Transparent
Inloggen
Sluiten

Eran Zahavi met Israël definitief uitgeschakeld voor WK, spits valt geblesseerd uit

12 november 2021 22:51
Foto: Pro Shots

Eran Zahavi met Israël definitief uitgeschakeld voor WK, spits valt geblesseerd uit; image source: Pro Shots

Eran Zahavi zal volgend jaar niet uitkomen op het WK in Qatar. Met de PSV-spits in de basis verloor Israël van Oostenrijk. Om nog kans te maken op het WK had Israël de resterende kwalificatiewedstrijden moeten winnen om in de play-offs te komen. Schotland mocht bovendien maar een punt halen.

Voetbal International meldt dat het duel voor Zahavi een extra vervelend einde kende. De aanvaller viel na ruim een uur spelen uit met een knieblessure. Op dat moment stond het nog 2-2.

Tai Abed kende een fijnere wedstrijd deze week. De middenvelder van PSV Onder 18 maakte dinsdag voor Israël Onder 19 op heerlijke wijze het enige doelpunt tegen Cyprus.




Tags

israel zahavi eran abed cyprus fijnere oostenrijk qatar schotland tai

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik las net ook dat Zahavi geblesseerd naar de kant is gegaan?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ja natuurlijk, net zoals Corona, energieprijzen, huizenmarkt en global warming, het komt allemaal door die verdomde Schmidt. De vloek van Benfica verbleekt hier totaal bij. En het medisch team, de inspannings fysioloog, het topsupport van sint Anna en de rest van de trainers snappen er na ruim 100 jaar PSV ook nog steeds helemaal niets van.

Even voor de gevoelige teentjes, dit is sarcasme!!
+2/-0

2 jaar geleden
Als het erg is dan maar gauw Luuk gaan halen..
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage