Transparent
Inloggen
Sluiten

'Liverpool wil vooralsnog niet meewerken aan verhuur van Nathaniel Phillips'

22 januari 2022 00:03 - ED
Foto: Pro Shots

"Liverpool wil vooralsnog niet meewerken aan verhuur van Nathaniel Phillips"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad bevestigt de berichtgeving die eerder deze week ook al in Engelse media verscheen: PSV heeft geprobeerd om Nathaniel Phillips op huurbasis over te nemen van Liverpool. De Engelse topclub wil de verdediger momenteel echter alleen verkopen voor 12 miljoen euro, maar dit zou wellicht kunnen veranderen aan het einde van de transferperiode.

PSV ziet een koop voor 12 miljoen echter totaal niet zitten. Op dit moment lijkt het er op dat Phillips zal worden verkocht aan een club in de Premier League. Mocht er alsnog de mogelijkheid bestaan dat de Engelsman op huurbasis overgenomen zal worden zal PSV deze optie bekijken. Inmiddels is de club wel al doorgeschakeld naar andere mogelijkheden. Volgens Voetbal International heeft PSV bij meerdere spelers geïnformeerd en is er de sterke voorkeur voor een huurtransfer tot het einde van dit seizoen.

Meer op ED




Tags

phillips liverpool nathaniel doorgeschakeld huurtransfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Huur met optie tot koop (max 10 miljoen) zou ideaal zijn. Of het nou om Phillips gaat of een ander. Half jaar om te checken wat voor vlees je in de kuip hebt en dan handelen.
+2/-0

2 jaar geleden
Zou mooi zijn. Ouderwets Philips op t shirt
+1/-0

2 jaar geleden
Hopelijk zijn we eind januari nog serieus in de race voor de titel en zou het huren een zinvolle optie zijn. Anders geld in de zak houden en je eigen jongens als Teze en Obispo volop kansen geven.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ja, we zijn eind januari nog serieus in de race voor de titel.
Dit weekend is namelijk alweer de laatste speelronde vóór het verstrijken van de transferperiode, volgend weekend zijn er interlands.
Zelfs bij verlies zondag zal de achterstand op de koploper dus maximaal 2 punten bedragen. Of eigenlijk 3, doelsaldo gaan we niet meer inhalen namelijk.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Dank je wel, ik had de interlands over het hoofd gezien
+1/-0

2 jaar geleden
Was te verwachten ,kijken als JDJ er nog iets van af krijg of effe bellen met onze vrienden bij de Jumbo anders veder kijken ...
+1/-0

 
2 jaar geleden
Die transfersom is al hoog, maar nog overkomelijk met die extra financiering. Zijn salaris zal echter ook niet mals zijn, en dat voor een verdediger. Daarom denk ik dat een koop vrijwel uitgesloten is.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De kosten van Bruma en Baumkwartel waren ook hoog.
+1/-0

Als hij zo goed in de markt ligt dan maar proberen 10 milj bieden met evt eerste optie tot terugkoop van 22 milj tzt.
+1/-0

2 jaar geleden
Ik word hier echt zo moedeloos van en ik hoop dan ook maar dat dit hele verhaal niet waar is.

Als PSV nu het geld heeft en Phillips wil echt naar PSV, dan laat je hem nu toch niet lopen enkel omdat je nu liever wil huren?? HALLO JUMBO! Dit is nou een buitenkansje en een versterking!

En dan in de zomer zeker weer janken, puffen en kreunen tot de laatste uren van de transfermarkt, op zoek naar buitenkansjes, die er dan weer niet zijn, om vervolgens vrolijk verder te gaan met de net-nietjes die we nu hebben rondlopen? En dan maar weer roeptoeteren over grootse plannen, ambities, het gat met Ajax dichten en Europees weer eens goed voor de dag komen? Iedereen en z'n goudvis heeft toch allang gezien dat dit never nooit niet gaat lukken met Teze, Obispo, Boscagli en Baumkwartel?

DOORSELECTEREN!
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage