Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'In het voorjaar komt er denk ik duidelijkheid over Roger Schmidt'

23 januari 2022 13:34
Foto: Pro Shots

John de Jong: "In het voorjaar komt er denk ik duidelijkheid over Roger Schmidt"; image source: Pro Shots

Directeur voetbalzaken John de Jong hoopt nog altijd dat Roger Schmidt zijn contract bij PSV gaat verlengen. Dat gaf hij aan in gesprek met ESPN. "De intentie om te verlengen is er zeker en we hebben goede gesprekken", aldus De Jong. "We zijn allebei heel ontspannen. Er is een goede relatie en er is open communicatie, dus er zit geen druk op. In het voorjaar zal er denk ik duidelijkheid komen."

PSV is niet bezig met een plan B en De Jong is ook niet bang dat de alternatieven in het voorjaar al ergens vastliggen. "Daar denken wij niet aan. We zijn met deze trainer in gesprek en hebben de intentie om met hem door te gaan", zo gaf hij aan. "Verder kijken we op dit moment niet. We hebben een goede relatie met elkaar en de samenwerking is heel goed. Deze trainer is ook ontspannen."

Schmidt zou wel willen dat PSV een volgende stap gaat zetten. "Daar hebben we inhoudelijk goede gesprekken over", zei De Jong. "Uiteraard willen wij ook verbeteren en omhoog. Dat hopen we in eerste instantie samen te kunnen bereiken."
Tags

jong schmidt voorjaar roger ontspannen espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
denk ik ........???
+1/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Lijkt op een contract verlenging. Dat we dit jaar achter Ajax zullen eindigen is helemaal geen schande en waarschijnlijk zelfs door alle partijen ingecalculeerd. Dat we boven Feyenoord en AZ eindigen is daarentegen en must om de komende jaren Championsleague in te stromen en ons daadwerkelijk financieel te kunnen losweken van de rest (en uit de poel van spelers kunnen vissen die Schmidt wenst) Daarvoor hebben we wel een vaste kern nodig die nu eindelijk eens structureel voor langere periode kan presteren en ingespeeld kan raken zodat de vastigheden erin geslepen gaan worden. Ik heb dat al 2 jaar lang gemist onder Schmidt mede door al het gekwakkel met blessures en Corona maar ook door z’n eigen toedoen (wisselbeleid, weerstand, wellicht trainingen). Dus een beetje zelfreflectie bij dhr Schmidt bij een mogelijke contractverlenging lijkt me zeker op z’n plaats.
+1/-0

Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
"Uiteraard willen wij ook verbeteren en omhoog."

Oh ja joh? Laat eens zien dan!
+1/-0

5 maanden geleden
Heel slim om niet alvast een plan B te hebben. Was van de zomer ook zo n succes toen Luc opeens naar Barcelona kon en niet naar ons kwam. Dat leverde uiteindelijk vini op
+2/-0

 
5 maanden geleden
Er zit natuurlijk een verschil tussen wat je doet en wat je vertelt aan de buitenwereld.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Normaal gesproken zeker waar, maar heb jij John ooit op een plan B kunnen betrappen toen een plan A niet doorging ? (We hebben toch redelijk wat mislukte A-plannen gehad)
+1/-0

5 maanden geleden
Definieer voorjaar.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Einde competitie :)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik sluit het niet uit.

Hopelijk is er een plan B. Of C.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Plan (B)ommel of (C)ocu ? ;)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als jij mij zo voor het blok zet, absoluut C en dus zeker niet B!

Scherp van je trouwens, ik bedoelde met C idd Cocu.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Voordeel van optie B is wel dat John dan vertrekt, die twee samen gaat het niet meer worden. En bovendien zal de medische staf dan ook wel vervangen gaan worden, misschien ook niet verkeerd.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Dat zou beiden natuurlijk niet verkeerd zijn. Medische staf stoor ik mij al decennialang aan, zo'n beetje sinds die publiciteitsgeile blaaskaak van een vader van Pieter. John de Jong erger ik mij pas 2,5 jaar aan, maar dan inmiddels al in hevige mate. En dan is er nog dat oh zo (vreselijk) gemoedelijke Herdgangkliekje... Maar om daarvoor dat ongeleid projectiel weer binnen te halen, dat is vragen om moeilijkheden!
+2/-0

 
5 maanden geleden
Knuppel in het hoenderhok kan echt geen kwaad hoor (alhoewel, momenteel met de vogelgriep en ophokplichten).
+1/-0

5 maanden geleden
"Schmidt zou wel willen dat PSV een volgende stap gaat zetten". Hij heeft de basis niet eens op orde. Ik verwacht een herkenbare spelopvatting maar dat zie ik niet. Alle cruciale wedstrijden verloren. Voor mij is Schmidt geen succes.
+1/-0

5 maanden geleden
Dat JdJ zelf maar opstapt.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Eens. Heeft al genoeg geprutst en gefaald.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ja, Jan Vennegoor staat al klaar om het stokje over te nemen. Echte man van de club zonder ervaring dus past perfect in het profiel.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Zitten er inmiddels niet allemaal billenmaatjes van elkaar? Eng zooitje bij elkaar.
+2/-3

 
5 maanden geleden
Aldus degene die hier constant op genante wijze om mods aan het vragen was als iemand geen respect toonde richting mensen van de club en het dan vervolgens zelf over 'billenmaatjes' hebben :kots
+4/-1

 
5 maanden geleden
Och gut toch. Als ik het goed begrepen heb zit er redelijk wat vriendschap op de Herdgang inmiddels. Hartstikke leuk. Ik pak liever prijzen dan 1 en al gezelligheid.
+2/-3

 
5 maanden geleden
Tony is weer eens Tony
+4/-1

 
reactie verwijderd

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Tony heeft wel degelijk een punt.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
5 maanden geleden
Alsof iemand hier werkelijk in kan schatten wat de kwaliteiten van Vennegoor zijn en wat hij wel/niet toevoegt. Maar nee, omdat hij intern is doorgeschoven is het een billenmaatje.

Sowieso volslagen hypocriet als iemand hier zelf constant om kaarten aan het vragen was op moment als iemand geen respect toonde richting spelers van PSV, maar het vervolgens zal zelf over 'billenmaatjes' gaat hebben.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Het gaat mij niet om Vennegoor, het gaat mij om het enge sfeertje. De rillingen lopen soms over m'n rug van alle gezapigheid. Nooit is er eens kritiek op eigen mensen of eigen falen. Iedereen is helemaal geil van elkaar en iedereen heeft altijd alleen maar goede, gemoedelijke gesprekjes onder het genot van een heerlijk bakje warme koffie bij/met Paul de cultuurbewaker.
Allergisch voor de waarheid houdt iedereen elkaar de hand boven het hoofd, want we doen allemaal echt heel erg ons best.

De enige keren dat er een keer een beetje reuring is en men een keer met de vuist op tafel slaat is als er een keer een discutabele beslissing van de scheids/VAR/KNVB in ons nadeel is of als de supporters zich een keer misdragen.
+1/-0

 
Z. on de Bok (geschorst)
5 maanden geleden
Inderdaad! Het is een hele enge gezapige kliek geworden. Allergisch voor kritiek, conflicten en mensen met een ietwat pittig karakter.

Je komt alleen de club in als je een gezapige ja-knikker bent. Of je een goede TD, trainer of voetballer bent is bijzaak. Gezapigheid first.
+2/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

boscagli brands bruma crockett doan drommel feyenoord fofana gakpo ginkel gotze guti james jong madueke mauro mvogo mwene obispo ramalho romero salcido sangare schmidt sonny teze veerman vertessen vinicius zahavi