Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in gesprek met Cody Gakpo over nieuw contract'

23 januari 2022 13:27 - ESPN
Foto: Pro Shots

"PSV in gesprek met Cody Gakpo over nieuw contract"; image source: Pro Shots

In gesprek met ESPN heeft directeur voetbalzaken John de Jong aangegeven dat PSV in gesprek is met Cody Gakpo over een nieuw contract. "Al vrij snel deze window was er interesse in hem. We zijn in gesprek met zijn management en willen hem heel graag houden in Eindhoven. Zeker in Eindhoven", aldus De Jong. "We zijn redelijk dichtbij een akkoord."

Volgens De Jong is er zowel in Gakpo als in Ibrahim Sangaré concrete interesse.
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo jong espn sangare window

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Zou mooi zijn als zijn contract verlengd kon worden tot 2026 of zelfs 2027. Mooie jongen van de club om er bij te houden. Ik weet ook zeker dat hij een grote transfersom wil achterlaten als hij vertrekt bij PSV.
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Tja, als ik Gakpo was dan zou ik niet nog een seizoen willen aanprutsen met een selectie vol halfjes en net-nietjes en een directie die het allemaal wel prima vind zo.
Als ik zijn zaakwaarnemer zou zijn zou ik hem adviseren te vertrekken.
+2/-1

 
5 maanden geleden
Je begint de laatste weken wel heel erg door te slaan :I
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
De laatste dagen.*

Ja, inderdaad. Ik ben het ook echt zat.
Maar goed, je hebt gelijk. Ik heb m'n punt wel gemaakt en ga voorlopig maar weer eens wat anders doen dan mezelf martelen met me druk maken over de slappe hap bij PSV.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik snap je frustratie Bok, ik kan daar zelf ook heel slecht tegen. Je ziet het fout gaan en schreeuwt voor je gevoel je longen uit je lijf. En je ziet iedereen lekker aan klooien alsof ze helemaal niet inzien dat het fout gaat. Uit machteloosheid ga je er dan maar tegenaan schoppen terwijl de club juist alles voor je is!!
+2/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden (gewijzigd)
Danku!

En nu lopen ze allemaal weer te jankballen over een bal die wel of niet uit was. Niemand die het heeft over het ontzettende slechte gepruts met een veld vol hafjes en net-nietjes.
En morgen gaan ze weer vrolijk verder met de amateuristische inworpen en balletjes achter/over/5 meter naast de man spelen. Volgende week lekker nog een keer proberen met Van Ginkel en Drommel en wie weet proberen we het een keertje met Boscagli in de spits. En John de Jong haalt er nog een manke Nelis bij. Wat maakt het ook uit allemaal.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Buiten het feit dat dit news item het enige mooie van gisteren is vrees ik dat we niet lang meer van Cody zullen genieten. Alles wat ook maar een beetje kan ballen verlaat PSV (of Nederland) zsm om hun dromen na te jagen. En wij blijven inderdaad zitten met te jonge talenten die het verschil nog niet kunnen maken of met gearriveerde spelers die komen achteroverleunen of proberen om hun fysieke gestel weer op het niveau van vroeger te krijgen. De realiteit is hard. Zoals Schmid terecht stelt: we lopen mijlenver achter Ajax.
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Aardig bericht, maar slechts een klein lichtpuntje op een verder inktzwarte zondag die er nu, gelukkig, opzit.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arensman bakayoko boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi