Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB onderzoekt mogelijkheid tot uitstel wedstrijden'

12 november 2021 19:56 - Nu.nl
Foto: Pro Shots

"KNVB onderzoekt mogelijkheid tot uitstel wedstrijden"; image source: Pro Shots

Onder meer NU.nl meldt dat de KNVB de mogelijkheid onderzoekt om de wedstrijden in het betaald voetbal uit te stellen. Vanwege de aangekondigde maatregelen van het kabinet is er de komende drie weken geen publiek welkom bij de wedstrijden. "We kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden", aldus een woordvoerder van de bond in een reactie. "We zijn nog in overleg met de clubs. Het is nog niet definitief en we hebben de clubs geen deadline gesteld."

Meer op Nu.nl




Tags

knvb uitstel deadline kabinet onmogelijkheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gewoon lekker voetballen. Het schema is al overvol, dus benut de komende weekenden gewoon. Daarnaast is het ook niet met 100% zeker dat je over 4 weken wel weer met publiek speelt.
+3/-1

2 jaar geleden
Als je een heel competitieprogramma in een titelrace 2 weken kunt uitstellen,en ook nog van programma kunt omdraaien, omwille van 1 club ,dan moet dit niet zo een probleem zijn,de KNVB is van alle clubs ,toch?.Het zal die club overigens een worst zijn,ondanks dat het gehele nederlandse voetbal ervoor moest buigen,zal het zich andersom niet voor sterk maken,in de hoofdstad gaat het maar om 1 thuiswedstrijd tegen WII. Een concurrent die er in europa uitvliegt, en tegen Utrecht en Vitesse zijn aanhang mist vinden ze ongetwijfeld veel belangrijker voor HUN titelrace. Verwacht daar geen solidariteit van.PSV moet met de vuist op tafel slaan ,en niet toestaan dat door omstandigheden van buitenaf, het weer van invloed is op het competitieverloop.We stonden afgelopen zondag tot 20.00 bovenaan,we hebben de KNVB toen ook niet verzocht direct de competitie te eindigen,toch.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gefeliciteerd met de meest onzinnige post van dit jaar
+6/-1

 
reactie verwijderd

2 jaar geleden
hahaha met wat humor en cynisme bedoeld,maar toch.PSV mag bij de KNVB aangeven ,dat het voor publiek wil spelen.Veel Fans hebben de clubs in corona gesteund en overeind gehouden,voetbal doe je voor publiek. Die mogen ook wat terug verwachten,anderzijds hebben de clubs genoeg schade geleden.
+3/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden
Zal lastig worden, ivm een al overvol programma. Maar zou er bijna voor tekenen.
+2/-0

reactie verwijderd

2 jaar geleden (gewijzigd)
Voetbal is à priori voor de supporters. Dus ik ben voor.

Wrang, persoonlijk, detail is overigens dat uitgerekend de (komende) bewuste "3 weken"* mijn voetbalagenda propvol zat en daarna voor mij min of meer de winterstop een aanvang neemt (zou nemen). Althans 2 van de 3 weken met onder meer 4 te bezoeken wedstrijden van PSV.

Hoe je het ook wendt of keert, de voetbalsupporter en kroegbezoeker zijn weer de sjaak. Business as usual, same old same old.

*3 weken tussen aanhalingstekens omdat ik denk dat wij weer langer aan die onzin zullen vastzitten
+1/-0

Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat het uitvoerbaar is. Even los van de vraag of het bij drie weken blijft, maar in het speelschema is nauwelijks ruimte om wedstrijden in te gaan halen. Ook na de winterstop heb je vrijwel iedere week al een dubbel programma.

Het is overigens ook de vraag of het voetballend wel wenselijk is. Stel voor je gooit de komende duels in de Eredivisie eruit. Dat betekent dat je over twee weken tegen Sturm Graz speelt en na drie weken zonder wedstrijd een uitduel mag spelen tegen de koploper van Spanje. Dat breekt je zwaar op.
+2/-0

2 jaar geleden
Kan toch niet, overvol programma. Dan zullen die wedstrijden in de midweek moeten worden ingehaald. Dit leidt bij Psv weer tot meer blessures. Deze selectie van Schmidt kan nog niet 1x per week 90 minuten voetballen, zonder een blessure op te lopen.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Voor PSV zou tov. andere clubs uitstel gunstig zijn, ivm de vele blessures. Als na 3 weken de situatie hetzelfde blijft, kun je wedstrijden wel gewoon door laten gaan, waarmee inhaalprogramma tot 3 wedstrijden beperkt blijft. En, supporters mogen er dan bij zijn, niet onbelangrijk.
+1/-0

2 jaar geleden
Over 3 weken is de 2G er dan weer stadion in en wedstrijden 1 op 2e kersdag (psv-Vitesse ) er na en begin 2022 de laatste beste voor de club en supporters !!
+2/-0

2 jaar geleden
Één speelronde verschuiven naar zondag 2 januari en eentje naar donderdag 6 januari en het probleem is redelijk opgelost lijkt me.
+1/-0

 
reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage