Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruggink, Arnesen en Van Raaij over kampioenschap

21 april 2000 22:34

Verslaggever: RvW

Harry van Raaij ontving namens PSV een fax van de staatssecretaris van Sport, Vliegenthart, waarin ze PSV feliciteerde. De voorzitter liet weten dat het kampioenschap voor hem een enorme ontlading was. Na het dieptepunt vorig jaar dat hem diep raakte, was dit kampioenschap een fantastische ervaring voor Van Raaij. Hij liet weten dat dit feest absoluut moest worden overgedaan voor de trouwe supporters van PSV, volgende week tegen RKC.

Bruggink de Man of the Match met zijn 3 doelpunten was na de wedstrijd door het dolle heen. Het enige wat hij eigenlijk wilde was het kampioenschap vieren met spelers en supporters. 'We moesten ook wel kampioen worden vandaag, want het is mijn laatste wedstrijd van het seizoen' aldus Bruggink die zo goed als zeker een forse schorsing moet uitzitten.

Frank Arnesen liet weten enorm te gaan feesten en de volgende twee dagen hopelijk een kater te hebben. Pas op dinsdag wilde hij weer gaan denken en werken aan het binnenhalen van de opvolger van Van Nistelrooy.

Meer op




Tags

bruggink raaij arnesen dieptepunt dolle fax feesten feliciteerde kater match nistelrooy overgedaan rkc staatssecretaris trouwe uitzitten vliegenthart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage