PSV Vrouwen slechts gelijk tegen Excelsior

12 september 2021 14:14

PSV Vrouwen slechts gelijk tegen Excelsior; image source: Pro Shots

PSV Vrouwen is zondag tegen heel slordig puntverlies aangelopen. Op bezoek bij nummer laatst Excelsior werd met 3-3 gelijk gespeeld. Na een vroege achterstand maakte Naomi Pattiwael de gelijkmaker, waarna vlak voor rust via Esmee Brugts de voorsprong werd gepakt. De Rotterdammers wisten een klein kwartier voor tijd weer gelijk te maken, maar in de slotfase leek Anika Rodriguez alsnog voor de zege te zorgen. In de laatste minuut kwam Excelsior echter wederom op gelijke hoogte.

excelsior anika brugts esmee naomi pattiwael rodriguez

2 jaar geleden
Uitermate teleurstellend resultaat wederom. Ik vrees dat het 'm wéér niet gaat worden dit seizoen.
+2/-0

Zwak om tegen de nmr laatst 3 doelpunten tegen te krijgen waarvan de laatste gelijkmaker in minuut 90 nadat je in minuut 87 een zwaarbevochten voorsprong had genomen. Twente is de grote favoriet voor de titel. We gaan het zien want FCT komt binnenkort naar de Herdgang.
+1/-0

Ik wilde net mijn eigen post hierboven nuanceren middels een edit. Want wat is er in hemelsnaam in Enschede gebeurd, hahaha, 1-4 tegen PEC, wtf!
+1/-0

Gevalletje van onderschatting van zowel psv als fct?
+1/-0

Heeft er wel veel van weg hè, hahaha?!
+2/-0

Twente in eigen huis ondertussen met 1-4 van Zwolle verloren, waar PSV paar weken geleden nog met 3-0 van won
+1/-0

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage