Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Eindelijk konden we het eens uitbreiden met een score'

13 februari 2022 00:11

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo erg blij te zijn met het spel van PSV tegen Vitesse. "Zeker in de eerste helft begonnen we goed", aldus Gakpo. "Eindelijk konden we het eens uitbreiden met een score. Dat is belangrijk en geeft ons een goed gevoel."

De aanvaller kreeg de vraag hoe het kwam dat het zo goed liep. "De ballen vlogen er gewoon in", gaf hij aan. "We benutten de kansen goed en kwamen goed in de ruimtes. We gunden elkaar de bal en het liep lekker."

Gakpo was ook blij dat Noni Madueke weer terug is. "Het is heel fijn natuurlijk. Het was voor hem een lange weg", zei hij daarover. "Ik heb alleen maar blij en trots op hem dat hij het zo goed doet. Ik hoop dat hij zo blijft spelen."




Tags

gakpo cody espn gunden madueke vitesse vlogen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte