Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Dit is een tijd om in de ploeg te geloven'

27 december 2021 09:27 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Dit is een tijd om in de ploeg te geloven"; image source: Pro Shots

Roger Schmidt gaat in gesprek met het Eindhovens Dagblad in op de vraag of PSV in de selectie moet investeren komende transferperiode. "Dit is een tijd om in de ploeg te geloven", aldus Schmidt. "In januari hopelijk komen alle zes geblesseerde spelers terug, goede krachten voor ons voor de rest van het seizoen."

Schmidt gaat verder: "We staan open voor iets speciaals met kwaliteit, als er een gelegenheid is. Maar ons team nu beter maken, is niet zo makkelijk. Wij hoeven namelijk geen gemiddelde spelers. We zijn op dit moment ontspannen en willen onze spelers zo snel mogelijk terugbrengen."

Ook krijgt de trainer de vraag of PSV komende maand wel zonder Ibrahim Sangaré kan. "Nou, het is niet makkelijk. Het is een van onze absolute sleutelspelers. Hij heeft een geweldige ontwikkeling in het spel met en zonder bal doorgemaakt en is een vaste schakel in ons spel", zo geeft hij aan. "Hem een op een vervangen is bijna onmogelijk, maar we kunnen het wel. We hebben dat vorig seizoen al een paar keer laten zien, bijvoorbeeld tegen Ajax. Toen speelden we een goede wedstrijd en ik vertrouw ook nu op mijn selectie."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger krachten ontspannen sangare schakel terugbrengen vertrouw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik zal in deze ploeg gaan geloven als wij de eerste 4-5 wedstrijden na de winterstop schadevrij zijn doorgekomen.
+1/-3

 
4 weken geleden
Heb je het artikel gelezen?
+4/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Ja allicht.

En ik ben sceptisch.

En ook zal ik zo eerlijk zijn om zijn loftrompet te blazen als wij er daadwerkelijk in slagen de eerste 4 eredivisiewedstrijden na de winterstop te winnen. En dan zal de hoedanigheid van deze overwinningen mij niet eens boeien.
+4/-2

4 weken geleden
‘Wij hoeven namelijk geen gemiddelde spelers‘ Aldus Schmidt. Daar heeft hij wel gelijk in, die hebben we namelijk al iets teveel.
Goed genoeg om van de kleintjes te winnen (wat ze gewoon goed doen) maar te weinig om topwedstrijden te winnen. Één van de topspelers die we wel hebben is Sangaré. Toegegeven, ik heb genoeg kritiek op hem gehad, maar hij heeft zich puik ontwikkeld en is (zeker in topwedstrijden) onmisbaar geworden. Het nu dan ook tijd om de beurs te trekken voor een acceptabele vervanger aan te trekken. Die zul je wellicht nog wel eens nodig hebben en hij kan op termijn Sangaré opvolgen. Ik kan me namelijk niet indenken dat hij nog jaren het mooie PSV-shirt zal dragen.
+1/-0

 
4 weken geleden
Het probleem van een waardige vervanger voor Sangare halen is dat 1 van de 2 na de Afrika Cup waarschijnlijk op de bank beland.
Ik zie liever een waardige vervanger voor Van Ginkel. Een box-to-box middenvelder die het wel kan belopen, zodat je Boscagli wel de plek van Sangare over kan laten nemen voor een paar weken. Boscagli en Guti/Van Ginkel is vragen om problemen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Vind jij Sangaré dan geen box-to-box middenvelder? Noem het dan maar een vervanger voor van Ginkel, ook best.
+2/-0

4 weken geleden
We zitten vast aan spelers die het al even niet trekken of af en toe met een actie hun tekortkomingen camoufleren, Max Gotze Gink Proper zijn imo zulks,en dan Drommel..
+1/-0

4 weken geleden
Zonder publiek en zonder Sangaré moet ik het nog zien de eerste 4 wedstrijden.
Verras me, please.
+1/-0

4 weken geleden
We hebben al 2 seizoenen lang extreem veel blessures. Schmidt beweert dat het vaak pech is en dat de medische staf er alles aan doet. Waar het aan ligt weet ik niet, maar ik geloof niet dat het allemaal toeval is. Ergens worden op fysiek gebied fouten gemaakt, daar ben ik wel van overtuigd.

Die blessuregevallen gaan ook een belangrijke rol spelen in de tweede seizoenshelft. In de eerste seizoenshelft hebben we het geluk gehad dat er noodgedwongen een heel leger aan wisselspelers voor de leeuwen werd gegooid, die ineens veel beter presteerden dan we hadden verwacht (Bruma, Doan, Guti, Mauro) en vaak zelfs beter dan hun geblesseerde concurrent. Zijn dit dan de vruchten van het extreme wisselbeleid van onze trainer?
+1/-0

 
4 weken geleden
Dus eerst wist je zeker dat het door zijn veel te zware trainingen kwam zonder zelf een training gezien te hebben. Vervolgens wist je zeker dat het door zijn zogenaamde afjaagtechniek kwam. En nu weet je niet meer waar het aan ligt?

Goed bezig :D
+1/-1

 
4 weken geleden
Tja, dan hebben we twee selecties nodig die om de wedstrijd elkaar aflossen, en dan nog durf ik te wedden dat er mysteries tevoorschijn getoverd zullen worden.
+1/-0

4 weken geleden
Dit is een tijd om in de ploeg te geloven.
De winterstop?
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker, krijg op 3x je inleg terug als PSV wint van Telstar en steun onze site!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.792 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

booster corona doan drank feyenoord goldensands groningen hag heracles izecson kind kinderen klompje knvb mauro napo nederland nos ongeluk portugal prikken principes rijbewijs santos shevchenko tadic testte utrecht veerman vloet