Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ritsu Doan en Érick Gutiérrez lijken bij PSV te blijven'

30 augustus 2021 22:42 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ritsu Doan en Érick Gutiérrez lijken bij PSV te blijven"; image source: Pro Shots

Ritsu Doan lijkt gewoon bij PSV te blijven. Voetbal International-verslaggever Marco Timmer meldt dat de Japanner zelf hoopt op een vertrek, maar clubs niet willen voldoen aan de vraagprijs van 6,5 miljoen euro. Het management van de middenvelder spraak met Hoffenheim, Mainz en Augsburg, maar die clubs vinden de vraagprijs van PSV te gortig.

Volgens het Eindhovens Dagblad lijkt ook Érick Gutiérrez in Eindhoven te blijven. Voor de international van Mexico is interesse vanuit Italië en maandag werd nog gesproken met Torino. Dat is vooralsnog echter op niets uitgelopen.

Ook voor Dante Rigo heeft nog geen club zich gemeld met een officieel bod. Vanwege zijn leeftijd mag hij niet meer in actie komen voor Jong PSV, maar bij de A-selectie is ook geen plek voor de Belg.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

doan gutierrez augsburg gortig hoffenheim jong mainz mexico rigo spraak timmer torino

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Ze kijken ook niet erg enthousiast op de foto hè, zo verkoop je je eigen niet bij de fotoscouts ;-)
+4/-0

 
2 jaar geleden
Je mag niet meer lachen op foto's toch tegenwoordig 🤣🤣
+1/-0

2 jaar geleden
Op die foto te zien juichen ze een langer verblijf toe.
+2/-0

2 jaar geleden
Denk dat je Doan nog wel goed kunt gebruiken, Guti dat werkt niet meer vrees ik!
+1/-1

 
2 jaar geleden
Om eerlijk te zijn is het ook nooit wat geweest bij PSV met Guti. Dat had Bommel destijds al goed gezien.
+2/-1

2 jaar geleden
Ja de puinhopen van (eerste paar) jaren JdJ blijven ons achtervolgen... nou zit niets anders op dan dat ze zich dan maar weer bij de selectie aansluiten... wellicht volgt een wonderbaarlijke revival à la Bruma. Zijn toch beiden volwaardig international bij Japan respectievelijk Mexico.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik vind het ook een beetje vreemd dat je twee internationals niet kwijt kan raken.

PS. Voor Doan vraagt PSV te veel, soms moet je gewoon doorselecteren
+1/-1

 
2 jaar geleden
Doan heeft een goed seizoen in de Bundesliga gedraaid en vind 6.5 een redelijke prijs,zeker omdat hij hier ook nog van waarde kan zijn op de plek van Gotze.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Terecht punt, maar als hij niet meer echt in de plannen van Schmidt past dan is een verkoop, en het doorgaan met het vormen van een nieuwe team ook van belang.
Schmidt wil heel snel technisch voetbal voorin, en ik twijfel of Doan daarin wel past.
+1/-1

2 jaar geleden
Voor Doan zou nog wel een rolletje weggelegd moeten zijn.
+3/-0

2 jaar geleden
Tja, dan kun je enkel maar concluderen dat je zelf veel te veel hebt betaald en nu je verlies moet nemen of die jongens een jaar lang met salaris op de tribune moet zetten. Vond Doan het niet eens verkeerd doen. Guti is volgens mij na zijn debuut tegen Ado geblesseerd geraakt en altijd gebleven. De lat ligt onder Schmidt nu eenmaal hoger.
+1/-0

2 jaar geleden
Met name Doan kunnen we echt nog wel gebruiken. Zeker nu we zien dat Madueke ook maar een mens is is het prima om af en toe te rouleren. Het is niet alsof hij er niks van kan natuurlijk
+4/-0

 
Doan mag je niet eens als half miskoop bestempelen, die heeft bewezen dat hij zeker een ruimere kans verdiend, Schmid is een eigenwijs manneke dat ook al ziet ie dat hij stuurs bij zijn standpunt blijft.
+1/-0

 
Hoezo zou Schmidt eigenwijs zijn? Doan wilde vorig jaar in de voorbereiding al weg omdat hij per se wekelijks wilde spelen met oog op de Olympische Spelen. Door diezelfde OS miste hij uiteraard de voorbereiding bij PSV en door een lichte blessure kon hij een week geleden pas aansluiten bij de selectie. Maar het blijft natuurlijk altijd makkelijk om af te geven op anderen.
+1/-0

 
Puur Gelul om mij daar nou van te gaan beschuldigen omdat ik mijn mening geeft die jou niet bevalt, dat gebeurt met enig regelmaat, geniet er maar lekker van, ik pas wel op.
+1/-0

 
Jij komt aanzetten over een eigenwijze Schmidt en Doan die geen kans krijgt. Vervolgens weerleg ik dat het helemaal niks daarmee te maken heeft gehad (tot nu toe) en vervolgens beschuldig ik jou ergens van? :D
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Haha, wat een gast. Eerst met onzin aan komen zetten, wat goed weerlegd wordt (complimenten daarvoor) en vervolgens piepen dat hij ergens van beschuldigt wordt :B
+1/-0

 
2 jaar geleden
Mijn god zeg, wat laat jij je iedere keer weer kennen als iemand op jou reageert :I
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Niet gaan overdrijven om de boel op te naaien, gaat jou al helemaal niet lukken.
+1/-0

 
Dit zinnetje, Het blijft altijd makkelijk om op anderen af te geven vind ik niet bij mij passen, ik gaf gewoon mijn mening over Schmidt, verder vind ik Schmidt een goede trainer maar die hebben ook hun nukken.
+1/-0

2 jaar geleden
De foto heeft natuurlijk niets met dit bericht te maken maar beeld tegelijkertijd precies het droevige gevoel uit dat alle betrokkenen van de situatie krijgen.

Pure kapitaalvernietiging.
+1/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als Doan blijft en hij daadwerkelijk zo’n sterke ontwikkeling heeft ondergaan in de Bundesliga en op OS, waarom dan überhaupt nog op zoek naar een creatieve middenvelder? Hoop echt op wat meer speeltijd voor hem bijvoorbeeld als stand in voor Gotze (die ik itt velen verre van fantastisch vind presteren) Alles wijst erop dat we met een hele andere Doan te maken hebben dan de speler die ons voor jaar verliet
+3/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi