Transparent
Inloggen
Sluiten

Spelerslijst officieel: nieuwe rugnummers voor vier spelers

3 september 2021 13:44 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Spelerslijst officieel: nieuwe rugnummers voor vier spelers; image source: Pro Shots

Nu de transfermarkt is gesloten hebben een drietal spelers van de A-selectie een nieuw rugnummer gekregen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad na het zien van de spelerslijst op PSVFanstore.nl. Armando Obispo heeft het nummer van Nick Viergever overgenomen en zal de rest van het seizoen met nummer 4 gaan spelen, terwijl Noni Madueke rugnummer 10 heeft gekregen. Yorbe Vertessen gaat met rugnummer 32 spelen.

Update 03-09 13:44: Ook Olivier Boscagli heeft een nieuw rugnummer. De Fransman speelt vanaf nu met nummer 18, zo valt te zien op PSV.nl.

Volledige spelerslijst:
3 - Jordan Teze
4 - Armando Obispo
5 - André Ramalho
6 - Ibrahim Sangaré
7 - Eran Zahavi
8 - Marco van Ginkel
9 - Carlos Vinícius
10 - Noni Madueke
11 - Cody Gakpo
13 - Vincent Müller
14 - Davy Pröpper
15 - Érick Gutiérrez
16 - Joël Drommel
17 - Mauro Júnior
18 - Olivier Boscagli
19 - Bruma
20 - Maximiliano Romero
21 - Maxime Delanghe
25 - Ritsu Doan
26 - Derrick Luckassen
27 - Mario Götze
29 - Phillipp Mwene
30 - Ryan Thomas
31 - Philipp Max
32 - Yorbe Vertessen
34 - Dante Rigo
37 - Richard Ledezma
38 - Yvon Mvogo

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

spelerslijst armando boscagli madueke obispo rugnummers vertessen bruma carlos delanghe doan drommel eran fransman gakpo ginkel gotze gutierrez jordan ledezma luckassen mauro maximiliano muller mvogo mwene philipp phillipp psvfanstore ramalho rigo romero sangare teze viergever vinicius yvon zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Streep asjeblieft die nummer 26 van de lijst. Ienand die zó negatief over ons clubke is geweest, contract ontbinden en optyfen aub.
Dit kan toch gewoon niet ?
+3/-1

 
2 maanden geleden
Wat wil je dan doen? Hem een flinke zak met geld meegeven als beloning?
+4/-0

 
2 maanden geleden
Als dat minder is als de rest van dit seizoen als salaris is, ja. Stoorzenders out !
+1/-0

 
2 maanden geleden
En hem dus wel belonen met een flinke zak geld?
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hij heeft nog een contract voor 2 jaar. Dus als je er bijvoorbeeld met één jaarsalaris vanaf kunt komen dan kan dat zeker interessant zijn. Ik heb niet de indruk dat Schmidt hem een kans wil geven want ik kan me niet herinneren dat hij in de voorbereiding minuten heeft gemaakt. Dus wat hebben we eraan om een tribuneklant 2 jaar lang te betalen, enkel omdat we hem niet willen 'belonen'. Soms is het beter om er vanaf te zijn en je verlies te nemen én de schade te beperken.

Ik verwacht dat PSV nu eerst wacht totdat alle markten dicht zijn en dan gaat kijken naar contractontbinding. Wie weet hebben we mazzel en wordt hij alsnog door een Turkse club overgenomen gekocht, desnoods huur.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Beetje eenzijdig. Ik zou ook pissig worden als ik steeds basis sta en ineens op de tribune zit. En dan nog wel voor Baumgartl die geen haar beter is. Bommel is ook niet netjes met deze jongen omgegaan. Met het vertrek van Viergever hebben we hem misschien zelfs nog nodig ook. Helaas is dit ook één van die jongens die we hadden moeten verkopen, maar blijkbaar nergens te slijten is. Hij si niet de enige op de lijst die er niet op thuishoort helaas.
+5/-1

 
2 maanden geleden
En intussen strijkt meneer meer per maand op dan wij samen per jaar...
Niet echt iets om medelijden mee te hebben.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dus in plaats van je terug te knokken, ga je je negatief uitlaten over je werkgever terwijl je ondertussen geen basisplaats weet te bemachtigen bij een Belgische middenmotor (want meer is Anderlecht de laatste jaren niet meer) en een Turkse middenmotor, die 6 punten boven de streep eindigde? Fraaie topsportmentaliteit.

Je kan veel van Baumgartl zeggen, die inderdaad niet beter is dan Luckassen, maar die heeft zich geen enkele keer negatief uitgelaten terwijl er ook niet echt zachtzinnig met hem is omgegaan. Wat dat betreft kan Luckassen dus nog wel veel van hem leren.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Die nummer 26 werd gewogen en te licht bevonden. Dat zijn de wetten van de topsport waar Toon het zo graag over heeft. Om je vervolgens zo laatdunkend uit te laten over de club die je maandelijks netjes op tijd betaalt is alles zeggend en verraadt dat het woord respect niet in zijn woordenboek voorkomt. Ook de transfer van zijn broer naar RB verdient niet de schoonheidsprijs. Maar dat zal wel toeval zijn? NEXT
+4/-2

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mooie nummers voor onze aanvallende pareltjes, ik neem aan dat Mario graag #27 heeft, en verder zal het allemaal wel... alleen één ding: ik, traditioneel ingesteld en voetbalpuritein, ben van mening dat de eerste doelman toch écht met #1 op de rug moet keepen! En ja, ik ben op de hoogte van de Michael Jordan fetisj (#23) van Ronald Waterreus.
+2/-0

2 maanden geleden
Wel fijn dat Nick nr. 4 aan Armando heeft gegeven.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ja, leuk voor de buhne, maar had liever dat Obispo bij had getekend. Duurt weer (te)lang.
+1/-0

2 maanden geleden
Wel een mooie bevestiging dat we een echte nummer 1 missen….
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Wel mooie vooruitgang van Yorbe, van 53 naar 32. kunnen al zijn fans de nummers lospeuteren, omkeren van volgorde en de 5 ondersteboven. Fideel van hem!
+4/-0

 
2 maanden geleden
Nummer 32, het nummer waar Beckham en van Persie ook mee speelden. Hopelijk treedt Yorbe in hun voetsporen.
+1/-1

2 maanden geleden
Volgens de foto’s met nummer op PSV.NL krijgt Boscagli nummer 18.
Hierboven in dit artikel staat nog 28.
Wat is waar?
+1/-0

 
RichardM79 (geschorst)
2 maanden geleden
Kwaliteit veranderd er niet mee hoor haha
+1/-0

2 maanden geleden
Werk aan de winkel voor John.Roger schmidt,Mario Gotze,Eran zahavi,Obispo lopen allemaal uit hun contract.Als de goede prestaties toenemen,zal ook de interesse van andere clubs toenemen.Je kunt niet wachten.Zeker in het achterhoofd dat ook de interesse voor Gakpo en Madueke zal toenemen.Je kan geen successeizoen draaien,kampioen worden,CL gaan voetballen en met een leegloop van alle vaste krachten te maken krijgen.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez basarnhem bayern benfica berghuis blind boek corona covid dortmund feyenoord galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi