Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wint ECA Award vanwege Brainport-partnership

7 september 2021 12:27
Foto: Pro Shots

PSV wint ECA Award vanwege Brainport-partnership; image source: Pro Shots

PSV heeft vanwege het partnership met Brainport Eindhoven de prestigieuze ECA Award ontvangen. Dat werd dinsdag bekend gemaakt door de European Club Association, de organisatie die de voetbalclubs in Europa vertegenwoordigt. Via Twitter reageert algemeen directeur Toon Gebrands trots te zijn en dat het een bijzonder moment is voor de club.







Tags

award brainport association gebrands voetbalclubs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Interessante prijs! Is dit gewoon een algemene prijs voor voetbalclubs? Krijgt maar een club die per jaar? In ieder geval een teken dat we iets goed doen :).
+1/-0

 
Ze hebben verschillende categorieën. Van 2010 tot 2018 was het een jaarlijks terugkerende prijs. Na twee jaar het niet gehouden te hebben zijn ze nu weer terug.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ah, bedankt voor de uitleg. Inzoomen leert dat dit om "corporate partnership" gaat.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik was niet bekend met deze award maar aangezien de voorzitter van PSG hem uitreikt lijkt het toch een hele serieuze te zijn.

Het zakelijk netwerk- en vernuft achter PSV is al sinds jaar en dag van bijzonder hoog niveau. Dit is een belangrijke reden waarom we bijv. Feyenoord als club mijlenver voorbij zijn terwijl zij toch een fors grotere achterban hebben.
+2/-0

 
Tja hee, Feijenoord voorbij zegt ook al heeeeeel lang niet zoveel meer, maar iig wel een interessante ontwikkeling, ( de prijs bedoel ik hè)
+1/-0

2 jaar geleden
Toon gefeliciteerd was weer top gedaan..
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage