Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Vrouwen klaar in Europa na verlies tegen Arsenal

21 augustus 2021 20:57
Foto: Pro Shots

PSV Vrouwen klaar in Europa na verlies tegen Arsenal; image source: Pro Shots

Het is PSV Vrouwen niet gelukt om de groepsfase van de Women's Champions League te halen. In de finale van de eerste ronde ging de ploeg met 3-1 onderuit. Esmee Brugts maakte het enige doelpunt voor PSV. De score aan de kant van Arsenal werd geopend door Oranje-international Vivianne Miedema.




Tags

arsenal brugts esmee miedema oranje vivianne women

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tja, tegen Arsenal geen schande, nu op naar de eerste landstitel.
+3/-0

2 jaar geleden
De eerste helft op You Tube gekeken.Arsenal heeft gewoon meer kwaliteit en PSV vrouwen heeft naar vermogen gespeeld. De spelhervattingen van onze keepster Sari van Veenendaal leverde herhaaldelijk gevaarlijk balverlies op.Volgens mij heeft ze haar beste tijd gehad en moet er volgend seizoen een andere keepster komen.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb de wedstrijd, logischerwijs, niet kunnen zien, maar de uitschakeling verbaast mij niet. Gewoon een paar maten te klein. De uitslag valt mij nog enigszins mee zelfs. En dat op zich is al veelzeggend. Het belooft een uiterst zwaar en moeizaam seizoen te worden. Hopelijk zit ik er faliekant naast.
+1/-0

 
Je hebt de wedstrijd dus niet kunnen zien, dat de uitschakeling verbaast je niet, OK,de uitslag valt je nog enigszins mee, ook OKee, hopelijk zit je er faliekant naast, waar hoop is is leven hè?;-)
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Zullen we het voortaan vrouwenbal noemen, om elke minimale vergelijking met voetbal te voorkomen ? Wat is het toch een diep triest niveau als je het voetbal zou noemen. Of helemaal afschaffen, nog beter. Laat de dames gewoon wat op een veldje aankloten zonder camera erbij. En nee, ik kijk toch niet, heb t geprobeerd maar trek t nie.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Komt echt wel goed, kijk maar,, we kunnen wel strand doen, eind seizoen onze jongens en meiden op de kar, beng!!Frikandelo bro, stel jou dochter of kleindochter wordt voetbalster??
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Dan juich ik wel mee als successupporter 😉
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje