Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruma: 'Ik ben bereid een offer te brengen om de club door de crisis te helpen'

22 augustus 2021 22:55 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Bruma: "Ik ben bereid een offer te brengen om de club door de crisis te helpen"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Bruma aan het uitstekend naar zijn zin te hebben bij PSV. Dat is vooral te danken aan Roger Schmidt. "De coach is fantastisch voor me geweest", aldus Bruma. "De trainer is een eerlijke man en heeft me zijn ideeën duidelijk uitgelegd en me tegelijkertijd niks beloofd."

De aanvaller beseft dat hij in zijn eerste seizoen in Eindhoven zeker niet heeft geleverd wat van hem werd verwacht. "Het begon voor mij goed hier, maar daarna gingen de prestaties naar beneden en hielp de wisseling van de technische staf uiteindelijk ook niet meer", zo geeft hij aan. "Bij Olympiakos ben ik vorig jaar een betere speler geworden en kon ik een goede bijdrage leveren. Ik weet nu dat ik me in een grote competitie op geen enkele manier kan laten afleiden en geloof weer in mezelf."

Bruma wil alleen vertrekken uit Eindhoven als het voor hem en PSV echt goed is. "Ik wil nog dingen bereiken met PSV en ben gek op deze club, de stad en de supporters", zegt hij daarover. "Daarnaast ben ik bereid om een offer te brengen om de club door de crisis te helpen die de corona-pandemie heeft veroorzaakt. Als spelers moeten wij ook meedenken in deze tijden en kijken wat redelijke is. Op dit moment is het alleen het belangrijkste dat wij ons concentreren op de wedstrijd van dinsdag tegen Benfica."

Meer op ED.nl




Tags

bruma offer benfica corona danken olympiakos pandemie roger schmidt wisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Bij deze spring ik voor Bruma. Had hem al afgeschreven, niet zo zeer op zijn voetbal kwaliteiten maar meer vanwege de ontstane situatie voor hem bij PSV. Dat je jezelf zo terug kan knokken zegt wel iets over de mentaliteit bij deze speler en daar kan ik enkel respect voor hebben. We gaan gewoon tegen alle verwachtingen in nog heel veel plezier aan deze jongen beleven. Is Schmidt dan echt een trainer met uitzonderlijke kwaliteiten? Een ervaren man is in ieder geval precies wat PSV nodig had na Cocu en van Bommel. Vorig jaar heeft Corona een veel grotere impact gehad dan we hier denk ik beseffen, nu Schmidt zijn elftal heeft kunnen vormen en we, eigenlijk tot nu toe voor een prikkie het elftal wezenlijk hebben versterkt staat er een vechtmachine met gemotiveerde spelers die tot het uiterste gaan. Bruma is hier geen uitzondering op.
+17/-0

 
2 jaar geleden
We zullen bruma nog hard nodig hebben. En heeft z'n draai toch een beetje gevonden nu. Z'n focus ligt nu bij PSV en dat maakt het voor hem wat "makkelijker". Hij zal echt wel iets kunnen maar komt er hopelijk nu uit. Toen hij z'n eerste wedstrijden hier speelde ging ie los en plots was het verdwenen.
+3/-0

2 jaar geleden
Dat is netjes van hem. Dat klinkt heel verstandig en dat is best een verademing voor een voetballer in deze tijd. Olympiakos gaat nog flink spijt krijgen.

Tenminste, als het een financieel offer is, geen gek Portugees ritueel :p.
+2/-0

2 jaar geleden
Nou ja prima toch, geen verkeerd jong. Hij doet zijn best en is de afgelopen weken zéér belangrijk geweest. Ook gisteravond speelde hij gewoon een prima pot.

En hoewel mooie woorden aan het adres van club en supporters mij over het algemeen niet veel zeggen, leest het tóch lekker weg in dit geval.

Ik blijf het een bizarre transfer vinden, voor een exorbitant bedrag, maar nu hij zich aardig aan het ontwikkelen is, kan je hem er net zo goed bijhouden.

Het wordt een lang seizoen en alle hulp is welkom. Mijn vertrouwen en zegen heeft hij. De rest is aan Armindo zelf.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Zoiets ja.

Alleen deze kindervoet heeft ons naar overwinningen in Denemarken & Duitsland* geschoten.

*nou ja, Almelo dan
+2/-0

2 jaar geleden
IK hoop dat hij het dit seizoen wel waar kan maken. Los van zijn eerdere tegenvallende seizoen, hij doet er wel alles aan en is als ik het zo hoor ook een heel positieve gast dus de gunfactor heeft hij wel. Hopelijk nu ook nog de x-factor.
+1/-0

2 jaar geleden
mooiste offer mag hij dinsdag brengen: een hattrick.
Als hij dat doet, mag hij van mij zelfs in het clublied ingeschreven worden
+2/-0

2 jaar geleden
Veel lukt nog net niet bij hem maar hij was zaterdag bij veel aanvallen betrokken en constant aan het trekken en sleuren.
Hoogtepunt van zaterdag was natuurlijk de mooie assist op Zahavi.
Zoals hij het nu doet inderdaad van meerwaarde in de selectie die ze zeker aan moeten houden.
+2/-0

2 jaar geleden
Gaat goed nu dus laat het maar zien de 12 miljoen zijn we toch kwijt.Dan geen spits meer nodig lijkt me ,maar het woord offer brengen beetje vreemd ,werdt en nog steeds zeer goed betaald door PSV..
+1/-1

2 jaar geleden
Hij kan zich morgen onsterfelijk maken,door de winnende richting groepsfase binnen te schieten.
Heeft ie zijn transfer ook terug verdiend.
+4/-0

Bbb ons allemaal de mond snoeren Brum! Zal ons goed doen.
+1/-0

2 jaar geleden
Hulde aan zulke sportmannen.❤
+1/-0

2 jaar geleden
Wat kan er toch een hoop veranderen in een paar weken.
Ik zie nog steeds dezelfde Bruma als 2 jaar geleden en ga dan ook nog niet mee in de hosanna sfeer.
+1/-0

 
 
2 jaar geleden
Jawel hoor.
Heb jij ook gezien hoe vaak hij nog steeds op knullige manier de bal aan de tegenstander geeft?
Het kwartje viel nu een paar keer goed voor Bruma maar dat kwartje kan ook maar zo weer de andere kant op vallen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb alles gezien. Meestal verloor hij de bal na een eerst een goeie actie. Als je met die bril gaat kijken moet je ook zo streng zijn op Madueke. Die lijdt ook balverlies.
Een zwaluw maakt geen zomer maar Bruma was tegen Cambuur gewoon goed.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Absoluut geen hosanna hier, Geitenbreier, maar het is toch ontegenzeggelijk waar om niet te zeggen een voldongen feit dat de brave man van significante waarde was de afgelopen weken.

Het is niet dat ik nu opeens John de Jong ga overladen met complimenten en een virtuele bloemenzee dat-ie dat koopje maar mooi heeft binnen gesleept.

Maar ach wij hebben hem nu toch en de goede man lijkt er zin in te hebben. Nou morgenavond wellicht als enige Portugees met een glimlach van het veld stappen en dan een nieuw hoofdstuk inslaan.

Of kom ik nou (te) positief over? Dat moeten wij natuurlijk niet hebben hè!
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Geitenbreier"

Ik geef toe.. ik moest weer lachen.

Zoals ik tegen Klompje ook al zei.. het kwartje valt nu toevallig de goede kant op voor Bruma maar ik zie nog veel te vaak dat Bruma totaal onnodig de bal aan de tegenstander geeft. Tot nu toe gelukkig zonder gevolgen, maar dat wordt eerdaags natuurlijk weer eens keihard afgestraft.
+1/-0

 
Eens een zondebok altijd een zondebok? We mogen toch wel erkennen dat de man " op de momenten waar jij je eigen op beroept na" best waardevol acteert de laatste tijd?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Geen zondebok, gewoon niet goed genoeg.
Dat hij nu in een veel beter team aardig meedoet en een keer beslissend is is mooi en leuk voor hem, maar laten we nou niet doen alsof hij opeens 3x beter is dan dat hij 2 weken geleden nog was.
+1/-0

 
Ieder medewerking in een beter lopende team is meegenomen toch? En het is ook niet dat ik een hosanna stemming ben, hoop gewoon dat het tij keert, als Max 2 a 3 wedstrijden zijn beginvorm toont wordt ik ook wat enthousiaster over hem.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Laten we nou niet Bruma ook nog met Madueke gaan vergelijken. We hebben het over Bruma en een leuk potje tegen Cambuur. Saibari zou het ook leuk hebben gedaan.

Dikke prima dat we weer wat blijer kunnen zijn met Bruma maar laten we niet gaan overdrijven.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tuurlijk! Mooi voor hem en ons, maar ik vind de reacties dus nogal overdreven.
+1/-0

 
Sorry bro, maar ik zie Saibari helaas niet het eerste halen, realistisch wezen mag zeker.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad, Saibari lijkt het eerste niet te gaan halen, maar die zou ook prima mee hebben kunnen ballen in een goed elftal tegen Cambuur(!) en per ongeluk een doelpuntje erin kunnen prikken.

Maar goed.. we hebben Bruma gisteren weer gezien zoals we hem kennen. De hosanna zal nu wel weer een stuk minder zijn. En terecht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Beetje realistisch blijven. Ook niks mis mee toch?
+1/-0

2 jaar geleden
Vanavond is cru-ci-aal voor de club PSV, maar aan bepaalde ontwikkelingen in de laatste weken merk je gewoon dat de club de wind in de zeilen heeft. Maar dat kun je grotendeels ook afdwingen door enorm hard te werken, niet te zeuren en in de media soms een open deur in te trappen.

Deze jongen doet zijn stinkende best en rancune over het verleden kan voor hem wellicht een enorme mooie motivatie zijn om tot grootse daden te komen. Zou toch wat zijn als juist hij PSV naar de CL schiet. Ik hoop het voor ons en voor hem persoonlijk!
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage