Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruud van Nistelrooij: 'Het was een slachtveld vandaag'

14 februari 2022 23:49 - ESPN
Foto: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij: "Het was een slachtveld vandaag"; image source: Pro Shots

Ruud van Nistelrooij was na de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht zeer kritisch over de grasmat op de Herdgang waar zijn ploeg op moest spelen. "Het was een slachtveld vandaag en ik vond dat dat ook met de knollentuin te maken had", aldus Van Nistelrooij tegenover ESPN. "Ik kan het geen veld noemen. Voetbal spelen is hierop onmogelijk, maar als het ook nog een gevaar wordt voor spelers, moeten we daar heel goed naar kijken."

Volgens de trainer van Jong PSV was het niet te doen. "Het is eigenlijk professioneel voetbal onwaardig", zo gaf hij aan. "Het zijn ook wel stevige spierblessures. Fodé Fofana moest er in de rust ook nog af. Dat is allemaal nog pijnlijker dan deze nederlaag."

De trainer zag uiteindelijk Jenson Seelt, Richard Ledezma en Livano Comenencia geblesseerd uitvallen.




Discussieer mee op de forums


Tags

nistelrooij slachtveld jong comenencia espn fode fofana herdgang jenson knollentuin ledezma livano seelt spierblessures utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
De goeie ouwe Herdgang in verval, gekker moet het niet worden!

Maar zonder dollen, is natuurlijk een kwalijke zaak. Dat je 'm verliest is tot daar aan toe, beide ploegen zelfde nadeel, maar dat de "grasmat" een gevaar vormt voor de spelers, dat kan en mag natuurlijk niet! Alsof wij al niet (meer dan) genoeg geblesseerden hebben.
+1/-0

 
Vorige week zal ook niet geholpen hebben lijkt me. Zware regenval waardoor de pot van PSV Vrouwen niet door kon gaan. Als je vervolgens massaal buikschuivers en slidings gaat maken om het publiek te vermaken sloop je de hele mat.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Oh ja, ik zag al zoiets voorbijkomen.

Wel ironisch dat de vrouwen voor PSV-Ajax vanuit Philips Stadion moesten uitwijken naar Herdgang om de heilige mat te ontzien en vervolgens Jong op de Herdgang met een veredelde moestuin geconfronteerd wordt.
+1/-0

 
Nu was het gezien de staat van de grasmat tegen AZ (en logischerwijs drie dagen later ook tegen NAC) ook wel terecht dat die pot van de vrouwen verplaatst werd. Vooral dat vond ik bizar. Er was twee weken niet gespeeld in het stadion, maar het veld lag er bij of er al een paar wedstrijden die middag waren gespeeld.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Haha Voetbalprimeur verraadt hiermee haar knip- en plakwerk. Nemen gewoon slachtveld over.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Van Nistelrooij zei ook slachtveld en geen slagveld
+4/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage