Transparent
Inloggen
Sluiten

'Doelman Stefan Ortega in beeld bij PSV'

28 januari 2022 12:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Doelman Stefan Ortega in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV interesse heeft getoond in Stefan Ortega. De ervaren Duitse doelman speelt momenteel voor Arminia Bielefeld, waar hij vorig seizoen nog samenspeelde met Ritsu Doan. De kans is echter klein dat het deze transferperiode al tot een transfer zal komen omdat Arminia Bielefeld de keeper niet wil laten vertrekken.

Ortega heeft echter een aflopend contract bij de Duitse ploeg en kan daarom na dit seizoen transfervrij vertrekken. Volgens Duitse bronnen zou PSV een van de clubs zijn met interesse in de 29-jarige doelman. De kans is volgens het ED echter groot dat PSV de komende maanden ingaat met Joël Drommel en Yvon Mvogo als keepers, aangevuld met Maxime Delanghe en Vincent Müller.

Volgens Voetbal International was Ortega eerder in beeld bij Bayern München en was hij voor het EK van afgelopen zomer nog standby voor de Duitse ploeg. Zijn zaakwaarnemer heeft in een reactie laten weten dat een transfer deze week niet uitgesloten is.

De afgelopen dagen werd de naam van Ortega op social media al meerdere keren genoemd, omdat de doelman in de afgelopen dagen opeens PSV is gaan volgen op Instagram.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ortega stefan arminia bielefeld aangevuld bayern delanghe doan drommel ingaat muller mvogo standby yvon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tja. Als Drommel de tweede seizoenshelft geen progressie maakt moet er in de zomer wat gebeuren.
+2/-0

2 jaar geleden
Drommel kost de club alleen maar punten en pakt zelf geen punten als keeper, dus Topclub onwaardig! Er moet echt iets gebeuren!
+2/-0

2 jaar geleden
Heb hem even opgezocht op sofifa, daar scoort hij toch aardig wat beter dan Drommel en Mvogo haha, en aflopend contract = goedkoop, dus niet slecht. Maar ja, ook geen mega talent ofzo ben ik bang. Heeft Heurelho niet nog een neefje ofzo?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Heurelho zal best een neefje hebben, maar of die kan ook kan keepen is vraag 2.
Ontopic, Drommel is de laatste tijd wel steeds onzekerder aan het keepen. Al waren de doelpunten van 020 zeker niet aan hem toe te dichten en redde hij ook goed. Echter een keeper waar je weet dat hij er altijd staat zou wel prettiger zijn. Daarnaast kan Mvogo dan ook terug naar RBL.
+1/-0

2 jaar geleden
Ken hem niet maar dan kan Mvogo gaan en drommel een tijdje op de bank..Maar klokje tikt door JDJ krijg het nog druk als hij nog iets wilt doen..
+1/-0

2 jaar geleden
Dat belooft dan wat de komende maanden.
+1/-0

2 jaar geleden
Weer een Duitser? Uit de koker van Schmidt neem ik aan, een coach die over een paar maanden vrijwel zeker weg is? Mvogo moest hij ook al per se hebben.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Gaat Schmidt vrijwel zeker weg? Waar heb je dat vandaan?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Nog geen week later is mijn voorspelling waarheid. En ik ben echt geen waarzegger. Dit zag iedereen die een beetje objectief naar de club kijkt aankomen
+1/-0

2 jaar geleden
1 meter 85, is ook weer niet zo dat hij veel clean sheets heeft (5 in 2021) uit 19 wedstrijden, 26 goals tegen... Lastig te zeggen of dit hem gaat worden...
+1/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Denk ook niet dat je veel clean sheets kunt opbouwen bij Arminia fcuking Bielefeld
+3/-0

 
2 jaar geleden
Vergeet ook niet dat slechts vijf ploegen minder tegendoelpunten hebben dan Arminia terwijl ze dertiende staan. Zal ongetwijfeld niet uitsluitend door hem komen, maar toch. Cijfers verder niet slecht, goede uitstraling. Maar zo snel zal Drommel niet worden vervangen, de tijden dat Waterreus een paar keepers achter elkaar maar de bank kon verwijzen zijn voorbij. Wordt interessant, we gaan het zien, ga hem wat beter bekijken de komende tijd
+1/-0

2 jaar geleden
Geen enkel vertrouwen meer in het beoordelingsvermogen van onze Johnnie.

Aangezien hij Mvogo en Drommel goed genoeg inschatte, en Unnerstal vervolgens niet.
+5/-5

 
2 jaar geleden
Had hij er toch minstens 1 van de 3 goed
+1/-0

2 jaar geleden
Lees net dat Warner Hahn zijn contract is ontbonden, heeft vroeger toch wel eens geinig staan keepen staat mij bij. Misschien half jaartje proberen, bespaar je huur en salaris Mvogo en wie weet keept hij weer op zijn oude niveau!
+1/-0

 
De reservekeeper van Go Ahead gaan halen lijkt me een geweldig idee ja
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage