Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in halve finale beker uit naar Go Ahead

12 februari 2022 22:31
Foto: Pro Shots

PSV in halve finale beker uit naar Go Ahead; image source: Pro Shots

PSV zal het in de halve finale van de TOTO KNVB Beker moeten opnemen tegen Go Ahead Eagles. Dat werd zaterdagavond duidelijk tijdens de loting. De wedstrijd zal worden gespeeld in Deventer op dinsdag 1 maart, woensdag 2 maart of donderdag 3 maart. De KNVB maakt op een later moment de definitieve datum bekend, maar gezien het programma van beide ploegen is het vrij waarschijnlijk dat het duel op woensdag 2 maart zal worden gespeeld.

Mocht PSV de finale weten te halen van de TOTO KNVB Beker zal het dan het thuisvoordeel krijgen in De Kuip. Het betekent dat PSV de kleedkamer van de thuisploeg mag gebruiken en dan in het thuistenue mag aantreden. De finale wordt op zondag 17 april gespeeld in Rotterdam.




Tags

knvb aantreden deventer eagles kuip thuistenue

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Qua loting heeft het niet tegen gezeten dit jaar.
+6/-0

2 jaar geleden
Dat NEC tegen Go Ahead was een aardig slechte wedstrijd en NEC had vooral zichzelf te danken dat Kowet door is. Dat moet toch een reisje Kuip gaan worden.
+1/-0

2 jaar geleden
Gunstige loting dit jaar. Mooi moment om weer eens te presteren in de beker!
+1/-0

2 jaar geleden
Het zit lekker mee met de loting, maar we zijn het laatste decennium wel door mindere goden eruit gegooid. Aan de status zijn we echter verplicht om eindelijk weer eens de finale te halen, zeker nu we weer richting een fitte selectie gaan is dit een prijs die echt binnen handbereik ligt. Maar goed eerst GA, dan weer verder.
+2/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
De VAR zal hier nog wel ingrijpen vrees ik. Dus wij uit naar AZ 🤔
+2/-1

 
2 jaar geleden
Inderdaad. Ik denk dat de bolling van de bal weer roet in ons eten gaat gooien.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hopelijk is het niet vanuit de juiste hoek
gefilmd dan mag de VAR niet ingrijpen.
+1/-0

2 jaar geleden
Mocht PSV de finale halen dan is dat gebeurd op de Feyenoord manier via een gunstige loting. Ik hoop eventueel wel op ajaks in de finale want daar heeft OnsPSV nog het grootste appeltje mee te schillen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Met AZ anders ook met dat zure verlies van vorige week.
+2/-0

2 jaar geleden
Ideale loting natuurlijk, wellicht niet volgens Schmidt, hopelijk finale PSV-AZ.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Sluit ik mij bij aan, AZ in de finale zal een prima tegenstander zijn. Maar go ahead speelde in de competitie goed tegen PSV, we zijn dus nog lang niet in de finale.
+2/-0

2 jaar geleden
De coach van go ahead gelooft in wonderen dus het blijft oppassen. Zonder gein,deze club speelde sinds 1965 geen bekerfinale. Het is dus een club die altijd meedoet om promotie degradatie voetbal en verder niks, dit gaat leven in Deventer geloof maar. Zelfs Rene eykelkamp oud PSV zal het kriebelen . Uitverkocht adelaarshorst kan gaan spoken ,PSV moet 100 procent scherp zijn. De bekerfinale past in ons seizoen. Daar waar PSV in het verleden alles liet lopen om landskampioen te worden lijkt dit seizoen totaal het tegenovergestelde. De supercup werd al gewonnen. Als we bekerfinalist worden kunnen we revanche nemen op de laatste verloren bekerfinale op AZ , of het is zo dat we voor de 2e keer in een seizoen in een finale supercup,beker ajax te kakken zetten, ook mooi wat prestige/rivaliteit.Ook de europese wedstrijden krijgen lading ,deze ploeg kan namelijk in topvorm tot de kanshebbers behoren. Het is hoe dan ook een europacup, zoals vroeger de EC3,de EC2, UEFA cup heden ten dage de conference league.PSV moet dit seixoen voor deze europese finale gaan.Een seizoen geen kampioen,maar wel 2e ,CL voorronde ,all about the money. 2 nationale finales en ga ook 100 procent voor de conference league, maakt in the end veel los in Eindje.Daar gaat uiteindelijk het PSV hart van bonken. Een verdeling van de hoofdprijzen geeft trots geen ruimte voor onbehagen gevoel. Gas erop PSV !!
+5/-2

 
2 jaar geleden
Een club als PSV moet gaan voor iedere prijs die het kan pakken. Ben het totaal met je eens, want ALS we de JCS winnen, de beker pakken, 1e/2e worden en ver komen in de nieuwe Conference League, dan is het een meer dan geslaagd seizoen. Ik heb daarbij ook geaccepteerd dat Abcoude Noord momenteel gewoon even in Hoogconjunctuur zit. Dat beschouwende zou het top zijn. Maar eerst Kowet. En een alert PSV moet en gaat daar in Deventer uiteraard geen finale mis lopen..
+1/-0

2 jaar geleden
Heel eerlijk gezegd had ik liever AZ gehad, mits we dan wel op volle sterkte hadden kunnen spelen. AZ heeft echt gelukkig van ons gewonnen, nu met Madueke denk ik dat we ze gewoon hadden verslagen. Als je dan van AZ wint en daarna van Ajax ben je meteen een beetje af van dat gezeik dat we niet tegen de toppers kunnen winnen. Tegen de eagles kan je eigenlijk alleen maar verliezen, win je is het normaal en heb je dat te danken aan de gunstige loting, verlies je dan is het een afgang. Mochten we de beker winnen zal dat ook steeds benadrukt gaan worden, de gunstige loting. En verlies je de finale dan krijg je weer te horen dat we bij de eerste de beste weerstand eruit liggen dus dat de hele bekercampagne (lees Schmidt en het team) niks waard was.
+1/-0

 
Wat boeit het wat andere clubs vinden? Enige wat telt is degene die de beker wint. Dan speel ik veel liever tegen Go Ahead dan tegen een AZ dat al meer dan vier maanden helemaal niets meer heeft verloren (en vorige week inderdaad ook heel zwak was). Laat PSV maar zorgen dat ze 'gewoon' in de finale komen. Dan kunnen AZ en Ajax uitvechten wie dan de tegenstander wordt.
+8/-0

 
2 jaar geleden
Ricardo, ik zeik ook altijd op ajax als die een makkelijke (europese) loting hebben, dus dat doe ik nu dan ook op psv. Ik ben wat ouderwets, ik vind dat je een prijs ook echt moet verdienen. Naar een halve finale tegen Az kan ik echt uitkijken, naar een halve finale tegen de eagles niet echt. Kan me niet voorstellen dat dit een memorabele wedstrijd gaat worden, of we moeten 3-0 achterkomen en uiteindelijk met 3-4 winnen, dan weer wel natuurlijk.
+1/-0

 
Als je de betere bent in de finale en wint verdien je de prijs. Of je dan daarvoor tegen topclubs hebt gespeeld of tegen Bal op 't Dak 5 maakt niet uit. Het gaat er om wie aan het eind die beker de prijzenkast mag stoppen.

Ik hoop vooral dat het geen spannende wedstrijd wordt en PSV eenvoudig gaat winnen. Dan kunnen al snel de sterkhouders extra rust pakken en dat is hard nodig gezien het overvolle speelschema. Eind maart is er een interlandperiode, verder heb je tot en met half mei iedere midweek een wedstrijd staan zolang je nog actief bent in Europa. Dan geef mij maar lekker een halve finale tegen een zwakkere tegenstander.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb al 2 bekerfinales tegen Ajax meegemaakt en een hattrick ambieer ik niet. En nee, ik geloof ook niet in 3x scheepsrecht. Daarentegen zie ik een revanchefinale voor 2013 weer wél zitten. Bijkomend voordeel is dat het bezoeken van een wedstrijd in Rotterdam tegen AZ ietwat "soepeler" zal gaan verlopen dan tegen Ajax. Het heeft de laatste 2 jaar al genoeg stil gelegen om nu meteen bij de eerste de beste finale aan een scala van regeltjes & beperkingen gebonden te worden... maar goed, eerst Deventer natuurlijk.
+3/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Finale tegen AZ in de Kuip ! Mooi man
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage