000 euro aan bitcoins. Dus 10 coins. Vervolgens hebben ze een vaste prijs qua sponsoring afgesproken mocht de munt ineenstorten. Wellicht heeft PSV dan alsnog een basis bedrag van 150.000 á 200.000 euro. Als ze daar op begroten is de rest toch mooi meegenomen. Gewoon van het vaste garantie bedrag uitgaan en de rest is bonus. Ik zie die munt binnen nu en een jaar naar de 100.000 euro gaan. Dan zou PSV’s bitcoins gelijk 1 miljoen euro waard zijn.

Er van uitgaande dat het ook echt bitcoins zijn zoals in het artikel staat en niet andere crypto valuta. De bitcoin zelf is wel een munt die kan stijgen en dalen maar die zal altijd blijven bestaan.
+1/-0

 
Ik noem het ook bewust geen gok, wou dus de evt risico's weten en die zijn er dus altijd, toch?
+1/-0

 
Altijd is wel erg lang, zelfs de aarde blijft niet altijd bestaan. Dit vertelde men dertig jaar geleden ook van de gulden. Persoonlijk denk ik dat crypto's minstens net zo waardevol zijn dan euro's. Alleen zal Anycoin aan mij niks meer verdienen, zij gebruiken de KYC procedures als verdien model, overigens doen zij dat niet alleen maar alle NL handelaren in BTC zoals Bitonic en BTC direct allemaal kleine oplichters.
+1/-0

2 jaar geleden
Chris Woerts meldde het maandagavond al bij PSV. Innovatie dus. Klinkt aardig. Verder geen expertise. Dus geen idee over het hoe of wat. Hopelijk worden wij er beter van. Slechter zal wel niet.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi