Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: PSV hoort eigenlijk niet bovenaan te staan

13 december 2021 21:46 - De Willy & René podcast

Natuurlijk zijn Willy en René blij met de koppositie van PSV maar echt indruk maakte de ploeg niet op de mannen. Gezien het spel leeft PSV boven zijn stand, vinden de broers. En keeper Drommel kan vooral René nog altijd niet bekoren. Maar toch ziet de wereld er dankzij de ‘Verstappen-achtige’ escape tegen NEC ineens een stuk fraaier uit, zeker met de clash tussen concurrenten Ajax en Feyenoord in het vooruitzicht.

De broers zijn dubbel blij met de overwinning van AZ op Ajax want eindelijk incasseerden de Amsterdammers weer eens twee tegengoals in de eredivisie. Ajax is namelijk hard op weg het record van slechts 13 tegengoals te breken van FC Twente uit seizoen 71-72. En wie speelden er destijds in Enschede? Juist!
Tags

willy broers podcast tegengoals clash drommel enschede eredivisie escape feyenoord fraaier incasseerden twente verstappen vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
2 jaar geleden
Precies. Het zal beter moeten om aan het eind van de rit ook nog bovenaan te staan, maar als je aan het eind van de rit daar staat is het altijd terecht.
Overigens ligt PSV nu op koers voor een puntentotaal van 79 en als ze tegen RKC winnen staan ze op precies 40 punten na de helft van de competitie. Dat is in elk geval beter dan afgelopen seizoen (72 pt) en het seizoen ervoor (toen zaten ze koers voor 64 pt).
+2/-0

2 jaar geleden
Op het moment meer geluk dan wijsheid.
+1/-0

2 jaar geleden
Ja laten we weer klein gaan denken bij PSV: NOT
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb nog geen wedstrijd gezien die we onverdiend gewonnen hebben, terwijl we de wedstrijden tegen Willem 2 en tegen Heerenveen beiden verdienden te winnen.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Juist en dan stonden we nu 6 punten los...

Dat betekent overigens niet dat ik blij met huidige spel en resultaten, maar dat is wat anders als negeren dat de concurrenten er ook n potje van maken...
+1/-0

2 jaar geleden
Geen speld tussen te krijgen ditmaal.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets klompje koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje psveldhoven ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi