Transparent
Inloggen
Sluiten

Riechedly Bazoer: 'Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met PSV gesproken'

4 januari 2022 15:48 - Omroep Gelderland
Foto: Pro Shots

Riechedly Bazoer: "Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met PSV gesproken"; image source: Pro Shots

Tegempver Omroep Gelderland heeft Riechedly Bazoer bevestigd dat PSV interesse in hem heeft getoond. "Ik ga er niet omheen draaien. Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV gesproken", aldus Bazoer. "We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek. Zowel in de zomer als nu in de winterperiode is het een optie."

Bazoer staat zelf ook open voor een terugkeer bij PSV. "Ik woon zelf nog altijd in Eindhoven, ken daar ook nog steeds veel mensen van de club", zo geeft hij aan. "Ik heb de ambitieuze plannen inderdaad ook meegekregen. We gaan het zien. Alles moet wel kloppen. Voorlopig zit ik hier en heb ik ik het goed naar mijn zin bij Vitesse."

Meer op Omroep Gelderland




Discussieer mee op de forums


Tags

bazoer riechedly gelderland tegempver vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
"Ik heb de ambitieuze plannen inderdaad ook meegekregen."

Uhm.. welke ambitieuze plannen precies? Als Bazoer ze kent waarom kennen wij die dan nog niet?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Brainport is niet zomaar een sponsor die ff wat naamsbekendheid wil opdoen bij een club die nièt de ambitie heeft naar de Europese sub-top te willen gaan. Daar heb je vandaag de dag simpelweg 'veul' geld voor nodig, en geld is er hiervoor in de regio. Brainport Eindhoven zal de komende jaren keihard willen blijven groeien, en zal daar mensen uit alle uithoeken van de wereld voor moeten aantrekken omdat te realiseren, en daar willen ze PSV o.a. als uithangbord voor gebruiken denk ik zo maar. En... met geld kun je 'ambitieuze' plannen opstarten. Daarna moet je ze uiteraard realiseren, we gaan het zien of dat gaat lukken.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Dus bij grote ambitieuze plannen met heul veul geld moet ik aan een transfervrije Bazoer denken? Of is dat te kort door de bocht?

Ik wil gewoon ook weleens wat meer horen over waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn en wat de plannen zijn. Zelfs Bazoer krijgt het te horen.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Veel geld hebben wil niet zeggen dat je er mee moet gaan smijten(dat heeft PSV de laatste jaren trouwens te veel gedaan als gevolg van slechte scouting). Succesvol kun je pas worden als je waarde voor je geld krijgt. Met een speler als Bazoer krijg je waar voor je geld, transfervrij, maar wellicht wel tekengeld. Qua leeftijd is hij ook interessant en is hij een van de betere ED-spelers. Mij lijkt het, mits hij zich professioneel opstelt, een juiste 'investering'.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik heb de ambitieuze plannen ook meegekregen,aldus Bazoer.
Dat vind ik het beste nieuws van de laatste 24-uur.
+1/-0

2 jaar geleden
Hem hebben we na zijn vertrek naar Amsterdam toch ook nog toegezongen ? Of zou zijn moeder nou een ander beroep hebben ?
+7/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Wel grappig dat ik dit 2 weken geleden hier nog als optie bestempelde en compleet afgezeken werd! Bazoer was geen optie volgens vele medefans.
Gelukkig kijkt psv hier anders naar. Bazoer is namelijk voor het geld wat hij moet kosten, zijn NL nationaliteit, eigen jeugd product, zijn traptechniek, dat internationale ervaring en multifunctionele intzetbaarheid echt een aanwinst voor PSV.
+4/-1

 
Wedden dat jij hem ook toegezongen hebt toen ie naar betondorp vertrok?? Of durf je dat te ontkennen? Ook ik hoop dat ie de sterren van de hemel speelt mocht hij komen.
+3/-0

 
 
2 jaar geleden
Beste grap vandaag

Mag hopen dat het voor onze maan niet geldt...😉
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vanuit emotioneel oogpunt maar ook vanuit sportief oogpunt vind ik niet dat Bazoer bij ons hoort te spelen. Die kerel heeft met zijn ongeduldigheid niet alleen ons 20miljoen door de neus geboord maar Ajax ook 20miljoen rijker gemaakt. Ik hoef hem hier niet meer te zien. En nog belangrijker; ik denk niet dat hij iets toevoegt aan ons middenveld. Bazoer is een dertien in een dozijn speler. Gaat niets toevoegen bij PSV, op een bredere bank na. Heeft bij meerdere clubs bewezen niet goed genoeg zijn.
+6/-2

 
2 jaar geleden
klopt allemaal, maar we moeten er niet bij vergeten dat in die tijd psv er niet echt bekend om stond om talent een kans te geven in het eerste elftal.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik snap sommige reacties hier wel, maar het menneke was toen koud 17 jaar oud. In dit geval kun je ajax dan meer verwijten, dat was een niet echt sjieke actie destijds, en heeft PSV idd. naderhand heel veel geld gekost. Nu kan hij transfervrij(tekengeld daargelaten) komen. Buiten zijn niet altijd gemakkelijk omgang richting een club, is het een goede voetballer van 25 die nog niet op zijn top zit, en derhalve voor PSV een welkome versterking kan zijn volgend seizoen.
Voor de korte termijn had ik een spits die sterk is in de kleine ruimte ook zien zitten, maar denk niet dat dit gaat gebeuren.
+4/-0

2 jaar geleden
Ik twijfel zelf over Bazoer. Maar we missen natuurlijk wel een irritante klootzak in de selectie. En met Veerman hebben we er weer een ideale schoonzoon bij. Zo'n Til of Berghuis of Tadic(sorry, sorry)die gewoon bloed irritant kunnen zijn dat missen we wel een beetje.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Deze halve gare zorgt vaker voor ellende binnen de selectie dan dat hij met zijn gestoordheid punten pakt voor zijn team. Zullen we Ihattaren dan ook maar terughalen? Ik zeg niet doen a.u.b.
+2/-0

2 jaar geleden
Als Bazoer kwalitatief een versterking is, dan is hij wat mij betreft welkom, zeker transfervrij. Ik vraag me alleen af of hij zoveel beter is dan wat we al hebben. Gaat hij Boscagli uit het elftal spelen? Is hij beter dan Obispo?

Eén ding is duidelijk: Bazoer is geen gemakkelijke jongen en zal ook bij PSV moeite hebben als de dingen niet zo gaan als hij graag zou willen. Bij Ajax viel hij mij op met zijn maniertjes en negatieve gebaren naar ploeggenoten als het niet ging zoals hij wilde. Dat soort spelers zijn vaak niet goed voor de sfeer binnen een team.

Ik ben dit jaar een aantal keer bij Vitesse geweest. De eerste wedstrijd die ik zag was tegen Dundalk, toen was hij de grote man. Alles ging via hem en hij strooide met goede, lange passes. Daarnaast heeft hij een indrukwekkende fysiek en bleef hij ook tegen Tottenham en Rennes op de been, al leidde hij tegen Rennes door onnodig balverlies wel een tegengoal in.

Ik heb er dus een beetje een dubbel gevoel bij. Ik hoop dat men bij PSV weet waar ze mee bezig zijn.
+4/-0

2 jaar geleden
Bazoer in de winterstop proberen te halen.
Kan een belangrijke pion zijn bij blessures e.d. en is een versterking voor de gehele selectie.
+1/-0

 
2 jaar geleden
En niet te vergeten, we missen Sangare tijdens een paar belangrijke wedstrijden (Afrika Cup), dan kan Bazoer zeker wel een belangrijke rol spelen op die positie. Daarnaast, als Sangare een goed toernooi speelt in Afrika, zie ik hem deze zomer vertrekken. Dan is Bazoer binnenhalen zeker geen slecht plan.
+1/-0

2 jaar geleden
Eerlijk is eerlijk, als jeugdspeler die een grote carriere wil gaan hebben kan je beter bij de amsterdammers spelen dan bij ons. Zeker in die tijd. Meer kans op speeltijd, positievere benadering / ophemeling door de pers, meteen veel meer buitenlandse interesse, veel grotere kans op (jong) Oranje. Dus ik snap zijn overstap toendertijd ergens wel. Clubliefde is helaas zeer zeldzaam.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Soms moet je clubliefde opzij schuiven voor je cariere. Kijk naar Wijnaldum, zijn clubliefde was Feyenoord, maar voor zijn cariere leek het hem beter naar PSV te komen. Jaren later speelde hij de sterren van de hemel bij CL winnaar Liverpool.
Hopelijk past Bazoer in dit rijtje en gaat hij nu wel wat moois laten zien bij PSV?
Hier had Huntelaar destijds een voorbeeld aan moeten nemen.
+1/-0

2 jaar geleden
Blijf maar lekker in Arnhem. Heeft ons toen flink genaaid door transfervrij naar de grote concurrent en aartsrivaal te vertrekken. Dat ben ik niet vergeten. Next.
+1/-1

2 jaar geleden
Geef hem die kans, hij heeft het goed gedaan bij Vitesse.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage