Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Corona-effect schat ik dit seizoen nog op zo'n 10 miljoen'

21 augustus 2021 11:13 - NOS
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Corona-effect schat ik dit seizoen nog op zo"n 10 miljoen"; image source: Pro Shots

Tegenover de NOS geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan dat de miljoenen die PSV deze zomer verdiend heeft deels gebruikt worden om de corona-tekorten af te dekken. "Ik denk dat iedereen nog zal schrikken als al die begrotingen worden gepubliceerd in het Nederlandse betaald voetbal", aldus Gerbrands. "Ook dit seizoen schat ik het effect nog op zo'n 10 miljoen."

Gevreesd werd in het begin dat er clubs zelf zouden omvallen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet. "Dat is het hele wonderlijke in onze wereld. Er gaat niet zo snel een club failliet. Er wordt links en rechts altijd steun geboden", zo geeft hij aan. "Maar iedereen zal in gaan leveren op het eigen vermogen, allemaal. Dan mag je blij zijn als je eigen vermogen hebt, want sommige clubs hebben dat nauwelijks. De effecten waren afgelopen jaar heel groot."




Tags

gerbrands corona schat dekken effecten failliet gevreesd nos tekorten wonderlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou Toon, misschien idee.
Mooi Psv tenue maken met als thema Brazilië.
Met groen en gele tinten verwerkt.
Als aandenken naar Romario, Ronaldo, Alex..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Dat is anders helemaal niet zo'n verkeerd idee hoor. Een mooi geel 3e of trainingsshirt. Of maak er een blauwe variant van, kan het zelfs als uitshirt dienen.

Erg misselijk overigens die claim van Bob Marley door Ajax. Is een wereldartiest en heeft niks met de club te maken. Wat willen zij daarmee bereiken? Mooie muziek besmet maken voor supporters van andere muziek? Geldt ook in mindere mate voor het 'claimen' van andere muzikale hits zoals "One step beyond" van Madness.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Hoe klote ik het ook vind, maar ik vind het een heel erg mooi shirt (zonder logo) van Pinokkio. Maar ik zit ook niet aan de azijn te lurken ;-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik aan de energy.

Lange dag voor de boeg.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Da's beter dan zo'n wietshirt in Amsterdam. 3 jonko,s bij een shirt gratis 🤣🤣
+2/-0

2 jaar geleden
Zo wordt de wedstrijd tegen Benfica nog belangrijker....Vertouwen in Toon en Frans dat het goed komt met ons PSV,en dinsdag nog winnen en het ziet er al beter uit !!
+2/-0

2 jaar geleden
"Er gaat niet zo snel een club failliet", zeg dat tegen de Haarlems, Veendams en Wageningens van de (voetbal)wereld.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Uhhh... wat heeft dat met PSV te maken?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik reageerde louter op een frase van ome Toon.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Huh? En dan?
Dan gaat er toch nog steeds niet zo snel een club failliet?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Je zou er maar supporter van zijn (geweest).
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ja?.. en dan?
Dan nog gaan er niet zo snel clubs failliet, zelfs niet tijdens een pandemie die alles plat legt. De uitspraak blijft hetzelfde en nog steeds niet vreemd of zo.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Tja ik kijk daar anders tegenaan. Dat kan.
+1/-0

2 jaar geleden
Bij onze vrienden in Amsterdam is t 35 miljoen omdat t gros van die ‘echte’ supporters het geld van hun seizoenskaart terug willen. Valt 10 nog mee. Met hun hippe hype shirt ;)
+3/-0

 
Zijn dure seizoenkaarten dan als ze voor 35 miljoen aan compensaties hebben moeten betalen
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ze zijn goed in overdrijven daar. Zit in het DNA
+3/-0

2 jaar geleden
Vraag mij ook af of het wel zo erg is als we Championsleague niet halen. Schijnt om een verschil te gaan van 15 miljoen euro waarbij de kans groot is de we in de Championsleague er na 6 wedstrijden kansloos vanaf liggen en in Europa league de nodige premies (en Europese punten) bij elkaar weten te voetballen, vooral als we weten te vlammen met dit team. Misschien is de weg der gelijdelijkheid naar de Europese subtop een betere?
+1/-0

 
2 jaar geleden
We hebben net Europese topclub....ahum Ajax met 0-4 klop gegeven en aangetoond dat we helemaal niks onder doen voor Benfica. We horen gewoon in de CL thuis en ik zie best wel kansen als we het halen. Veel hangt uiteraard af van de loting, daar moet je ook wat geluk mee hebben. Als we echt structureel top 32 willen moet je in de CL willen spelen, niet enkel financieel, maar zeker ook voor de uitstraling en aantrekkingskracht van de club. Ik denk zelfs dat een aantal inkomende transfers momenteel nog afhangen van het resultaat morgen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage