Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruma: 'Ik ben op dit moment heel gelukkig hier'

10 september 2021 20:59 - ESPN
Foto: Pro Shots

Bruma: "Ik ben op dit moment heel gelukkig hier"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN geeft Bruma aan vereerd te zijn dat hij de prijs ontving als beste speler van de Eredivisie van augustus. "Ik ben heel erg blij en ik wil hard door blijven werken", aldus Bruma. "Ik wil ook mijn teamgenoten bedanken, voor het helpen winnen van deze prijs. Ik ben op dit moment heel gelukkig hier. Ik wil de club en het team helpen door hard te werken en uiteindelijk kampioen te worden."

De Portugees kende een teleurstellende start bij PSV. "Ik heb het hier lastig gehad, maar ik ben sterker teruggekomen", zo geeft hij aan. "Ik ben harder gaan werken om het team en de fans te helpen, dat vind ik belangrijk. Scoren, assists geven en het team helpen om kampioen te worden is wat telt voor mij."

Bruma krijgt de vraag waarom het zo lastig was bij PSV, maar wil daar niet op in gaan. "Dat houd ik liever voor mezelf", reageert hij daarop. "Ik focus me nu gewoon op wat ik moet doen. Ik ben nu gewoon gelukkig hier en wil hard werken, dat is het belangrijkste."

De aanvaller merkt wel dat er veel bij PSV is veranderd sinds hij terug is gekeerd na verhuurd te zijn geweest aan Olympiakos. "We zijn nu meer een team en de coach helpt elke speler individueel", zegt hij daarover. "Hij heeft mij, net als de rest, ook enorm geholpen. Het is hier dus wel enorm veranderd."




Tags

bruma eredivisie espn olympiakos portugees

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mooi, ook al eindelijk verlost van het MvB syndroom. Go go Bruma, op naar speler van de maand september.
+8/-0

2 jaar geleden
Ofschoon ongetwijfeld een door mediatraining aangezwengeld goed nieuws verhaaltje, toch leuk om te lezen. Ga zo door.
+1/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad, door die mediatraining heeft hij die prijs gewonnen en werd hij geïnterviewd.
+2/-0

 
Is het onmogelijk dat dit zijn eigen verhaal/mening is?
+1/-0

2 jaar geleden
Tja, heel de club heeft een ongekend dieptepunt gekend onder van Bommel. Bizar eigenlijk want heb hem heel hoog zitten als speler. Je vraagt je ook af hoe het bestuur het zo uit de hand heeft kunnen laten lopen zonder in te grijpen. Blij dat Bruma toch van meerwaarde is voor PSV. Had ik nooit meer verwacht.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik denk dat de hier en daar wel eens genoemde privé-problemen (waar hij niet over wil praten, maar die kennelijk behoorlijk heftig waren) waarschijnlijk een grotere rol gespeeld hebben dan MvB bij het mislukken van zijn eerste seizoen, maar hoe dan ook blij dat hij de weg omhoog weer heeft gevonden.
+1/-0

2 jaar geleden
Mooi laat het maar zien ,hopelijk vandaag al !!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage