Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Johan Bakayoko mag zich komende dagen laten zien bij A-selectie PSV'

26 januari 2022 00:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Johan Bakayoko mag zich komende dagen laten zien bij A-selectie PSV"; image source: Pro Shots

Johan Bakayoko zal deze transferperiode niet vertrekken naar Fortuna Sittard. Op social media waren geruchten dat de Belgische aanvaller op huurbasis naar de Limburgers zou vertrekken, maar volgens clubwatcher Rik Elfrink is hier geen sprake van. Bakayoko zal bovendien meer bij het eerste elftal betrokken gaan worden in de komende periode.

Bakayoko is vooral de laatste wedstrijden bij Jong PSV in bloedvorm. In de laatste vijf duels in de Keuken Kampioen Divisie kwam hij tot zeven goals en vijf assists. Mede door zijn productie staat Jong PSV in de derde periode van de Keuken Kampioen Divisie op een eerste plek.

Update 26-01 0:14: Het Eindhovens Dagblad meldt dat Johan Bakayoko zich de komende dagen mag laten zien bij de A-selectie en gaat meetrainen met de ploeg van Roger Schmidt.

Fortuna Sittard zou hem graag op huurbasis over willen nemen, maar Bakayoko wil bij de selectie van Jong PSV blijven en onder Ruud van Nistelrooij spelen. De Belg voelt zich uitstekend bij de plannen die PSV met hem heeft.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko jong fortuna bloedvorm elfrink nistelrooij productie roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Mee laten doen met het eerste ,geef het een kans en geen 5 minuten ....Kunnen we thuis nog een beetje genieten..
+4/-0

2 jaar geleden
Ik vind het geen slecht idee om hem te verhuren, maar niet aan Fortuna Sittard natuurlijk. Bij Fortuna moet Bakayoko de boel gaan redden, ipv dat hij in een team komt dat hem kan helpen om beter te worden.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik bedoel ook serieuze kansen & mogelijkheden tot speeltijd en zo af & toe zelfs een basisplaats tegen de mindere goden. Ons huidige "supertrio" blinkt ook niet bepaald uit in consistentie & topfitheid. Maar idd ja, wij hebben het hier wel over Roger Schmidt hè, daar heb jij een punt.
+1/-0

2 jaar geleden
Zou zeker minuten moeten krijgen in PSV1 nou de rest ziek/zwak/misselijk is...
+4/-0

2 jaar geleden
Bakayoko verdient op korte termijn een kans (in de basis) bij het eerste. Hij dwingt dat momenteel op een lager echelon af.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Hoeveel speeltijd zal hij krijgen denk je? Ik denk hoe dan ook veel te weinig. Bakayoko moet elk weekend spelen en zich verder ontwikkelen, ipv de bank warmhouden en hopen dat Schmidt hem in de 91e minuut nog ff mee laat hobbelen.
+1/-0

Met alle respect, Fortuna? Terwijl deze jongen in zo'n flow zit? Dit moet ge-continueert worden en niet teruggegooid, Fortuna is op dit moment niveau KKD het niveau wat Bakayoko juist aan het ontstijgen is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje