Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mauro Júnior krijgt voorlopig de voorkeur als linksback'

16 januari 2022 17:48 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Mauro Júnior krijgt voorlopig de voorkeur als linksback"; image source: Pro Shots

Mauro Júnior krijgt bij PSV voorlopig de voorkeur als linksback. Dat gaf Roger Schmidt aan na de wedstrijd tegen FC Groningen en werd opgetekend door clubwatcher Rik Elfrink. In de ogen van de trainer is de Braziliaan betrouwbaar en heeft hij bovendien ook het ritme. Daar komt ook bij dat Phillip Max een lastige periode heeft gehad nadat hij in november enkele weken uit de roulatie was vanwege een coronabesmetting.




Tags

mauro braziliaan coronabesmetting elfrink groningen roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Zowel verdedigend als aanvallend vind ik ook dat hij dit seizoen meer heeft gebracht dan Max. Dus lijkt me Mauro Junior op dit moment een prima keuze.
+4/-0

 
2 jaar geleden
mee eens, met Mauro heb je gewoon leuk en creatief voetbal. Ik vind heb ook beter dan Max.
+2/-0

2 jaar geleden
Niet altijd zijn grootste fan, maar hij doet het nu gewoon prima. Dus inderdaad laten staan.
+4/-0

2 jaar geleden
Een te billijken beslissing.
+3/-1

2 jaar geleden
Prima beslissing. Max staat stil. Begon goed maar toont geen progressie meer. Staat al een jaar stil. Mooi dat een hardwerkende en niet-huilende jongen als Mauro Junior nu doorbreekt. Hopelijk voor hem blijft hij zich door ontwikkelen.
+2/-0

2 jaar geleden
Aanvallend vind ik Max toch wel iets meer brengen - vooral met zijn gave trap. Dat gezegd, op zich geen slecht signaal naar de groep.
+1/-1

2 jaar geleden
Mauro vs Anthony !! Dat kan en gaat echt niet goed gaan dat word echt een drama aan die kant.
Doet het hartstikke goed is goed aan de bal , probeert kort en fel te verdedigen. Maar kan gewoon niet verdedigen omdat het er geen een is. Dat heeft tijd nodig en hopelijk komt dat goed.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik kan me herinneren dat Max vorig seizoen ook helemaal zoek gespeeld werd door Anthony. Was heel gênant. Dus van mij mag iemand anders het proberen volgende week.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is idd zeker zo , dat was ook zo aan de andere kant !! Teze op Tadic zie ik ook liever dan Mwene op Tadic. Max is ook idd echt geen goede verdediger en staat enorm stil maar is denk ik toch net iets betere verdediger.
Hopen dat Mauro ze goede vorm doortrekt en het Anthony lastig maakt !!
+1/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Keer over de boarding jagen die blonde dolly net als Guardado eens in die ufo deed. Maakt ie niks meer klaar. Hij rolt toch al zoveel, dat hij maar tot aan de Kennedylaan doorrolt.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Moet je eens opletten hoe snel Danny en zijn VAR vriendjes met kaarten gaan wapperen. Dan telt " de kracht waarmee" ineens niet meer maar is de " intentie " bepalend. Kan ik daar ook op inzetten bij onze gok sponsor?
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
O die weddenschap doen ze niet, ze willen winst maken he
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje