Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel ook op de tribune tijdens ruime zege van Oranje tegen Gibraltar

11 oktober 2021 22:35
Foto: Pro Shots

Joël Drommel ook op de tribune tijdens ruime zege van Oranje tegen Gibraltar; image source: Pro Shots

Met Joël Drommel wederom op de tribune heeft het Nederlands elftal weten te winnen van Gibraltar. Het duel voor de WK kwalificatie eindigde in een 6-0 overwinning. Met twee treffers van Memphis Depay en ook doelpunten van Denzel Dumfries, Arnaut Danjuma en Donyell Malen kwamen vijf treffers op rekening van een voormalig PSV'er.

Maandagmiddag kwam oud-profvoetballer Piet Keur bij NH Nieuws met het gerucht dat Joël Drommel om disciplinaire redenen op de tribune plaats moest nemen omdat hij zich een keer verslapen had en de volgende interlandperiode ook niet meer opgeroepen zal worden. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Gibraltar reageerde bondscoach Louis van Gaal tegenover de NOS gepikeerd over deze berichten. Hij wilde het echter niet ontkennen en ook niet bevestigen. Volgens Van Gaal was het privé en hoort zoiets op het trainingskamp te blijven.
Discussieer mee op de forums


Tags

drommel gibraltar gaal oranje arnaut danjuma depay disciplinaire dumfries keur kwalificatie malen nos ontkennen profvoetballer trainingskamp verslapen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Dit zou toch wel uiterst slordig zijn en geen teken van grote inzet, hopelijk klopt het niet of is het een incident en heeft het daar niks mee te maken. Kan me ook niet voorstellen dat je je als Drommel zijnde niet kan motiveren voor het NL elftal. Ik heb me ook wel eens verslapen. Scheelt wel dat ik mijn werk flexibel in kan delen en dat is met een elftal wat lastiger.

Echter, ik kan me niet voorstellen dat een eenmalig incident ervoor zou zorgen dat Drommel niet meer opgeroepen zou worden mocht hij beter presteren dan de andere opties. Uiteindelijk ga je toch voor het sterkste team en wil je de beste selectie meenemen naar het WK. Of Drommel daar bij hoort mag hij de rest van het seizoen bewijzen. Alleen Bijlow vind ik op het moment beter, de keepers daarachter liggen niet ver uit elkaar naar mijn mening.
+3/-0

michelos (geschorst)
3 weken geleden (gewijzigd)
Pietje Keur, totale outsider, sinds wanneer heeft die contacten bij oranje die bij hem lekken. Verder zie ik weinig logica in dat nu al besloten is om hem de volgende interland periode niet meer op te roepen. Op basis van 1x verslapen kan dat niet.


Of er is meer aan de hand, of dit is weer categorie onzin. Als het wel waar is, heeft ie zich binnen no time onmogelijk gemaakt. Terwijl er juist een gouden kans ligt voor veel interlands (achter
bijlow dan) omdat er maar weinig goede keepers zijn. Misschien moet Rikkepik maar eens even navragen hoe het echt zit.
+1/-0

 
3 weken geleden
Kan mij niet voorstellen dat iemand dit verzint.
+1/-0

 
michelos (geschorst)
2 weken geleden (gewijzigd)
Ik heb het stukje video gezien. Is een item waar Keur en BvGalen op een terras zitten te lachen over niks. En vooral de opmerking dat ie er de volgende keer niet bij is was weinig serieus. Maar het verslapen zelf zal wel waar zijn.
+1/-0

 
2 weken geleden
Pietje Keur = Zandvoort,
familie Drommel = Zandvoort
En Piet Keur is gek, maar liegt nooit
+1/-0

 
michelos (geschorst)
2 weken geleden (gewijzigd)
Dat zou bijna suggereren dat Joel het zelf heeft laten uitlekken, of via zijn familie. En dan moet ik gelijk aan die babbelende pa denken.

Dan wordt die opmerking van Keur wellicht een self fulfilling prophecy, want van Gaal heeft waarschijnlijk een grotere hekel aan lekken dan aan een keer verslapen.
+1/-0

2 weken geleden
Keur & Van Galen (meervoud Van Gaal?) zijn alleen serieus te nemen voor wat betreft wie het volgende rondje moet bestellen... tribune is imo overigens geen verkeerde positie voor Drommel, daar kan-ie het minst kwaad. ;-)
+2/-1

 
2 weken geleden
Die 2 wisten vorig ook zeker dat AZ nog tweede ging worden en dat AZ het ook meer verdiende dan PSV, mede omdat ze een betere selectie hadden. :D
Piet heeft net een paar ballen teveel gekopt in zijn carriere en van Galen heeft nooit bewezen enig verstand te hebben.
+2/-0

 
2 weken geleden
Ach zijn wel gezellige gasten... ;-)
+1/-0

2 weken geleden
Of er nou wel of niet wat gebeurt is bij Oranje, Drommel lijkt gezakt in de pikorde. Terug naar PSV en gaan presteren zoals de eerste weken van het seizoen. De laatste weken was de Drommel van vorig seizoen na de winter zichtbaar: (kleinere) fouten die eruit moeten.
+1/-1

2 weken geleden
Tja verslapen is niet heel handig en een logisch gevolg is dan dat je ff op de tribune moet. Althans als je geen topper bent en je nog moet bewijzen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Precies… hoe dieper de dalen hoe hoger de pieken!
+1/-0

2 weken geleden
Ik vind het eigenlijk vooral vreemd dat Flekken gisteren niet keepte. Prima dat je Bijlow het vertrouwen geeft, maar Gibraltar thuis is toch prima om een keer een keeper die we verder niet echt kennen (Van Gaal kijkt ook geen hele wedstrijden van Freiburg) te testen.
+1/-0

 
2 weken geleden
Maar je test dan helemaal niets. Gibraltar heeft geen schot op doel gehad en in de hele wedstrijd had Bijlow 8 balcontacten, waar hij in de 2e helft van de 55ste tot de 93ste minuut geen enkele keer de bal heeft gehad
+1/-0

2 weken geleden
Zon Hema-wekker aanschaffen,die zijn het best!
+1/-0

2 weken geleden
Bij wedstrijden tegen dat soort zuigploegen zie je toch altijd dezelfde valkuilen en keer op keer wordt er ingetrapt. Teveel lopen met de bal, te laag tempo, teveel in de trechter. Een ervaren coach zou toch moeten hameren op een aantal steltegels waar aan gehouden dient te worden. Tegen Gibraltar is het niveauverschil wel zo groot dat het allemaal niet uitmaakt.

Tegen Letland 4 schoten op doel is gewoon heel matig.
+1/-0

2 weken geleden
Ik begreep dat Sir Bobby Robson zelf een keer bij de wedstrijdbespreking zelf in slaap gevallen was, dus kan altijd erger. Drommel zal toch nooit eerste keeper van Nederland worden dus als hij niet meer opgeroepen wordt moet hij daar niet wakker van liggen :)
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanvang alchemist berghuis bommel bruma cocu cocufan feyenoord gakpo ginkel gotze guppie heerenveen izecson jong kneuzen koen madueke monaco relaas roger santos schmidt tekengeld tinus twente vinicius vormdip wolfsburg zahavi