Transparent
Inloggen
Sluiten

Samenwerking Brainport-bedrijven verlengd

2 februari 2022 09:44 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Samenwerking Brainport-bedrijven verlengd</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat de samenwerking met de Brainport Eindhoven-bedrijven is verlengd. ASML, Jumbo Supermarkten en VDL Groep hebben zich nog voor minstens drie jaar verbonden aan de club. Eerder waren Philips en Swinkels Family Brewers zich al voor langere tijd verbonden aan PSV.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat ook schoonmaakbedrijf CSU zich voor vijf jaar heeft verbonden aan de Brainport-deal. High Tech Campus Eindhoven stapt er echter uit en zal na dit seizoen voor minstens twee jaar als hoofdsponsor van PSV Vrouwen verder gaan.

Door de vernieuwde samenwerkingen zal Metropoolregio Brainport Eindhoven tot tenminste 2027 de hoofdsponsor zijn van de club.

Meer op PSV.nl
Tags

brainport hoofdsponsor asml brewers csu family high jumbo schoonmaakbedrijf supermarkten swinkels vdl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Welkom bij de club CSU! Gezellig, voel mezelf uit de regio Uden ook altijd onderdeel van de Eindhoven regio ;-)
+2/-0

2 jaar geleden
Blijft toch een geweldige zet van Toon..
+5/-0

2 jaar geleden
Geld is er , nu nog iemand die het verstandig kan uitgeven.
+3/-1

 
Inderdaad ja,, zolang we het geld op de bank houden is de bank de enige die ervan profiteert, op het veld dermee!!
+2/-0

2 jaar geleden
Los van de fantastische sponsor hoor, maar bij de term brainport horen inderdaad bedrijven als ASML, VDL, High Tech Campus. Jammer dat die laatste er nu uitstapt. Een supermarktketen, bierbrouwer en schoonmaakbedrijf is weinig innovatieve technologie..
+1/-2

 
2 jaar geleden
Ik zou eens een rondleiding bij Jumbo en Bavaria nemen. Dan kom je wel terug van die uitspraak.
+3/-0

 
2 jaar geleden
ach hou nou toch op. Jumbo is gewoon een dozenschuiver. Leuk dat ze allemaal apparaten en robots kopen in hun distibutiecentrum en leuk dat een schoonmaakbedrijf ook wat moderne gadgets koopt, maar dat heeft helemaal niets te maken met innovatieve technologie ontwikkelen. Brainport is bedrijven als ASML en de High Tech campus
+1/-0

 
2 jaar geleden
"Een supermarktketen, bierbrouwer en schoonmaakbedrijf is weinig innovatieve technologie.. "

Je hebt echt geen idee.
+4/-0

2 jaar geleden
Ik kom helemaal niet uit de regio, maar ik vind dit toch gewoon een ontzettend gaaf initiatief. Goed gedaan van PSV en de deelnemende bedrijven. Inmiddels ook helemaal gewend aan Brainport Eindhoven op het shirt en eigenlijk bijna net zo mooi als Philips. Gelukkig weer continuïteit en geen Energie Direct meer op de voorkant, die passen perfect op de rug. Mooi nieuws, lekker wat centjes erbij en dan van de zomer weer een stap vooruit!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Het liefst eigenlijk nog van de rug af ook... Vind dat er echt niet uit zien. Als topclub (of de wens een topclub te zijn) hoor je geen shirtsponsor op de rug te hebben. Al helemaal niet boven.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Tja, je betaald er toch weer wat salaris van. Als we de afgelopen transferperiode zien dat we geen betere spelers aan kunnen trekken dan wat er nu rond loopt is elke cent er weer 1.
+1/-0

2 jaar geleden
Prima zaak natuurlijk! Het fundament ligt er. Nou het voetbalgogme nog. De financiële basis moet natuurlijk wél tot rendement gaan leiden.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi