Transparent
Inloggen
Sluiten

Freek Jansen: 'Naam van Peter Bosz wordt steeds vaker genoemd bij PSV'

15 februari 2022 22:38 - VI Vandaag
Foto: Pro Shots

Freek Jansen: "Naam van Peter Bosz wordt steeds vaker genoemd bij PSV"; image source: Pro Shots

Bij PSV is ook Peter Bosz in beeld om na dit seizoen als trainer aan de slag te gaan. Dat gaf Freek Jansen dinsdagavond aan bij VI Vandaag. "Phillip Cocu wordt natuurlijk nadrukkelijk genoemd, maar via Marco Timmer heb ik gehoord dat ook de naam van Peter Bosz steeds vaker wordt genoemd", aldus Jansen. "Ze hopen op korte termijn wat te kunnen gaan doen."
Tags

bosz jansen cocu timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prima. Dit zou een ambitieuze keuze zijn. Net als de keuze voor Wim Jonk een goede zou zijn. Graag iemand met een idee. Iemand die een plan heeft hoe er gevoetbald moet worden. Cocu is legende maar het voetbal was niet best en bij die kampioenschappen (op de eerste met Gini en Memphis na) kwam er ook heel veel geluk bij kijken.
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
De laatste weken Volendam zien voetballen? Als je het over 'heel veel geluk' wil hebben is Volendam van de laatste tijd het perfecte voorbeeld namelijk. Dat is ook wat je de volgers van Volendam bijna wekelijks ziet plaatsen. Het voetbal ziet er niet uit, maar door een geweldige keeper en heel veel geluk blijven ze de punten pakken.

Oprechte vraag aan iedereen die met Jonk komt als nieuwe trainer: kijken jullie ook de wedstrijden van Volendam in de KKD of is dit puur gebaseerd op de bekerwedstrijd van ruim een jaar geleden, toen Volendam overigens echt geweldig speelde.
+5/-2

 
1 jaar geleden
Ik ben het niet eens met jouw stelling dat er bij de laatste twee kampioenschappen 'geluk' bij kwam kijken. In de competitie 201516 bedroeg het verschil tussen PSV en Ajax 2 punten (84 vs 82) en werd het kampioenschap behaald omdat Ajax de laatste wedstrijd van De Graafschap verloor. In die competitie werd Ajax echter door scheidsrechter Makkelie (wie anders?) in het zadel geholpen door bij een 1 - 2 stand in de wedstrijd Ajax - Utrecht een onverklaarbare penalty te geven aan Ajax. Ook in dat seizoen werd Ajax al door de scheidsrechter bij de hand genomen. In de competitie 201718 bedroeg het verschil tussen PSV en Ajax 4 punten (83 vs 79). In die jaren zijn een aantal wedstrijden door PSV in de blessuretijd gewonnen. Geluk? Misschien, maar daar komt ook een grote mate van doorzettingsvermogen bij kijken, blijven gaan voor de winst.
+2/-0

 
remmie01 (geschorst)
1 jaar geleden
Wie ooit bedacht heeft dat een wedstrijd winnen in blessuretijd geluk is die spoort niet. Is een doelpunt in de eerste minuut dan ook geluk? Als je de klasse en kwaliteit hebt om in de absolute slotfase nog iets te forceren verdien je het. Geluk is een uitbal die over het hoofd wordt gezien, een gemiste rode kaart door de VAR of een onterechte pingel.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Los van wat je terecht opmerkt, was het verschil slechts 4 punten omdat PSV het na de kampioenswedstrijd tegen Ajax verder wel geloofde en de 3 laatste wedstrijden - Roda-uit 2-2, ADO-uit 3-3 & Groningen-thuis 0-0 - gelijkspeelde. Op de, halfdronken, feestwedstrijd in Kerkrade op woensdagavond na toch eigenlijk wel jammer(lijk).
+2/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden
Klopt dat vond ik toen ook jammer; was zelf bij wedstrijd in Den Haag, met een meesterlijke Pereiro; PSV had destijds een punten record kunnen halen...

Die 2-2 bij Roda is ze vergeven; ik ontmoette mijn lief diep ik de nacht na de legendarische 3-0 tegen de - toen nog -Kneusjes... oh wat verlang ik naar die tijd!
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik was zelf ook in Den Haag, recht tegenover uitvak, en vond die pot nog wel vermakelijk. Gebeurde genoeg, 6 goals, halve liter in de knuist... die 0-0 thuis tegen Groningen vond ik daarentegen uiterst teleurstellend, had wel galavoorstelling verwacht als ode aan en buiging voor het publiek.
+1/-0

1 jaar geleden
Wint nooit een prijs.
En dat is nou precies wat wij moeten gaan doen.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Exact mijn gedachte!

Ik denk nog met veel plezier maar met name opluchting terug aan de verloren EL-finale van 2017 tegen het Manchester United van José Mourinho, wél een winnaar pur sang.
+3/-0

1 jaar geleden
Heb wel de indruk dat de naam van Bosz alleen door Freek zelf genoemd wordt in Eindhoven, waarna hij rapporteert dat de naam vaker genoemd wordt in Eindhoven.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Als Freek het zelf maar vaak genoeg herhaalt, krijgt hij aldoende vanzelf gelijk.
+4/-0

1 jaar geleden
Liever niet. Wil alleen maar aanvallen en hoeft geen prijzen te winnen. Daarnaast vind ik hem qua persoonlijkheid (arrogant, narcist) niet bij ons passen. Ik zou graag weer een trainer willen die de ouderwetse PSV mentaliteit en strategie hanteert. Achterin dichthouden, een keeper die kan keepen en niet kan voetballen, nul houden en met behendige jongens op het middenveld en snelle jongens voorin mooi countervoetbal laten zien. Daar hebben we deze eeuw onze prijzen mee gewonnen.
+2/-0

 
PSValtijd1 (geschorst)
1 jaar geleden
Ik zou graag Fräser zien komen, mooie rustige no nonsence trainer met natuurlijk overwicht; dan wel enkele echte club mensen ernaast, zoals Ooijer en Zenden; voordeel is dat die laatste 2 de huidige spelers groep perfect kennen...
+1/-1

 
1 jaar geleden
Wat heeft iedereen met Fraser?! Ik zie geen topcoach in hem die PSV beter gaat maken. Zelfde geldt voor Jonk.
+9/-0

 
1 jaar geleden
Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV. Pep Guardiola trainer bij PSV.
Binnenkort een nieuwsbericht : Pep Guardiola steeds vaker genoemd als trainer bij PSV 🤭
+4/-0

1 jaar geleden
Categorie Henk ten Cate. Wordt groot weggeschreven maar met een lege prijzenkast en regelmatig vroegtijdig vertrek. Onze club heeft een ander profiel dan die uit amsterdam en daar hoort ook een ander type trainer bij.
+2/-0

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Ik zou graag een trainer zien die deze opstelling en tactiek doorzet maar het de spelers ook gewoon iedere wedstrijd laat uitvoeren. Dan kom je een heel eind.
+1/-0

1 jaar geleden
Leuk maar naïef voetbal. Ook bij Lyon gaat het allemaal niet echt lekker. Past niet bij PSV.
+2/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal bakayoko benul berry eredivisie fakkels femke feyenoord gestaakt halsema ingestelde izecson kilsdonk knvb koen kul kwetsbaar leefbaar lozano manolev mar misdragingen remigio santos shevchenko side treurig uitsupporters vdv volendam