Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt ook in beeld bij RB Leipzig'

5 december 2021 10:33 - Sportbuzzer.de
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt ook in beeld bij RB Leipzig"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer Sportbuzzer is Roger Schmidt in beeld bij RB Leipzig. De Duitse ploeg is op zoek naar een nieuwe trainer nadat dit weekend Jesse Marsch werd ontslagen en Schmidt is een van de namen die in beeld zou zijn. RB Leipzig geeft in een verklaring op de eigen website aan dat het binnenkort al een nieuwe trainer wil presenteren.

Eerder deze week werd Schmidt ook opnieuw weer gelinkt aan Hertha BSC. Zij zouden de trainer vast willen leggen als na dit seizoen zijn contract in Eindhoven afloopt. Vanuit PSV is echter al meerdere keren aangegeven dat er de hoop is dat de Duitser zijn verbintenis gaat verlengen.

Meer op Sportbuzzer.de




Tags

schmidt leipzig roger hertha jesse marsch sportbuzzer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tsja, onvermijdelijk. Iemand die precies weet hoe de Red Bull keuken werkt. Ik denk dat Schmidt zelf volgend seizoen ook liever aan het werk gaat in Leipzig dan bij Hertha Berlin, meer mogelijkheden voor een topklassering. Ben benieuwd waar hij volgend seizoen trainer is...
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Waarom niet hier ? Hij kan er tenslotte niks aan doen dat de voorhoede de kansen niet afmaakt. Ondanks die geflatteerde nederlagen is er niks mis met het spel dacht ik zo. Gisteren was het ook goed. Op de eerste 20 minuten na. En dat is dan al een half uur slecht spel per wedstrijd minder dan vorig jaar.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Mag van mij maar gezien de financiële mogelijkheden bij PSV en de sterkte van Ajax weet ik niet of hij hier nog genoeg mogelijkheden ziet. Wat hij overigens zelf ook al heeft gezegd naar het schijnt.
+3/-0

2 jaar geleden
Het zal een beetje afhankelijk zijn van de eventuele achterstand op de koploper in de winterstop afhangen.
En heel waarschijnlijk ook de salarispespectieven die hem in Duitsland in het vooruitzicht gesteld zullen worden.
+2/-0

2 jaar geleden
Snel contract verlengen, lijkt me dat hij zelf ook wil.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik moet mijn mening over Schmidt ook herzien. Vooral de rij spelers die hij voor PSV beter heeft gemaakt is indrukwekkend: Boscagli, Mauro jr, Gutti, Doan, Bruma. Verder heeft hij Vertessen gebracht en in zekere zin ook de dreigende val van Sangare voorkomen. Prima. De handelwijze rondom de keerpers heb ik nooit begrepen. snel verlengen als het kan.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat gedeelte m.b.t. de keepers is anders weldegelijk heel belangrijk. Was vorig seizoen al grote bron van ergernis en kost je dit seizoen tot nog toe de koppositie.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje