Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel en Cody Gakpo ook in definitieve selectie Nederlands elftal

27 augustus 2021 12:10
Foto: Pro Shots

Joël Drommel en Cody Gakpo ook in definitieve selectie Nederlands elftal; image source: Pro Shots

Bondscoach Louis van Gaal heeft twee PSV'ers opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. In zijn 25-koppige selectie heeft hij plaats voor Joël Drommel en Cody Gakpo. Drommel zat een jaar geleden al bij de selectie maar kwam toen niet in actie, Gakpo maakte op het EK afgelopen zomer zijn debuut.

Oranje speelt komende maand WK-kwalificatiewedstrijden tegen Noorwegen, Montenegro en Turkije. Het duel tegen Montenegro zal in het Philips Stadion gespeeld gaan worden.




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel gakpo cody montenegro gaal noorwegen oranje turkije

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi dat Gakpo er ook onder de nieuwe bondscoach weer bij zit. Ik vond Gakpo in het tweeluik met Benfica uitstekend spelen. Hij was één van de spelers die het team op sleeptouw nam, terwijl ik hem af en toe in andere wedstrijden toch wel beschuldigde van verstoppertje spelen.

Ook leuk voor Drommel dat hij erbij zit. Hopelijk laat hij bij PSV een mooie groei zien dit seizoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Dat vind ik altijd wel het mooie van Van Gaal,hij gaat de klus aan met het liefst jonge ambitieuze talentvolle spelers.
Maar eigenlijk vind ik dat ook het enige positieve aan zijn aanstelling,voor de rest getuigt het imo een beetje armoedig om weer met hem aan te komen;maar goed we gaan het beleven.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik begrijp dat je het ergens armoedig vindt, maar er is volgens mij momenteel -onder Nederlandse coaches- geen betere optie dan Van Gaal. De generatie die het nu eigenlijk zou moeten doen, is die van Frank de Boer en daar zijn bar weinig goede trainers uit voortgekomen.
Moet eerlijk zeggen dat ik Wesley Sneijder als analyst verrassend goed vindt. Die gaat misschien een goede trainer worden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Een buitenlandse coach,had ik dan ook liever gezien.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Een 'goede' analist geeft wmb. net zo weinig garantie om een goede trainer te worden als de slager op de hoek. Praten is makkelijk, meestal is het kijkvolk in de helft van de gevallen het met de mening eens, en had jezelf dit ook al gezien of juist het tegenovergestelde. Sneijder is wel leuk om te kijken omdat hij geen blad voor de mond neemt, net als vdVaart en Afellay dat niet doen. Een trainer moet echter een karrevracht andere eigenschappen en talenten hebben om succesvol te zijn. (en dan speelt er ook nog een factor van geluk en toeval). Buiten Koeman en van Gaal heeft Nederland momenteel geen toptrainers, die komen vandaag de dag hoofdzakelijk uit Duitsland.
+1/-0

2 jaar geleden
Wel lekker af & toe zo'n "interlandum".

Alleen jammer dat je spelers weer her & der dienen op te draven 'for queen & country'.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat is het armoedig gesteld met de Nederlandse keepers zeg. Wordt tijd dat daar weer eens een topper opstaat. Leuk dat onze keeper erbij zit en Pasveer en Stekelenburg als ie niet bedankt had, maar we kunnen beter Unnerstall neutraliseren. Gakpo en Memphis in de aanval is dan wel weer echt smullen en met van Dijk hebben we weer een beest terug achterin naast de Vrij, maar de laatste zal wel gaan banken, oh nee die grabbelaar is nog geschorst na het EK. Van Gaal staat voor een moeilijke opgave.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Verwacht dat Gakpo zal starten als NL 433 speelt. Blijlow is niet zo’n gekke keeper
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage