Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Mijn prestaties vertellen me dat ik het momenteel heel goed heb bij PSV'

15 september 2021 11:43 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Mario Götze: "Mijn prestaties vertellen me dat ik het momenteel heel goed heb bij PSV"; image source: Pro Shots

In gesprek met Voetbal International blikt Mario Götze terug op zijn beslissing om zijn contract bij PSV te verlengen. Volgens de Duitser zijn daar meerdere redenen voor. "Hoe ik me voel is belangrijk voor me, net als mijn prestaties op het veld. En mijn prestaties vertellen me dat ik het momenteel heel goed heb bij PSV", aldus Götze. "Daarnaast is het ook belangrijk ook wat de club en de trainer van me vinden. Dat totale pakket is goed, dan voelt deze verlenging als het juiste om te doen voor me."

Het bevalt Götze uitstekend in Eindhoven. "Het is anders dan in Duitsland, haha. Minder foto’s, handtekeningen, fans en media. Corona maakt het moeilijk te vergelijken, maar het is zeker niet zoals het was in München of Dortmund", zo geeft hij aan. "Of de rust me helpt me beter te focussen? Dat valt mee, omdat ik de laatste tien jaar aan de aandacht gewend was. Ik vond het ook niet erg als kinderen aan het voetballen waren en ze een foto of een handtekening wilden."

De Duitser ziet zichzelf ook meer als leider dan afgelopen seizoen. "Dat heeft met een aantal dingen te maken", zegt hij daarover. "Vorig jaar kwam ik heel laat bij PSV en was ik meer met mezelf bezig. Ik moest wennen aan het team en mijn nieuwe omgeving. De spelers moesten wennen aan de nieuwe filosofie, dat heeft tijd nodig en die had ik óók nodig. Nu ken ik iedereen, heb ik een andere positie op het veld en we hebben nieuwe spelers."

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gotze foto corona dortmund duitsland handtekeningen kinderen pakket verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


RichardM79 (geschorst)
2 weken geleden
Echt geweldig dat ie in ons shirt te bewonderen is! En een geweldig persoon!
+2/-0

 
2 weken geleden
Beschaafde intelligente jongen die ook nog eens geweldig kan voetballen. Hij is meestal al een stap verder in het spel dan de meeste anderen. PSV mag blij zijn dat hij hier voetbalt.
+2/-0

killermfc (geschorst)
2 weken geleden
Hopelijk kan hij dit seizoen (én het volgende) zijn naam & faam wél waarmaken.
+2/-4

2 weken geleden
Kan wel beter, Is soms wel onzichtbaar, mag gerust consequenter worden. -?
+1/-0

2 weken geleden
Was gisteren weer geweldig .....
+1/-0

2 weken geleden
Speler vd week geworden. Je koopt er helemaal niets voor maar het is o zo fijn om ons clubje weer eens positief in het nieuws te horen. Die zeiksnor uitgezonderd uiteraard.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgetroefd awaydays benfica boomertje clown doan drommel eredivisie feyenoord gakpo ginkel gotze hansie ingewikkeld izecson kraaij maalderink madueke moe mwene oorlog registratie sangare schmidt sparen teze vertessen vinicius yassera zahavi