Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV dankzij magistrale Johan Bakayoko ook te sterk voor VVV

14 januari 2022 22:10
Foto: Pro Shots

Jong PSV dankzij magistrale Johan Bakayoko ook te sterk voor VVV; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft ook de tweede competitiewedstrijd van 2022 met ruime cijfers weten te winnen. Op bezoek bij VVV-Venlo werd met liefst 1-4 gewonnen. Johan Bakayoko groeide uit tot de absolute ster van de avond, aangezien de Belgische aanvaller alle doelpunten van Jong PSV voor zijn rekening nam. Halverwege de eerste helft kwam Jong PSV nog wel op achterstand, maar nog voor rust had Bakayoko zijn eerste van de avond al te pakken.

Na rust was het al snel weer raak toen de Belg een strafschop wist te benutten. Nadat beide ploegen kansen hadden gehad om te scoren besliste Bakayoko de wedstrijd met een harde pegel. In de slotfase volgde voor de Belg ook nog zijn vierde treffer van de avond, zodat hij inmiddels elf doelpunten in de Keuken Kampioen Divisie heeft gemaakt.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Markelo, Comenencia, Vos, Leysen, Saibari (85' Matuta), Kjolo, Nassoh (66' Priske), Bakayoko (90' Babadi), Colyn (85' Timan), Thomas (46' Sealy)




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko jong vvv babadi besliste colyn comenencia delanghe kjolo leysen markelo matuta nassoh pegel priske saibari sealy ster timan vos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Ik heb flarden mee gekregen en wat ik zag, was prima. Wow! Hans Kraaij is iig laaiend enthousiast. Over Johan Bakayoko uiteraard.

Wat denk jij, Estu, (nu al) goed genoeg voor Eredivisie en dus voor het eerste?
+1/-0

2 jaar geleden
In puntenaantal gelijk met Nac die een beter doelsaldo van plus een hebben,voor onze Belgische buitenspeler een mooi moyenne.
Zijn vervanger in de 90e minuut,Babadi is ook een fijne speler.
+1/-0

2 jaar geleden
Een pareltje is die Bakayoko. Laat deze speler zich lekker ontwikkelen bij Jong onder Ruud.Kijken of hij een langere periode dit niveau kan vasthouden.Alle spelers haalde een dikke voldoende.Goed werk van Ruud.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Voor zulke spelers is het toch goud dat van Nistelrooij voor de groep staat. Dan kun je ook rustig zeggen, dat je daar nog wel even kunt blijven om te leren.
+1/-0

2 jaar geleden
Als hij nog harder gaat kloppen hebben we geen deur meer... Laat hem maar eens een paar keer een half uurtje meedoen, zou hem graag een niveau hoger aan de bak willen zien.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zie te weinig van Jong, maar dik winnen van Almere en VVV, en een stevige 9e plek, prima.
En lekker te zien dat de opvolger van Madueke al klaar staat. Inderdaad eens een half uur proberen bij 1.
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Op voetbalprimeur geen letter hierover. Het had eens een knulletje uit Amsterdam moetden doen .. zo triest dit
+4/-0

 
2 jaar geleden
Laat hem nog maar even onder de radar blijven totdat hij een lang contract heeft. En laat Ajax maar zoveel mogelijk gehypete Gravenberchjes opstellen in plaats van de jongens die ze voor vele miljoenen halen.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Maar ze krijgen voor zo'n gehypt ding ook hendig 35 miljoen...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Overmars schijnt al contact gehad te hebben met deze jongen zijn zaakwaarnemer
+1/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Geweldig hoe jong PSV de ommekeer gemaakt heeft. De weg naar boven is ingezet en de talenten ontwikkelen zich weer lekker door. Met name deze Bakayoko lijkt klaar te zijn om eens in te vallen bij het 1e. Als beloning en om te zien waar die staat. Maar laat hem zeker nog z’n minuten bij jong maken zodat ie zich blijft doorontwikkelen. Zitten mooie jeugd lichting aan te komen. Denk dat ze met Ruud ook de ideale trainer hebben en dat ze dat ook weten en waarderen.
+2/-0

2 jaar geleden
Heel mooi dat er weer een topper uit de eigen opleiding komt. Opvallend is echter dat het weer een aanvaller betreft, die eigenlijk misschien wel iets te vroeg aan de deur klopt. We hebben immers nog amper iets gezien van Madueke. Die heeft ook nog zijn tijd en speeltijd nodig om tot volle wasdom te komen en daarmee een kaskraker te worden. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de spelers elkaar in de weg gaan lopen. Het valt op dat het voor wat de PSV opleiding betreft eigenlijk bijna altijd aanvallers zijn die doorbreken, maar dat is uiteraard heel goed voor de clubkas. Af en toe een topper op het middenveld en in de verdediging uit eigen opleiding zou toch ook wel prettig zijn. Middenvelders en verdedigers worden juist wel in Amsterdam opgeleid, waar ze op hun beurt dan weer nauwelijks aanvallers opleiden. En even zeer opvallend is het dat er bij de derde (topclub) van Nederland hoegenaamd niets uit de opleiding komt.
+2/-0

 
Ook in de verdediging lopen een paar grote talenten rond. Het helpt alleen dan niet mee als bij Jong PSV Sambo en Van de Blaak zwaar geblesseerd zijn, terwijl ook Oppegård nog steeds met een blessure kampt. Ook Seelt is een groot talent en hij is voorlopig dan ook al doorgeschoven naar de A-selectie
+2/-0

 
2 jaar geleden
We hadden Hendrix toch en Rigo 😎
+1/-1

2 jaar geleden
Twee topwedstrijden en er breekt al een storm van aandacht uit,in feite gaat het nu pas beginnen.
Hoe gaat hij hiermee om,en zijn management en zelfs trainers in het vervolg van zijn carierre.
De lijst van spelers die het uiteindelijk niet redden is lang genoeg.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje