Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Cody Gakpo inderdaad enkele weken uit de roulatie'

22 oktober 2021 21:57 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Cody Gakpo inderdaad enkele weken uit de roulatie"; image source: Pro Shots

PSV kan voorlopig niet beschikken over Cody Gakpo. Voetbal International meldt dat na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat hij drie tot vier weken uit de roulatie zal zijn. Gakpo kwam tegen AS Monaco verkeerd terecht na een luchtduel en liep daarbij een enkelblessure op.

Update 19:42: Clubwatcher Rik Elfrink meldt via Twitter dat PSV de berichtgeving van Voetbal International niet wil bevestigen. Volgens de dokter is nog aanvullend onderzoek nodig en zelfs meespelen tegen Ajax dit weekend is nog niet uitgesloten.

Update 21:57: Het Eindhovens Dagblad heeft inmiddels ook het nieuws bevestigd dat Cody Gakpo voorlopig uit de roulatie zal zijn. Vanwege een enkelblessure zal de aanvaller naar verwachting zo'n drie weken niet kunnen spelen. Bij aanvullend onderzoek aan zijn enkel bleek er sprake van een bescheiden scheur.

Meer op ED.nl
Tags

gakpo cody enkelblessure dokter elfrink luchtduel monaco scheur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Nou, daar zijn we dan mooi klaar mee. Wie in hemelsnaam gaat ze er nu inschieten?
+1/-0

Juul (geschorst)
1 jaar geleden
Ik keek al niet uit naar komende zondag, al gaf ik psv nog wel 40% kans op een resultaat. Dat is nu geslonken naar 5%.
Lekker seizoen weer hoor ūüôÉ
+1/-0

1 jaar geleden
Komen zware tijden aan...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Alweer? Nog steeds?
Ik ben een beetje 'zware tijden' moe. :\(
+1/-0

1 jaar geleden
Beetje vaag dit. Dat ze nog niet precies weten wat het is ok, maar dat ze eerst denken 3 a 4 weken out en daarna aanvullend onderzoek om te kijken of hij dit weekend niet kan spelen. Das wel een groot verschil. En of dat verantwoord zou zijn gezien zijn verleden....
+1/-0

1 jaar geleden
Zondag beter niet afreizen naar Duivendrecht en een 3-0 reglementaire nederlaag accepteren….
+3/-1

 
1 jaar geleden
Echte kerels gaan met opgeheven hoofd zondag gewoon een wedstrijd spelen in a'dam, hun stinkende best doen... mèt of zonder Gakpo. Als ik links en rechts hier lees, schijnen we niets te verliezen te hebben.
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
1 jaar geleden
Weinig echte kerels in de selectie van PSV.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ja, vind je? Als ze nou bovenaan hadden gestaan in de eredivisie en EL-groep en alles met 10-0 hadden gewonnen, waren het dan wel kerels?
+3/-1

 
killermfc (geschorst)
1 jaar geleden
Dat is niet slechts een hypothese, maar ook nog eens een uiterst fantasierijke. Mij te speculatief.

Maar ik ben benieuwd hoor, zondag, niet bijster hoopvol, maar ik laat mij zéér graag verrassen.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Madueke was het beste al een heel tijdje van af, maar Gakpo is even een ander verhaal. Met Vertessen en Bruma heb je zeker niet minder snelheid, laten we hopen dat zij het op hun heupen hebben zondag. Ik hoop dat Herr Schmidt die 2 bonkige spitsen die we hebben niet opstelt. 4-4-2 met Pröpper, Sangaré, Boscagli en Götze, Ramalho en Obispo centraal achterin. En die eeuwige trechter lekker in de bus laten liggen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Hij speelt momenteel misschien niet al te best, maar in deze aankomende wedstrijd zou ik zeker wel 'van Ginkel' opstellen (ipv Boscagli, hij achterin en Obispo op de bank), al is het maar om tegen Ajax iemand op het middenveld te hebben die het bloed onder de nagels vandaan weet te halen bij de tegenstander. Maar de 4-4-2 ben ik wel met je eens.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Onze in potentie beste spelers liggen er te vaak af.
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
1 jaar geleden
Vroeger hadden wij in Arjen Robben de man van glas. Nu hebben wij er 2... en de medische staf kan ik ook niet altijd volgen.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Gotze en Zahavi zullen het zondag toch wel doen voor ons?
+1/-0

 
killermfc (geschorst)
1 jaar geleden
Vast wel.....
+1/-0

1 jaar geleden
Dat we Madueke missen is nu niet zo erg. Die mist al weken de goede vorm. Gakpo missen vind ik wel erg want hij is de enige speler die voorin iets weet te forceren. Voor de rest is de voorhoede van PSV droevig. Tegen Ajax zou het met Gakpo erbij nog steeds bijna onmogelijk zijn. Nu helemaal.
+1/-0

 
Maan (geschorst)
1 jaar geleden
Niet mee eens. Ajax - PSV is altijd een wedstrijd op zich. Ja Ajax is in bloedvorm en psv alles behalve, maar dit zijn de wedstrijden om je vorm terug te vinden en weer in de Flow te komen. Misschien onderschat Ajax ons wel dit weekend, bruma en vertessen vielen prima in tegen Monaco dus laat het maar zien!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vertessen doet het uitstekend de laatste tijd, maakt oorlog voorin en wordt steeds effici√ęnter.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Met een heel klein beetje geluk denkt Ajax te makkelijk over de wedstrijd en denken ze deze op 70%-80% te kunnen winnen. Met een beetje geluk kunnen wij ditmaal wel een keer een kans meteen benutten? Ik hoop het zo.... Maar ben bang op een 4-0 afstraffing....
+1/-0

1 jaar geleden
PSV zal moeten waken voor een snelle tegengoal. Al meerdere keren gebeurd de afgelopen wedstrijden, danwel grote kansen, in de eerste 10min.

Wat eerder is vermeld, met opgeheven hoofd die pot spelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Oké, we hebben veel kwaliteit ingeleverd maar we zijn niet kansloos. Utrecht heeft twee weken geleden laten zien hoe het moet: we moeten één keer schaamteloos de bus parkeren en 4-5-1 gaan spelen.
+1/-0

1 jaar geleden
Geen spits en zonder je twee beste aanvallers. In een notendop waar het deze zomer fout is gegaan. Hopelijk met mazzel een punt maar zeer grote kans dat psv er met grote cijfers afgaat. Zelfde gemis tegen Monaco dus dan is EL ook over en kan psv zich weer richten op een matig beker traject. Echt zeer frustrerend.
+1/-0

1 jaar geleden
Man, man man, het heeft er op voorhand nog nooit zo hopeloos uitgezien tegen Ajax (Ajax meesterlijk in vorm, wij hopeloos uit vorm, blessures bepalende spelers, 2 dagen minder rust, etc.) dat je zou zeggen dat het eigenlijk alleen maar mee zou kunnen vallen. Vandaag heb je in ieder geval niks aan de sierlijke voetballers Gotze en Zahavi. Zullen enkel achter de bal aan hobbelen en op basis van duelkracht alles verliezen. Aub Van Ginkel, Propper en Sangare op het middenveld voor de controle. Voorin Vertessen, Bruma (misschien zelfs Bakayoko) voor de snelheid. Vinicius in de spits voor de duelkracht en hij kan in tegenstelling tot Zahavi nog wel een balletje vasthouden. Maar belangrijker nog, nu is het moment daar dat Schmidt eens met een tactische meesterzet kan komen. Als hij gewoon vasthoud aan hetzelfde spelletje waarmee zonder twijfel de bietenbrug op gaan, dan is dat voor mij bewijs genoeg (en hopelijk voor de directie ook) dat we de contractsonderhandelingen maar moeten gaan staken
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Tja... zeg het maar... Geen verrassing in de opstelling en wat je al zegt, we gaan er zwaar af. Van Ginkel al weken hopeloos uit vorm vind ik. Niet snel genoeg, geen sprint in huis, traag. Hij komt van ver, maar hij is er nog niet en vraag me af of hij de Van Ginkel gaat worden van paar jaar geleden. Maar goed, het grote probleem is dat we de kansen die we krijgen niet afmaken. Veel te onrustig zijn onze spelers voorin. En we hebben geen middenvelders die makkelijk scoren. Verder natuurlijk dramatisch hoeveel doelpunten we tegen krijgen. Net zoveel doelpunten tegen als de nummer laatst, PEC... Zegt genoeg. We hebben geen scorende spits en slechte verdediging. En met verdediging bedoel ik ook de middenvelders die mee moeten verdedigen. Daar zit ook een groot probleem vind ik.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt benitez boscagli bosz buitenlander cocu crockett ghazi guti james jans jansen jong marsch mwene pepi ramalho ron sangare schmidt silva simons sonny spierings stewart teze til twente veerman vertrekkers