Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren wilde terugkeren bij PSV'

20 januari 2022 17:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren wilde terugkeren bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Mohamed Ihattaren onlangs heeft geprobeerd om weer terug te kunnen keren bij PSV. Dit zou vanuit zijn omgeving zijn aangegeven. PSV zag dit echter niet zitten en bovendien wordt vanuit de club zelf ook ontkend dat er contact is geweest met de middenvelder. PSV was afgelopen zomer al klaar met het gedrag van Ihattaren en liet hem daarom ook vertrekken naar Juventus.

Ihattaren lijkt nu juist op weg naar Ajax, waarbij zowel een huur als een directe koop besproken wordt. Indien Ihattaren door Juventus direct verkocht wordt aan Ajax zou PSV volgens brinnen direct 1,9 miljoen euro krijgen. Dit zou PSV aanvankelijk in een later stadium nog van de Italiaanse recordkampioen moeten krijgen.

Meer op ED.nl
Tags

ihattaren juventus brinnen huur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Oh, vandaar dat hij deze week nog even moest natrappen…
+3/-0

2 jaar geleden
Nooit meer, kansen genoeg gehad. Ihattaren zou wel gedacht hebben, zo gek was het bij PSV niet. Doei!
+2/-0

2 jaar geleden
Waarom in godsnaam zou Mo willen terugkeren terwijl Schmidt er nog zit? Broodje A verhaal.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Misschien had hij bij Ruud op aansluiting gehoopt.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou zo maar waar kunnen zijn, reken maar dat Mo de wanhoop nabij is. Zicht op een carrière is heel ver weg, en zal hoogstwaarschijnlijk overal 0 op het rekest gekregen hebben, wellicht ook bij FC Utrecht want die zullen wel voorwaarden op tafel gelegd hebben. Ook evt. bij ajax zullen er voorwaarden zijn, ik vrees niet dat hij daar aan kan voldoen. Wie wil niet gratis Mo een tijdje uitproberen, lukt het niet, niets verloren. PSV is er als ervaringsdeskundige er al lang op afgeknapt, even als top(!) spelersmakelaar Raiola, dat zegt wel iets denk ik maar.
+2/-1

2 jaar geleden
Houdt deze onzin dan nooit op?!

Overigens is er nu het doemscenario dat Mo wél slaagt bij Ajax... daar moet ik eerlijk gezegd niet aan denken.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Daar hoef je niet bang voor te zijn. Ook bij ajax moet je meedoen in de pressing, dat krijgt Mo niet voor elkaar fysiek en tussen de oren.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Daar waren we ook bang voor toen Peter Hoekstra naar AJAX vertrok, of toen die Labirat via via naar Ajax ging. Allemaal talenten die het hoog in hun bol hebben (zo ook Bazoer bv), maar als ze het nibeau van PSV al niet aan kunnen, kunnen ze dat bij Ajax ook niet. Keer op keer weer hopen zij bij Ajax de Neo (de Matrix) bij PSV weg te kunnen halen, maar op het moment ze de sprong moeten maken, falen ze allemaal.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat doemscenario is er niet. Mo heeft niet de mentaliteit die nodig is om daar te slagen. Hij is te lang alleen beoordeeld op zijn technische begaafdheid. Terwijl alle rest misschien nog wel belangrijker is. Dumfries is daar het ultieme voorbeeld van.
+2/-0

2 jaar geleden
Leuk dat hij dat wou. Wij hoeven Mo alleen niet terug. Ga maar naar 020, lekker ballen met Labyrat.
+1/-0

2 jaar geleden
Blijft jammer. Een gemotiveerde Ihattaren blijft een zeer talentvolle speler.
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
ik denk dat hij met hun z'n tactiek er zich moeiteloos aanpast , past ook meer bij Ajax , dat is gewoon de realiteit. Ik hoop voor hemzelf dat hij wat van z'n carriere maakt ,waar dat ook is. Met wrok leven is ook niks.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik leef niet met wrok maar gun hem na al die ellende gewoon hillemol niks.
+2/-1

 
2 jaar geleden
haha , dat valt ook te begrijpen señor Frikandel.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Kan ik over Dumfries ook wel zeggen. Blijft jammer. Een talentvolle Dumfries blijft een zeer gemotiveerde speler.
+1/-1

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Dat wordt helemaal niets meer. Ajax gaat er ook echt niet aan beginnen. Is gewoon even stokerij van de media om even lekker de boel op te naaien en PSV proberen te zieken richting aankomende zondag.

Als ik het goed begrijp heeft PSV dus bij de verkoop een clausule bedongen dat als Juventus hem rechtstreeks aan Ajax verkoopt dat ze 1.9 mln extra moeten betalen, bovenop de som die ze al ontvangen hebben bij verkoop aan Juventus? Dat is wel slim van PSV als dit waar is.
+1/-0

2 jaar geleden
Hij wilde terugkeren maar paste niet door de deur
+8/-1

Het grootste probleem bij Mo is dat hij hij de enigste is die weet dat de verwachtingen niet rijmen met zijn echte mogelijkheden te slagen in het profvoetbal, hij weet dat.
+1/-0

2 jaar geleden
Misschien zou het een optie zijn geweest om hem terug te laten keren onder strikte voorwaarden en alleen bij jong psv.
Alleen mentaal niet sterk genoeg en terecht dat PSV nee verkoopt. Hij heeft zijn kansen gehad en niet gegrepen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, ook dat kan niet. Je kan niet tegen de jeugd zeggen dat ze keihard moeten werken en dat je 100% inzet verwacht en dan Mo mee laten doen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Onder geen enkele voorwaarde terug naar Jong PSV of PSV. Laat dit nu juist een mooie boodschap naar de jeugd bij PSV zijn. Hard werken en je normaal gedragen, dan kan je net als Malen, Depay of Bergwijn nog wel ergens komen. Maar ga je je gedragen als een Labirat of als een Ihataren? Dan is je cariere eigenlijk wel voorbij.
+1/-0

2 jaar geleden
Nu is Utrecht boos op Ihattaren omdat hij richting ajax gaat. Altijd wat met die gozer, waar hij ook naar toe gaat.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik zou er toch wel heel ziek van worden als hij bij Ajax bij zijn positieven gaat komen en daar straks voor heel veel geld zou vertrekken. Maar ja, ze zullen daar wel ziek zijn van Bergwijn, Malen en Rosario….
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ben maar niet bang, die gaat net zo min slagen bij Ajax. Als hij voor een tussenstation als Utrecht, Vitesse of een adnere Nederlandse subtop had gekozen, dan had hij over een jaar of 5 wel kans om alsnog een topper te worden. Maar niet op deze manier. En die praatjes van "Ten Hag weet er wel mee om te gaan". Ten Hag is na dit seizoen weg bij Ajax :-)
+3/-0

 
2 jaar geleden
Logisch scenario. Zou wat mij betreft helemaal mooi zijn als Mootje volgend jaar dan wéér onder Roger Schmidt moet werken.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi