Transparent
Inloggen
Sluiten

Willy & René podcast: "Roger Schmidt moet nu al de deur dichttrekken en wegwezen"

7 februari 2022 18:19 - De Willy & René podcast

De gebroeders Van de Kerkhof gaan deze week uitgebreid in op het aanstaande vertrek van PSV-coach Roger Schmidt. Als het aan hen ligt dan vertrekt de Duitser niet pas over een half jaar maar nu al. Anders zien ze het somber in voor het resterende deel van de competitie. En Willy en René zijn het nóg ergens over eens, namelijk over de vraag wie de opvolger van Schmidt moet worden.

Ook komen de affaire Marc Overmars, het keepersprobleem van PSV en – nog één keertje – de Afrika Cup ter sprake.
Tags

schmidt roger willy dichttrekken podcast wegwezen affaire afrika gebroeders keepersprobleem keertje kerkhof overmars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Eens. Aufsausen. En neem je halfzachte lievelingetje Götze ook maar mee
+1/-1

2 jaar geleden
"Past niet in de nette cultuur van PSV. Gewoon keurig de rit uitzitten tot het bittere eind, en vooral niet ingrijpen."

Aldus Gerbrands en De Jong vanuit de Titanic.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Mooie metafoor, michelos, chapeau.

De vraag is: wat doet de kapitein zelf als het schip zinkt?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Heb je misschien gelijk in.

Persoonlijk zou ik beginnen met het ontslaan van de stuurman.

En SSW, zou mij niks verbazen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De Titanic zonk door een ijsberg. Dat lijkt boven het wateroppervlakte een klein probleem maar het grootste deel van het probleem zie je niet. Ons probleem is ook niet alleen maar een paar verliespartijen maar volgens mij een veel groter probleem met voornamelijk al jarenlang falende scouting, een gebrek aan een duidelijke visie en het totaal ontbreken van, waar wij vroeger bekend om stonden, inventieve, verrassende gewaagde koopconstructies om eens een stap verder te zetten. En ik weet de tijden zijn veranderd, we kunnen geen aankopen als Gullit, Koeman, Lerby meer doen maar verrassende constructies zijn ook op een wat lager nivo mogelijk. Moet je wel een netwerk, gogme en durf hebben.
+3/-0

 
2 jaar geleden
In 2004 flikten wij hetzelfde als in 1987, met bijna hetzelfde resultaat.

Maar ook midden jaren (20)'10 deden wij prima zaken, goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Gerbrands is te druk met het ontwikkelen van een app dus heeft geen tijd voor het 1e elftal. En De jong is nog aan het bijkomen van een hectische transferperiode
+5/-0

2 jaar geleden
Gelijk heren tijd is allang voorbij gaat steeds vreemder dingen doen,JDJ zou lekker naar 020 gaan is beter voor ons..Tijd voor grote schoonmaak ...
+3/-1

2 jaar geleden
Tuurlijk, onder pak weg Faber kan Drommel opeens wel weer keepen en blijft Madueke langer dan 30 minuten heel. Groot probleem blijft de spelerskwaliteit, dat los je niet op met een trainerswissel.
Kans is groot dat het nu bij ajax een puinhoop gaat worden, gaan wij dan nu ook de boel overhoop gooien bij ons ? De directie geloofde in Schmidt en gaf hem 2 jaar. Laat het hem nu dan ook maar afmaken.
+5/-1

 
2 jaar geleden
Nou bijvoorbeeld omdat voetballers net kleine kinderen zijn. As ze weten dat de oppas volgend jaar er niet meer is gaan ze zich er nu niet meer al te druk om maken. Volgend seizoen namelijk nieuwe leiders, nieuwe wetten, nieuwe kansen.
+2/-2

 
2 jaar geleden
"Onder pak weg Faber kan Drommel opeens wel weer keepen en blijft Madueke langer dan 30 minuten heel." Uh, ja! Het ligt niet aan de kwaliteit van de spelers dat je structureel alle toppers verliest. Dat je van Ajax verliest kun je nog aan de kwaliteit van de spelers wijten (maar daar ligt het eerder aan Zeist), maar dat je van Feyenoord en AZ niet kan winnen heeft daar niks mee te maken.
+2/-0

2 jaar geleden
Misschien beter dat Willy en Rene "de deur dichttrekken en wegwezen". Wat een opportunisme altijd met die 2.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Misschien dat Willy en René heel wat meer voor PSV betekend hebben dan Roger. Of haal dat 'misschien' maar weg trouwens.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Wat heeft dat er nu mee te maken dat zij ooit bij PSV speelden en veel wonnen? Je zou eens moeten weten.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Nou dat zij het recht hebben verworven om kritiek te leveren over de club die hen nauw aan het hart ligt. Net zoals Harry van Raaij na zijn afscheid nog met enige regelmaat zijn hart luchtte en mócht luchten.

En ik ben het lang niet altijd met de voetbaltweeling eens, wellicht zelfs meer niet dan wel, maar ik respecteer hun mening. Altijd nog beter dan dat gewauwel en die slappe excuses van onze Duitse omhooggevallen "toptrainer" na wéér een teleurstellend resultaat.

(edit: en wát zou ik eens moeten weten?)
+2/-1

 
2 jaar geleden
Ik vermoed(weet) dat binnen de club daar door veel mensen heel anders over gedacht wordt.
+2/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
En wat dan nog? Lekker belangrijk.

Ik denk met meer genoegen terug aan de mooie successen uit het (verre) verleden van de club dan dat ik affiniteit heb met de huidige zich voort slepende malaise en diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

De P van PSV die voor mij garant stond voor plezier is al enige tijd vervangen door de P van plicht.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Wat jij wil jongen, leef maar in je ideale bubbel.
+1/-2

 
2 jaar geleden
Whatever... en verkeer jij maar in de waan dat het dienstverband van Roger Schmidt bij PSV succesvol is (geweest) en garant stond voor oogstrelend voetbal.
+1/-0

2 jaar geleden
Roger kan inderdaad weg, maar neem die keeper weer mee, keepers horen de bal buiten hun hok te houden niet na te kijken, wat een bagger die gast. Daarbij hebben ze voor buitenspelers bij Groeneveld wel iets om de lijnen te zien, hoe vaak staan daar tegenstanders volledig vrij. Het spel is simpel als je de bal niet binnentrapt win je niet. Met zo'n keeper is de win kans sowieso nihil. Waarom zitten goede voetballers op de bank? De kinderen die ik getraind heb begrepen wel wat de bedoeling was, ieder jaar wat te hoog ingedeeld en toch alles winnen. Wilskracht is alles!
+1/-0

2 jaar geleden
Helemaal mee eens. Afscheid nemen van Schmidt nu al.
Problemen worden steeds groter, als dat nu niet gebeurd.
+1/-0

2 jaar geleden
Het zit hem niet alleen in Smidt. De selectie is gewoon minder goed dan menigeen op dit forum denkt. Matig materiaal. 3e worden is al heel wat voor deze club.
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman vitesse weghorst xavi