Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil niet meewerken aan transfer Ibrahim Sangaré'

10 januari 2022 10:58 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV wil niet meewerken aan transfer Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Voor PSV is een transfer van Ibrahim Sangaré deze transferperiode onbespreekbaar. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De international van Ivoorkust staat bovenaan de scoutinglijsten bij veel buitenlandse clubs en in Engelse media wordt zijn naam meerdere keren gekoppeld aan Newcastle United. Een club heeft zich nog niet gemeld voor de middenvelder, maar PSV wil Sangaré sowieso niet laten gaan.




Tags

sangare ivoorkust newcastle scoutinglijsten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Grote jongen als je een bod van pak hem beet €25 miljoen zou weigeren in deze tijd.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Sterker nog,ik zou er als Psv zijnde op aansturen.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Grote jonge als je een bod van 25 min zou weigeren??
Sangare is de sterspeler en sterkhouder van ons elftal.
Al komt NUFC met 50 miljoen, zelfs dan moet je hem gewoon behouden. Dat is ie namelijk nu makkelijk waard, pas als daar flink boven geboden wordt dan pas is een transfer mogelijk. Anders lekker laten blijven!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Van de zomer kon hij er geen kloten van en nu is hij €100 miljoen waard. Zo werkt het niet. Gegarandeerd dat PSV gaat praten als er bedragen geboden worden die de club moet kan weigeren. Onze hele strategie is voor een groot gedeelte afhankelijk van uitgaande transfers. Dan kun je soms niet weigeren, zeker niet in dit soort tijden waarbij de inkomsten onder druk staan
+2/-3

 
2 jaar geleden
"Van de zomer kon hij er geen kloten van..."

Wat een onzin.
Misschien dat er een paar onbenullen weer alles aan het afzeiken waren wegens teleurstellingen waar men maar niet mee om kan gaan, maar that's it. Iedereen zonder peop in z'n ogen kon ook vorig jaar al zien dat Sangare over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt en die zijn geld waard, veel geld.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ook niet voor 25mln of een andere prijs?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee. Kan in de zomer ook nog wel.
We willen toch ook kampioen worden lijkt me. Of iig zo sterk mogelijk dat proberen te realiseren.
Als er Geld is om nieuwe mensen te halen, is er ook geld om geld (voor nu) even af te slaan lijkt me
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Liever in de zomer ook niet.
+2/-0

2 jaar geleden
En anders minimaal het bedrag wat we mislopen voor kwalificatie CL.. we moeten eens wat harder worden..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Juist ja dat slappe gedoe elke keer. Newcastle die zijn toch overgenomen door zo'n Sjeik of zo. Die betalen al 25 miljoen om euro Disney een dag voor zich zelf alleen te hebben.
Niet reageren onder de 40 miljoen.
+4/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat komt meer in de buurt van waar ik aan zat te denken. Vreemd dat ze hier over 25 miljoen praten, als je hoort wat voor bedragen er momenteel betaald worden voor spelers, mag een Sangare toch zeker wel €55.000.000,- opleveren deze zomer.
+3/-0

2 jaar geleden
Ik zie hem niet vertrekken in winterstop. Wellicht van de zomer en waarschijnlijk, standaard, voor een te lage transfersom.
+1/-0

2 jaar geleden
Inderdaad, niks 25M, gewoon flink hoog gaan zitten. In de zomer zou hij toch rond de 40 miljoen moeten kunnen opleveren, dus nu in de winter +€10M. En speelt hij nog flink wat klaar op de Afrika Cup, dan stijgt die waarde verder.

We moeten eens stoppen met alles maar meteen verkopen. Geld is niet het belangrijkste en daar doen wij het als supporters niet voor. We zijn toch geen fan van een bedrijf? Ik vind CoolBlue een mooi bedrijf, maar boeit mij het wat zij aan omzet en winst draaien. We supporteren een voetbalclub, we willen titels en prijzen verdomme!
+3/-0

 
2 jaar geleden
Het is algemeen bekend dat de Europese elite geen contact met John de Jong meer durft op te nemen. Deze laatste heeft de laatste jaren menig TD van een Top 10 club het vel over de oren getrokken toen er deals gedaan werden met als lijdend voorwerp een PSV speler.
+2/-2

2 jaar geleden
De 25 mln is natuurlijk slechts een indicatie die Tony geeft,het gaat meer om de vraag wat doe je bij een niet te weigeren aanbod en je de mogelijkheid van een vervanger te halen.
Psv zal toch ook met negatieve financiele shit te maken hebben in deze corona-tijd.
+1/-0

 
2 jaar geleden
In deze markt zou €25m een geweldig bedrag zijn. Als je voor Malen, Bergwijn, Chucky en dergelijke jongens €20 - 35 miljoen ontving dan ga je voor een verdedigende middenvelder echt niet meer ontvangen. Zoals vaak is de realiteit rondom mogelijke transferbedragen ver te zoeken
+1/-1

2 jaar geleden
Winkel is gesloten voor 50 + kunnen ze click & collect doen..
+4/-0

2 jaar geleden
Contract openbreken, verlengen en salaris verhogen. Dan maak je pas duidelijk dat hij niet mag/gaat vertrekken. Heeft hij ook wel verdient.
+1/-0

Heeft gescoord in Africa Cup, wat meloentjes erbij!!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ivoorkust moet nog in actie komen,was Gustavo Sangare van Burkina faso denk ik.
+4/-0

 
2 jaar geleden
Was helaas Gustavo Sangare en niet de onze ;)
+2/-0

 
2 jaar geleden
@por: heh, wanneer? Spelen volgens mij overmorgen hun 1e wedstrijd?
+1/-1

2 jaar geleden
Leuk hoor, al die bedragen noemen van 25-40 miljoen, maar de waarheid is dat we al enorm blij moeten zijn als we er 16 miljoen voor krijgen
+1/-2



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage