Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat supporters weer toe bij trainingen

11 oktober 2021 14:42 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV laat supporters weer toe bij trainingen; image source: Pro Shots

PSV wil weer supporters toe gaan staan bij trainingen van de A-selectie. Dat meldt de club via de officiële kanalen. PSV heeft de intentie om wekelijks één open training te houden indien het wedstrijdschema het toelaat. Dinsdag 12 oktober zal de eerste keer zijn dat er weer supporters welkom zijn bij de trainingen.

Meer op PSV.nl
Tags

toelaat wedstrijdschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
En zo hoort het ook, dat zit in het DNA van de club, altijd koesteren.
+1/-0

2 jaar geleden
Toch zeker 1 training per week als het wedstrijdschema het toelaat. Nou ja iets met een gegeven paard niet in de bek kijken.
+1/-0

2 jaar geleden
Eens met, ik neem aan, beide posters vóór mij. Gewoon - ijs, weder, covid en uitzondering tactisch voor cruciale wedstrijd dienende - zouden álle trainingen op De Herdgang openbaar moeten zijn! Al is het alleen al voor de "Herdgang bastards" en de schoolvrije jeugd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Helemaal mee eens, hoe vaak is er nu echt een tactische training waar nieuwe dingen worden uitgeprobeerd? Ik zie het in ieder geval onze wedstrijden niet echt terug. 7-0 als voorspelling Killer ? Word je opeens optimistisch ? ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Heb jij LEK Zwolle de laatste tijd beetje gevolgd? ;-)
+2/-0

 
2 jaar geleden
Niet geheel onwaarschijnlijk dat nu Lamprou de wedstrijd van zijn leven gaat spelen tegen ons, met zijn 10 teamgenoten in handbalformatie voor zijn doel.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Aim high, hoog mikken.

Kan amper (niet?) bij de lat.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi