Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: De Zwartste Dag

25 oktober 2021 22:41 - De Willy & René podcast

“Dramatisch”, vindt Willy. “Een schande”, zegt René. Het chagrijn zit er bij de gebroeders nog goed in na de 5-0 nederlaag tegen Ajax. Tijd ook om in te grijpen al hoeft trainer Schmidt nog niet onmiddellijk ontslagen te worden. “Maar als de ommekeer niet voor de Kerst komt dan moet ie eruit”.

Behalve Ajax, komt ook de volgende tegenstander FC Twente ter sprake. Ook met die club hebben Willy en René een warme band omdat zij in Enschede ooit hun profloopbaan zijn begonnen. Hun Twentse avontuur eindigde uiteindelijk op een kerkhof in Duitsland. Je hoort het allemaal in aflevering 7 van de Willy en René Podcast.




Tags

willy podcast zwartste chagrijn duitsland enschede gebroeders kerkhof profloopbaan schande schmidt twente twentse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is er ooit een trainer geweest waar ze wel over te spreken waren ?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ze draaien wel een beetje door die tweeling. die vinicius bereid wel de grote kans op de 1-1 voor. door met een mooie actie de bal op gotze te geven. die hem gewoon als een drol en recht op de keeper in schiet. zahavi vind ik ook helemaal niks. vinicius ook geen geweldenaar. maar tenmiste nog body, en vond ik de eerste 20 minuten echt wel aardig spelen. Maar schmidt zet ze gewoon verkeerd neer. hij had gewoon met bruma op links wat hij deed, en vertesse op rechts en dan vinicius in de spits moeten beginnen. die zahavi liep nu enkel maar in de weg
+1/-0

2 jaar geleden
Die beide heren hebben de wijsheid ook niet in pacht, evenmin als allerlei tv-commentatoren die op afstand - ze wonen bv. de trainingen niet bij - menen Schmidt op van alles en nog wat te moeten kapittelen.
Leo Derksen is natuurlijk de ergste en het lijkt erop dat Wim Kieft in zijn gezelschap bang is om tegen hem in te gaan.
Afgezien van Bruggink en Vink lijkt bij commentatoren genuanceerd oordelen taboe. Affelay zou iets meer bescheiden kunnen zijn gezien zijn eigen falen bij de terugkeer naar PSV.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Wim Kieft beurt de broodnodige centjes door zich vooral stilletjes op te stellen tussen dat gewauwel van derksen en vdgijp, en vooral er niet tegen in te gaan. Dat zou de formule van dat programmaatje in gevaar brengen: met een hoop infantiel geschreeuw mensen zonder weerwoord af te zeiken, en maar hopen dat veel mensen dat fantastisch vinden en gaan kijken, waardoor veel betaald wordt voor reclame's waardoor de broekzak van john de mol vol met knaken raakt. (trouwens, de gebroeders hebben de centjes ook keihard nodig)
+2/-0

2 jaar geleden
Zeggen tenminste waar het op staat.

Hulde daarvoor.
+1/-0

2 jaar geleden
Wederom spijker op de kop,en het is precies zoals ik zelf er ook tegeaan kijk.
Het moet als club met het tweede budget,allemaal veel stabieler.
+1/-0

2 jaar geleden
Tot de kerst wachten is veel te lang ,Monaco uit geen winst dan Schmidt er uit ..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Alleen lijkt men op het punt te staan juist te verlengen...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Snap echt niet wat ze er in zien wat beter of anders gaat worden...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind het ook te bizar voor woorden.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou Monaco uit winnen, zie ik PSV niet doen. Maar goed ik ben PSV supporter en dat zijn de laatste jaren zwartkijkers.
+1/-0

Vandaag nog verlengen met 10 jaar, heb zaterdag genoten van de wedstrijd, al was het op een kut tijdstip. Ik kan me wel voorstellen dat de ajaxieden minder hebben genoten, en daarom de PSV trainer eruit willen gooien.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage