Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zet voorlopig streep door open trainingen

8 november 2021 11:20 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV zet voorlopig streep door open trainingen; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat het voorlopig weer een streep zet door de open trainingen. Reden hiervan zijn de huidige oplopende coronabesmettingen in het land. PSV meldt daarbij dat gehoopt wordt dat de situatie het zo spoedig mogelijk weer toelaat dat er wel weer open trainingen gehouden kunnen worden.

Meer op PSV.nl




Tags

coronabesmettingen toelaat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Jammer. Ik wou net eens gaan kijken wat ze op die training allemaal uitspoken. Ergens gaat iets in ieder geval helemaal mis. In Monaco was het echt gênant om te zien hoe de een na de ander uitviel of met kramp op het veld lag. Gisteren weer Teze en Mwene die uitvallen. Ik ben al heel lang fan van PSV, maar zo schrijnend heb ik het nog nooit gezien. Het zijn ook lang niet meer alleen de blessuregevoelige jongens of aanvallers die uitvallen. Het gebeurt bij iedereen en structureel. Schmidt kan dan na afloop van de wedstrijd wel mooi zeggen dat ze er alles aan doen om iedereen fit te krijgen en houden, maar de feiten spreken voor zich. Dit klopt gewoon niet.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Jongens gooi die poort maar weer open! Shevchenko komt eraan!

Ik wil echt niet lelijk doen of zo hoor, maar jij denkt serieus even een dagje naar een open training te gaan om vast te stellen wat er allemaal fout gaat? Vindt je zelf niet dat je jezelf een beetje overschat?
+5/-2

 
2 jaar geleden
Haha nee natuurlijk niet. Schmidt staat erom bekend loodzwaar te trainen. Maar als ik een training van PSV zie, dan zie ik niet eens of dat zwaar is of niet (vergeleken trainingen met andere eredivisie teams).
+1/-0

 
Schmidt staat er anders ook om bekend dat hij nauwelijks wisselt en al helemaal niet rouleert. Daar is hij bij PSV ook volledig vanaf gestapt.

De blessure van Mwene heeft overigens helemaal niets met de training te maken die al dan niet te hard zou zijn. Hij raakte tegen Monaco al geblesseerd nadat er een overtreding werd gemaakt.
+1/-1

2 jaar geleden
Verstandig is effe niet anders..
+5/-0

2 jaar geleden
Eens arnemmer,er gaat een heleboel niet voor de wind en dan moet er het een en ander bijgeschaafd worden.
Dat je daar geen pottekijkers bij nodig heb,kan ik volkomen begrijpen.
+2/-0

2 jaar geleden
Even jammer als noodzakelijk, deze - tijdelijke! - maatregel.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage