Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV hoopt op huur van Braziliaan Savio'

15 februari 2022 13:21 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"PSV hoopt op huur van Braziliaan Savio"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Fabrizio Romano hoopt PSV Savio naar de club te kunnen halen. De Braziliaanse aanvaller staat momenteel in eigen land onder contract bij Atletico Mineiro, maar staat op het punt een contract te tekenen bij Manchester City. Indien het daadwerkelijk tot een transfer komt naar de Engelse topclub hoopt PSV hem vervolgens op huurbasis over te kunnen nemen.




Discussieer mee op de forums


Tags

savio braziliaan huur atletico fabrizio mineiro romano transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden (gewijzigd)
Dit ligt natuurlijk weer allemaal aan onze TD en scouting, toch? Met een andere/betere TD en scouting kan PSV dit soort talentjes wel halen, toch?

Nee hè?
+1/-1

 
2 jaar geleden
De hand van de aanstaande a.d. is al zichtbaar.
+1/-0

2 jaar geleden
Vroeger werd dit zelf gescout en gekocht voordat andere het door hadden.
Die 6,5 miljoen klinkt (in voetbalwereld) spotgoedkoop als het zo een groot talent is.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Vroeger liepen er 3 scouts in Zuid-Amerika, nu 3000, Vroeger kon er ook bijna niemand naar Braziliaans voetbal kijken, tenzij je erheen ging of een schotel aan je muur had hangen, nu kan iedereen alles zien.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Alex was toch ook van Chelsea? Die moest eerst wat jaartjes in Europa spelen voor hij in Engeland een werkvergunning kreeg dacht ik. Vroeger deden wij ertoe in Europa en betaalden we een hoger salaris als City. Tijden zijn veranderd en de meeste zullen City wel verkiezen boven PSV. De wereld zit vol scouts en de grote clubs kopen de beste talenten om vervolgens een verhuurbedrijfje te starten. Zo verrot is het voetbal inmiddels. Als er een nieuwe Romario opstaat komt ie never nooit meer bij PSV onder contract, die zullen we zelf op zeer jongen leeftijd moeten vinden en opleiden, en dan nog maar hopen dat ie niet gratis op zijn 18e de deur uit loopt.
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Talenten van deze leeftijd hebben doorgaans tijd nodig om de basis te halen en met de huidige talenten van vergelijkbare leeftijd die we hebben lopen en tegen het eerste aan zitten zie ik weinig waarde in een huur. Voor 6,5 miljoen zou je zo'n gok zelf moeten durven wagen als je verder wilt groeien als club zijnde.

Of zouden ze er op gokken dat die huurberperking er op termijn voor gaat zorgen dat huurspelers voor aantrekkelijke bedragen overgenomen gaan worden door de club waar ze al aan verhuurd zijn?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Als deze jongen mislukt heeft MC gegokt en verloren, maar verliezen ze geen tijd aan hem, lukt het roepen ze hem naar Manchester en gaan ze aan de gang met hem, 6,5milj kunnen ze daar wel hebben.
+1/-0

Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Je kunt het ook zo zien: als hij naar ons komt, dan voetbalt hij niet bij Ajaks! ;)
+1/-1

 
2 jaar geleden
Zullen we het gewoon eens even lekker een tijdje niet meer over Ajax hebben hier?
+4/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Ik vind het een goed idee, maar dat zal helaas niet gaan lukken ....

Zeker niet nu met de carnaval ... allemaal verkleed als Overmars, en lul uit de broek!
+1/-0

2 jaar geleden
Beetje merkwaardige foto, Philips Stadion, bij dit item. Je zou toch op zijn minst een (actie)foto van betreffende speler verwachten.
+1/-0

 
site-admin 2 jaar geleden
Volledig eens met jouw opmerking.

Echter staat er in de uitgebreide fotodatabase waar wij toegang tot hebben geen enkele foto van hem. In dat soort gevallen pakken we dan een algemene PSV-foto.

Natuurlijk zijn er op internet volop foto's van hem te vinden. Hij heeft ook 'gewoon' een eigen Instagram-account vol met actiefoto's. Deze mogen echter niet zo maar gebruikt worden. Zelfs al plaatsen we bij de foto netjes dat deze afkomstig is van zijn Instagram-account (zoals nu bij vrijwel iedere foto Proshots staat), dan nog hebben we niet de rechten om deze foto te mogen gebruiken en de boetes om een dergelijke foto bij een nieuwsbericht te plaatsen zijn enorm.

Normaal zou je zeggen dat een fotograaf in Brazilië niet zal merken dat een website in Nederland een foto van hem gebruikt. Al deze fotopersbureau's maken echter gebruik van detectiesoftware en wereldwijd hun eigen foto's herkennen en zijn er als de kippen bij op moment als een site niet de rechten heeft om die foto te mogen gebruiken. Dat is bijvoorbeeld ook de reden waarom dit seizoen bij enkele Europese uitduels ook geen wedstrijdfoto stond in het wedstrijdverslag.
+3/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bastard bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage