Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Kabinet wil vanaf volgende week weer volle stadions toestaan'

10 februari 2022 21:39 - AD.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Kabinet wil vanaf volgende week weer volle stadions toestaan"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad zullen op korte termijn de stadions in het betaald voetbal weer volledig gevuld mogen zijn. Dit hebben Haagse bronnen tegenover de krant. Het is nog onduidelijk of dit vanaf volgende week al het geval zal zijn als de nieuwe persconferentie plaats zal vinden. Mogelijk zal dit pas vanaf begin maart zijn als de huidige coronamaatregelen aflopen. Wel zal er voorlopig nog een coronatoegangsbewijs gebruikt moeten worden.

Volgens het doorgaans betrouwbare Awaydays NL zullen er bij 100% bezetting ook weer uitsupporters welkom zijn in de stadions, maar is het nog onduidelijk in welke vorm het coronatoegangsbewijs ingezet zal gaan worden. Ook de optie 1G staat op de lijst, waarbij zowel gevaccineerden als ongevaccineerden getest zullen moeten worden.

Update 10-02 21:39: Onder meer het Algemeen Dagblad meldt dat het kabinet voornemens is om vanaf volgende week weer volle stadions toe te staan. Wel is dan een vaste zitplaats vereist. De definitieve beslissing over de mogelijke versoepelingen worden wel pas genomen nadat het OMT een advies gegeven heeft of dit mogelijk is.

Meer op AD.nl




Tags

kabinet coronatoegangsbewijs toestaan awaydays coronamaatregelen gevaccineerden omt ongevaccineerden uitsupporters versoepelingen zitplaats

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
1 G zou onzin zijn en niet te doen overal zal wel met coronapas zijn ,is beter dan dit gedoe heerlijk weer naar de stadion's..
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik mag toch hopen per direct, na de persconferentie dan.

Oh eh ja: géén 1G natuurlijk, het idee alleen al!
+3/-0

2 jaar geleden
Ik zei ‘goed nieuws’ maar inderdaad liever geen 1G !!
+4/-0

2 jaar geleden
Heb je netjes 3 prikjes gehad voor de vrijheid, moet je voor iedere wedstrijd naar een of ander leegstaand kantoorpand om een wattenstaafje door je neus te laten halen. Tja.

Anyway, wel blij als we weer een vol stadion hebben, want zo halfvol is ook net niet, al vond ik de sfeer gisteren tegen NAC boven verwachting.
+3/-0

2 jaar geleden
Eerst zien, dan geloven en ik twijfel er niet aan dat ze ongetwijfeld een reden zullen vinden om dit niet per direct, maar pas na de wedstrijd tegen Heerenveen in te laten gaan.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
2 jaar geleden
En na Heerenveen heb je alleen nog maar, met alle respect, mindere tegenstanders. NEC, RKC, Fortuna, Willem II en Heracles.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage