Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV aast op laatste transferdag nog steeds op versterkingen'

31 januari 2022 03:54 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV aast op laatste transferdag nog steeds op versterkingen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV op de laatste transferdag nog altijd hoopt de selectie te kunnen versterken. De clubleiding zal echter alleen een speler vastleggen als hij basiskwaliteit levert en voor een betaalbare prijs te halen is. Vooralsnog bleek er geen goede match beschikbaar.

Met name wordt gekeken naar een centrale verdediger. Sinds de blessure van André Ramalho werden meerdere spelers aangeboden. Onder meer Danilo Doekhi, een verdediger van Watford en van Salernitana wilden naar Eindhoven komen, maar dat zag PSV niet zitten. Men geeft dan liever de voorkeur aan Jong PSV-verdediger Jenson Seelt.




Discussieer mee op de forums


Tags

basiskwaliteit betaalbare danilo doekhi jenson jong match ramalho salernitana seelt watford

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Ben benieuwd naar welke versterkingen gekeken wordt. Vind het wel apart dat juist wij de meeste versterking nodig hebben gezien blessures van maxi en Ramalho plus dat de selectie gewoon niet in balans is. En dat wij dan alleen veerman halen en een Feyenoord en andere teams zich veel beter versterken dan wij.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Feyenoord wou Veerman en Bazoer. Veerman speelt bij ons en Bazoer zal mogelijk van de zomer komen. Verder ben ik heel erg blij dat Hendrix niet terug is gekomen. Harde werker die nooit verzaakt heeft, maar ons ook niet naar de top 32 gaat brengen. Onze vijver is blijkbaar een stuk kleiner en vooral een stuk duurder als je de scouting en skills niet hebt om creatief de betere spelers te vinden. Als de jeugd beter of gelijkwaardig is aan wat je kan krijgen moet je de jeugd de kans geven, het geld in je zak houden en als club eens kijken waarom de gewenste versterkingen wederom niet haalbaar zijn gebleken. Maar we hebben nog een dag.
+7/-0

 
2 jaar geleden
@remmie “Maar we hebben nog een dag”, ben bang dat ze nog wel een half jaar de tijd hebben om hun geld in hun zak te houden. Laat me graag verrassen maar zo’n last minute konijn uit de hoge hoed is zelden een schot in de roos
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat onze vijver wat kleiner en duurder is klopt, maar dat houdt dus niet automatisch in dat de spelers die daarin zwemmen per se zoveel beter zijn.
+1/-0

 
Hoezo heeft Feyenoord zich veel beter versterkt? Omdat ze drie spelers voor de breedte gehaald hebben en PSV alleen maar een speler voor de basis?
+3/-2

KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Wat een lachertje is dit zeg! Tijd voor een fris élan in de club en afscheid nemen van Sjonnie en co.
+5/-7

2 jaar geleden
ik had stiekem toch gehoopt op Bazoer. Met nog een half jaar contract is hij goedkoop over te nemen, hij is jong dus vertegenwoordigt veel restwaarde, hij kan nu dit seizoen Ramalho vervangen en als Sangare in de zomer voor 25 miljoen naar Engeland vertrekt heb je een gelijkwaardige opvolger al in huis. Zijn verleden spreekt niet voor zich, maar mischien moeten we ook eens leren met lastige spelers om te gaan ipv 26 dezelfde koorknaapjes in je selectie te willen hebben. Eenheidsworsten hebben we al genoeg, kwaliteit hebbe we nodig.
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
De koorknaapjes, harde werkers, middelmaat, of zoals Schmidt ze noemt "top-top level players" zijn er teveel. Van de 26 selectiespelers beschouw ik de helft als zodanig. Totdat die spelers merendeels zijn vertrokken en er PSV-waardige vervangers staan zie ik het somber in. Gelukkig doet de jeugdopleiding het beter, maar de scouting is echt niet meer van niveau. Er lijkt structureel wat mis als je aankomt met Baumgartel, Bruma, Drommel, Vinícius en daar als enige positieve uitschieter Sangaré tegenover zet. Het hele scoutingsapparaat diskwalificeet zich want PSV speelt nu niet altijd als een team en mist voor mijn gevoel identiteit. Types als Veerman en Bazoer zouden dat wel kunnen veranderen denk ik, de vraag is of dat genoeg is. Met 3 aflopende contracten komende zomer, die je ook echt niet moet willen verlengen(!), had iedereen een stuk meer van PSV mogen verwachten. Sterker nog, Feyenoord heeft deze winter betere zaken gedaan naar mijn mening (als Sandler ook komt). Ben er teleurgesteld in.
+3/-1

 
Wat doet Feyenoord goed dan? Ze hebben vier spelers voor de breedte gehaald. Doe je dan opeens goede zaken? De reacties hier kun je wel invullen als PSV een paar spelers voor de breedte gaat presenteren. Niemand hier die dan vindt dat er goede zaken zijn gedaan.
+5/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Er zijn daar gerichte aankopen gedaan om de zwakke plekken in de selectie te versterken. Die selectie was al competitief met die van PSV (0-4). Er zijn dus terecht vier breedteversterkingen gehaald met weinig risico. Één met veel ervaring en drie jonge gasten met potentie en restwaarde. Begrijp me niet verkeerd, ik zit niet op een terugkeer van Hendrix te wachten want ook zijn maximum zou het uiterste minimum voor PSV moeten zijn. Overigens vind ik Doan, Mwene, Zahavi en Van Ginkel ook een breedteversterking en daar heb ik dus niets tegen. Als er maar meer potentieel rondloopt dan dat soort krachten.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sandler is ook gewoon een enorme gok - speelde sinds zijn vertrek in 2018 zo'n 2.053 in 3,5 seizoen, waarvan 678 minuten in de PL2. Op het hoogste niveau dus een kleine 400 minuten per seizoen. Redde het niet bij Anderlecht en Troyes. Dat zijn niet de spelers waar je sterker van wordt.
Als PSV een dergelijke speler aangetrokken had was er terecht veel kritiek geweest.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Puur kijkend naar die data heb je helemaal gelijk. Van de andere kant kent die jongen de eredivisie al en heeft bijnna ieder talent wel moeite om door te breken in een selectie als die van ManCity. Heb er zelf nog niet eens over nagedacht of een Sandler wel bij PSV zou passen, ik vind het van Feyenoord een slimme zet. Echt slimme zetten mis ik de laatste jaren in het aankoopbeleid bij PSV.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, ik reken hem er ook niet op af dat hij het bij City niet gered heeft, want dat kan heel veel spelers gebeuren.
Het niet redden bij Anderlecht en Troyes geeft veel meer aan. Deze jongen zou voor PSV gewoon geen aanwinst zijn; als je bij die clubs niet aan de bak komt, dan is de kans op succes bij de top in NL ook gewoon heel klein.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ben benieuwd, we zullen het de komende maanden gaan zien wat die bijgehaalde spelers gaan brengen. Ik ben geen Sandler fan en geen fan van JdJ, wel een fan van PSV en van daadkracht. Ik zie dat Mvogo, Thomas en Zahavi godzijdank weg zijn na dit seizoen, misschien dat ze daar alvast wat mee konden doen. Of alvast een goede links-en rechtsback gaan zoeken voor komend seizoen. Nee fans worden blij gemaakt met een Marcel Brands aankoop als Veerman en het blijft stil totdat er een nietszeggende en statistiekloze Peruviaan op de radar verschijnt. Dat vind ik pauperscouting
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wat dat betreft ben ik het met je eens dat PSV dit soort spelers door moet selecteren. Alleen is de winterstop niet het moment om grote aankopen te doen, of je moet 25 miljoen willen (en kunnen) neerleggen. Anders krijg je een breedte-aankoop die niet beter is dan wat er al in de selectie zit. En dat moet je helemaal niet winnen.
Dus ja, ik zou graag zien dat PSV nog met een topaankoop op de proppen komt vandaag, maar ik denk dat dit niet realistisch is en de categorie Sandler of Hendrix schaar ik in elk geval niet onder topaankoop.
+2/-0

2 jaar geleden
Beetje vreemde berichtgeving - een aantal spelers die wilden komen maar PSV ziet het niet zitten. Lijkt bijna alsof er een advertentie word geplaatst: wie heeft er een verdediger …
+1/-0

 
Gewoon wat je bij iedere club ziet als bekend wordt dat ze een bepaalde positie willen versterken. Zaakwaarnemers gaan dan opeens hun spelers aanbieden.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Heb het idee dat transfers niet altijd sportief gedreven zijn. Kijk naar Ihattaren naar Juventus. Dat was gewoon een 'vriendendienst' met Raiola.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Financieel ook een transfer met beperkt risico. Denk dat de “gun factor” inderdaad een belangrijk aspect is.
Daarom belangrijk om met mannen als Mino op goede voet te blijven staan (zonder ze teveel macht te geven zoals destijds bij Lemic).
+5/-0

2 jaar geleden
Denk dat JDJ op vakantie is zo stil ,je lees alleen in beeld zou nu wel uitbeeld zijn..
+3/-1

 
2 jaar geleden
Het is inderdaad verdacht stil, maar de laatste transferperiodes hebben ze het naar mijn mening sowieso vrij stil weten te houden totdat er daadwerkelijk handtekeningen werden gezet. Heb het idee dat er wel meer "nieuws" artikelen waren, maar de namen die door de media gedeeld werden bleken doorgaans niet te kloppen terwijl er spelers tekenden waar nog weinig over geschreven was.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Vroeger was het allemaal kopen kopen kopen, nu moeten we meer op de kleintjes letten en dat is prima ! Teze en Obispo gewoon een goede kans geven, die eigen jongens verdienen het, en spelers van 10 miljoen (Baumgartl) zijn niet per definitie beter. En geef die Seels ook maar een kans, wat goed is komt snel.

Ajax maakt zich volstrekt belachelijk met Mootje, zij denken die jonguh wel ff aan de praat te krijgen....

Ik vind dat JdJ een prima versterking heeft gehaald die er ook gelijk staat met Joey Veerman, dat ziet er veelbelovend uit.

Nu Zahavi terug is en ook weer 2 weken heeft kunnen trainen moeten we voorin samen met Gakpo en Doan toch wel in staat zijn goede resultaten te behalen. Omdat Romero nu opeens weer geblesseerd is hoef je echt geen extra aanvaller te halen, die zit straks alleen maar in de weg en is slecht voor de kleedkamer.
+1/-1

2 jaar geleden
Wat is basiskwaliteit leveren? Iemand die goed genoeg is voor een plek in de basis? We hebben op een paar plekken in ieder geval mensen in de basis staan die op de bank horen. Daar moet toch verbetering voor te vinden zijn zou je zeggen.
+1/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Een Luuk de jong en Bazoer bijvoorbeeld zouden toch wel haalbaar en wenselijk zijn. Zahavi kan goed vandaag ineens alsnog vertrekken, plus is een op en top prof maar heeft gewoon niet het niveau en type spel dat we van een PSV spits verlangen. Bazoer is van de zomer transfervrij en dan wil iedereen hem en is ie onhaalbaar. Als je er nu 2 miljoen tegen aan gooit ben je iedereen voor en dan heb je er een half jaar langer plezier van, Bazoer zou namelijk direct basis speler kunnen zijn bij PSV. En als je iedereen nu te snel af bent kun je wel zeggen ja zonde dat je nu 2 mln betaald terwijl die van de zomer gratis is. Maar je hebt én direct een nuttige kracht die op 2 belangrijke posities uit de voeten kan, momenteel op de plaats van Ramalho maar ook als vervanger voor Sangare. Maar tegelijk hoef je ook minder salaris en tekenpremie te betalen als dat je van de zomer zou moeten, dus dat zal elkaar weinig schelen denk ik. Beter nu meteen handelen.

Als Luuk de jong niet haalbaar is hoop ik dat PSV, Juan Manuel lopez van Lanus in Argentinië weet te halen. En als ze slim zijn halen ze voor jong PSV Albert Tjaaland het neefje van Haaland. 17 jaar, bijna 18 en speelt nog in Noorwegen, is echt een groot talent.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Briljant idee inderdaad. Alleen Ihattaren heeft een verrottere mentaliteit dan Bazoer. Zo'n idioot wil je echt in de selectie hebben.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Lastig te zeggen of Bazoer niet een stuk verder is qua ontwikkeling en of het nog zo een lastpost is, hij doet het nu best goed onder een Duitse trainer en zou ook wel weer mooi gebaar zijn richting 020...
+2/-0

 
Diezelfde Duitse trainer heeft hem vorig jaar drie keer uit de selectie gezet
+4/-1

 
2 jaar geleden
drie keer, tja dat is niet best, verklaard waarom het maar niet wil lukken een mooie transfer te maken, zal wel in de zandbak eindigen....
+1/-0

2 jaar geleden
PSV moet naar een next level en ik denk dat JdJ daar niet goed genoeg voor is in zijn rol als TD. Je kunt niet alleen afhankelijk zijn van een netwerk van je Duitse trainer die wellicht niet bijtekent. Ik hoop dat hij me vandaag nog het tegendeel bewijst en met een echte versterking komt, maar ik zie het somber in....
+4/-1

 
2 jaar geleden
Eens met R voor wat betreft het te licht zijn van JdJ. Met deze man verwacht ik niet dat er in de zomer wel renderende topaankopen komen. Echter, de keuze voor jeugd ipv middelmatigheid is wat mij betreft de enige juiste.
+3/-0

2 jaar geleden
Tanguy Nianzou voor een half jaar huren van Bayern munchen.Zeer groot talent.Bayern zal hopen op veel speeltijd zodat hij zich verder kan ontwikkelen,speler is 19 jaar.Kwam in 2020 over van PSG, fransman 1.91 beresterk en kan zeer goed meevoetballen.Zowel centraal in verdediging als ook op middenveld. Directe kwaliteits impuls.
+1/-0

2 jaar geleden
En de klok tikt door: tiktok, tiktok, tiktok...
+1/-2

 
KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Ach maak je geen illusies want er komt niks bij. Zaterdag weer lekker ouderwets genieten van onze toppers zoals Drommel, Mwene, Mauro, Doan, Guti en Zahavi. Kan nu al niet wachten..
+2/-5

 
2 jaar geleden
Als je het allemaal zo vreselijk ruk vind ga dan lekker een andere clup supporteren?
+4/-2

 
KatC (geschorst)
2 jaar geleden
Ben ik wel van die busje 1 supporters af zoals jij haha! Lekker alles blijven slikken he!
+2/-1

 
2 jaar geleden
Omdat KatC niet tevreden is over het beleid van PSV, zou hij maar supporter van een andere club moeten worden... veel gekker moet het niet worden.
+2/-1

2 jaar geleden
Meestal is 18:00uur de deadline bij psv. Als er dan geen speler gemeld wordt, dan komt er niks meer. Ik acht de kans nihil, dat er nog versterkingen komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage