Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV wil Nick Viergever niet laten gaan'

26 augustus 2021 20:55 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV wil Nick Viergever niet laten gaan"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Feyenoord denkt aan Nick Viergever. De verdediger kan bij PSV niet meer rekenen op speeltijd en zou transfervrij over te nemen zijn. Viergever heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen. Bij Feyenoord zou hij de stand-in van Marcos Senesi moeten worden. Trainer Arne Slot zou hem graag aan de selectie toe willen voegen.

Via Twitter meldt Rik Elfrink echter dat Viergever zeker niet transfervrij mag vertrekken uit Eindhoven. Clubs die de verdediger willen overnemen zullen een aanvaardbaar bedrag op tafel moeten leggen.

Update 20:55: Het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt weet te melden dat Nick Viergever niet naar Feyenoord zal gaan vertrekken. PSV wil de verdediger niet laten vertrekken.

Meer op RTV Rijnmond




Tags

viergever feyenoord aanvaardbaar arne elfrink rijnmond senesi slot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zou ik enorm betreuren. Goede en correcte en aardige kerel, helaas niet vooraan in de pikorde. Daarbij Feyenoord niet sterker maken lijkt me.
+4/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Een maand geleden oké, nu niet meer laten gaan!
+5/-0

 
2 jaar geleden
Why not? Er is nog tijd om een vervanger/ versterking te halen!
+2/-4

 
2 jaar geleden
Een vervanger die ook 2e of 3e in de pikorde staat, die vindt je niet van een beter nivo dan Nick. Als het toch gebeurd dan gewoon Obispo en Teze/Mwene als backup achter de hand houden wat mij aangaat.
+4/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Niks transfervrij. 5 december is het pas Sinterklaas.
+4/-0

2 jaar geleden
Alle schaamte voorbij daar in Rotterdam. Geen rooie rotcent maar gewoon doen alsof er niks aan het handje is en overal aankloppen voor spelers die je helemaal niet kunt betalen.
+4/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
We zullen 5 miljoen bijgeven op Senesi dan is het prima. Anders blijft Nick gewoon hier.
+1/-0

2 jaar geleden
Ze zouden geestelijk niet in orde zijn bij PSV om een betrouwbare speler als Viergever voor een minimaal bedrag of sterker nog transfervrij laten gaan naar een concurrent. PSV moet alle posities dubbel bezet houden. Viergever moet dan ook blijven voor dit seizoen. Je moet dan altijd veel duurder op zoek naar een alternatief. Feyenoord moet maar verder kijken!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Obispo is hem voorbij dus heel gek zou het niet zij als hij wil vertrekken en PSV hem daarbij helpt. Een goede vent die gluey altijd meer dan prima heeft gedaan.
+3/-0

Geen probleem wat mij betreft als hij vertrekt, is inmiddels de derde keuze als linkercentrale verdediger en komt gewoon kwaliteit en vooral snelheid tekort in dit systeem. Mocht hij daadwerkelijk vertrekken moet er nog wel een verdediger bij, maar dan wel een rechtspoot. Je hebt zonder Viergever nog maar zes spelers voor vier posities + Oppegård van Jong PSV die de meeste wedstrijden bij de selectie heeft gezeten. Mooiste zou een basisspeler voor de rechtsback (Arias?) zijn, dan ga je er kwalitatief flink op vooruit en heb je kwantitatief ook een sterke verdediging staan met Teze, Mwene en Obispo als back-ups.
+1/-0

2 jaar geleden
Viergever niet wegdoen, is betrouwbare en ervaren verdediger.
Laat Teze maar vertrekken, onbehouwen speler.
+1/-6

 
Dat zou inderdaad een uitstekend idee zijn ja, je hebt drie rechtspoten achterin voor twee posities en laat je er een van vertrekken :denk
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Huh... onbehouwen speler?? Teze heeft vorig jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt en gewoon prima gespeeld. Nu is er meer concurrentie maar de rek is er bij hem nog lang niet uit, ook fysiek is hij een stuk sterker geworden, nooit laten gaan nu!
+4/-0

 
2 jaar geleden
@Pvh, ik snap de opmerking ook niet.
Teze heeft het naar mijn mening uitstekend gedaan als CV, en ik heb hem nauwelijks op fouten kunnen betrappen. Van Rosario werd ik soms tureluurs maar Teze was voor mij een speler waar ik nooit kritiek op had. Dit terwijl het zijn 1e jaar in de basis was. Fysiek goed en hij laat zich niet wegzetten.
Misschien is hij wat onwennig op de back-positie, maar ik heb hem geen rare ballen zien geven of zo.
Ik snap de opmerking dus ook niet.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nee ik ook niet. Mbt Rosario, hij speelde met Sangaré meestal als 2(!) controleurs, daardoor kwamen geen van beiden goed uit de verf, zeker omdat de creativiteit bij de anderen onder de maat was. Sangaré is de betere van de twee, en wordt zoals ik n maand geleden hier al voorspelde, nu gefêteerd als zijnde een geweldige speler... omdat er nu nog maar één controleur is. Ik ben ervan overtuigd dat Rosario in deze rol ook heel goed voor de dag was gekomen, maar dat zullen we nooit weten nu hij is vertrokken. Rosario heeft ook naast mindere, ook geweldige wedstrijden gespeeld voor PSV waar hij fungeerde als een 'stofzuiger' (precies waar Sangaré nu om geroemd wordt).
+1/-0

2 jaar geleden
Ach,dat is dinsdagavond met dat reunie-clubje van1988 ter sprake gekomen,onder het genot van een borrel.
Die Frank.😁
+3/-0

2 jaar geleden
Als ik mij goed kan herinneren is Viergever nog nooit kampioen van Nederland geworden met een ploeg.
Dus misschien is dat een reden om hem van de hand te doen, kan het daar dit seizoen niet aan liggen ;-)
+2/-0

2 jaar geleden
4 jaar Amsterdam. 0 titels Ajax.
3 jaar Eindhoven. 0 titels PSV.
Deze man is vervloekt. Mister middelmaat snel weg laten gaan.
Kunnen we weer kampioen worden. De rode loper ligt uit…..
+2/-2

Als Viergever gaat doet ie er goed aan te gaan, zo sterk als Obispo speelt is hij al erg dicht bij basismateriaal of hij is het al, mocht Arias niet komen.
+1/-0

 
Het evt vertrek van Viergever en de evt komst van Arias staan net zo los van elkaar als mijn mening over Obispo, ik weet nmlk ook heel goed wat de posities zijn, maar heb gemerkt dat er door sommigen hier gereageerd wordt alsof die de alwetende voetbaluitvinders himself zijn, graag een ander voor lul willen zetten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sorry, was geen smartass opmerking. Ik begreep niks van je zin.

"Als Viergever gaat doet ie er goed aan te gaan"

En wat Arias daar dan mee te maken heeft snap ik ook niet.
Mea culpa.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Denk dat de komst van arias (rechtsback) totaal los zou staan van een vertrek van viergever of het wel of geen basisplek van obispo.
+1/-0

 
Klopt, het gaat mij om de mogelijkheden die er ontstaan, dus los van elkaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi dat-ie blijft. Je kan hem er maar bij hebben. Lang seizoen. En wij móéten kampioen worden. Zeker na het CL echec.

Overigens zo solide is onze defensie momenteel niet. Ik ben bepaald niet te spreken over de backposities.
+1/-0

2 jaar geleden
Mits Obispo blijft en Viergever dit zelf graag wil zou ik dit doen voor een acceptabel bedrag. Hij heeft zich altijd netjes opgesteld maar is inmiddels derde keus na Obispo (die ik tot nu toe zeer overtuigend vind dit seizoen). Scheelt ook weer salaris, dat je wellicht kunt gebruiken bij een verlenging van een speler of aantrekken van een nieuwe speler (bv. Arias).
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Obispo gaat als n speer momenteel. Een jaar blessureleed verhulde eigenlijk dat hij n prima jaar had bij Vitesse. In de jeugd werd hij al als n groot talent gezien, dus wellicht niet zo verrassend hoe het nu gaat.
Viergever zou misschien wel n transfer moeten maken, hij staat laag in de pikorde en dat gaat niet beter worden vermoed ik. Sympathieke gast, hij verdient meer speeltijd(elders?)
+2/-0

2 jaar geleden
Prima kerel die Viergever. Nooit geen gezeik inderdaad, of binnenkamers gebleven.
Staat vrijwel altijd zijn mannetje.
Goede speler voor op de bank en zo nu en dan wat minuten pakken.
+1/-0

2 jaar geleden
Viergever zou van mij best (transfervrij) mogen vertrekken, met Teze, Ramalho, Boscagli en Obispo hebben we 4 centrale verdedigers en dat is voldoende. Een concurrent sterker maken is natuurlijk een ander verhaal. Feyenoord kan hier natuurlijk niet gratis bruikbare spelers komen ophalen.

Als PSV, met het oog op de blessure van Sambo, Arias voor een jaar zou kunnen huren, zou dat ideaal zijn. Arias en Max je backs, Mwene, Teze en Oppegard als backups en je centrum is ook zonder Viergever voldoende bemand.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage