Transparent
Inloggen
Sluiten

'River Plate denkt aan Maximiliano Romero als nieuwe spits'

17 februari 2022 13:05 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"River Plate denkt aan Maximiliano Romero als nieuwe spits"; image source: Pro Shots

Volgens het Argentijnse TyC Sports is River Plate in de markt voor Maximiliano Romero. De Argentijnse topclub is op zoek naar een nieuwe spits omdat komende zomer Julián Álvarez naar Manchester City vertrekt en nu zou Romero in beeld zijn bij River Plate. Naar verluidt zou de aanvaller een terugkeer naar Argentinië zelf zien zitten.

Update 13:27: Het Eindhovens Dagblad bevestigt dat River Plate belangstelling heeft in Maximiliano Romero. Volgens het ED is het zeer twijfelachtig of PSV na dit seizoen nog door wil met de aanvaller nu hij wederom met een blessure kampt. Het is wel nog onduidelijk of Romero in wil gaan op een aanbod van River Plate.

Meer op TyC Sports




Tags

river romero maximiliano alvarez argentinie julian twijfelachtig tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat vind ik een lastige. Als ze er serieus geld voor over hebben én een doorverkoop percentage, dan kan het interessant zijn. Maar als ze dalijk met weet ik het, 3-4 miljoen komen, dan zou ik hem mooi in Eindhoven houden.

Jongen met potentie en die we zelf binnen Europa evt. ook nog voor redelijk geld kunnen verkopen lijkt me. Zou het zelf heel jammer vinden, alle keren dat hij speelde liet hij wel echt wat zien vind ik. Zeker als Eran in de zomer vertrekt, dan mag deze jongen w.m.b. opstaan en gaan shinen!
+4/-1

 
Wat is er lastig aan? Hij is in vier seizoenen inmiddels voor de zesde (!!) keer geblesseerd geraakt. Heeft inmiddels al meer dan 100 officiële duels van PSV moeten missen door blessures (terwijl hij nog een jaar verhuurd is geweest ook). Je hebt er helemaal niks meer aan. Als River (of welke club dan ook) 3 of 4 miljoen wil bieden meteen een strik er om heen.
+6/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
"alle keren dat hij speelde"

Tja.. en die zijn op 1, misschien 2, handen te tellen.
Vier miljoen zou de hoofdprijs zijn.

Laten we maar gewoon een spits halen die we wel op kunnen stellen. Daar heb je net even wat meer aan.
+4/-0

2 jaar geleden
Verkopen als de kans zich voordoet. Deze jongen heeft geen lichaam dat geschikt is voor topsport, dat blijkt helaas keer op keer. Steeds als hij fit lijkt te raken en waarde lijkt te hebben, valt hij weer uit. Daarnaast hebben we het ook niet over een nieuwe Ronaldo, maar een speler die net als Vinicius en Zahavi eigenlijk niet laat zien van het kaliber te zijn dat PSV zou moeten nastreven. Met deze jongen hebben we een dure gok genomen, en moeten we helaas ons verlies gaan nemen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk toch, op basis van die paar wedstrijdminuten die hij gehad heeft, dat hij specialer is dan Vinicius en Zahavi en dat hij echt wel hoger zou kunnen komen.
Dat hebben ze wel goed gezien.
Alleen is zijn lichaam helaas niet geschikt voor topsport. Bij elk aannemelijk bod strik er omheen en verkopen.
+3/-1

Naar verluid ziet de anvaller het zelf wel zitten? Heeft PSV dan alle ellende mogen opknappen om hem te sterken/harden zodat hij lekker een paar jaar in Argentinie kan gaan shinen en daarna voor miljoenen weer richting Europa kan? Als deze jongen niet verlengt bij PSV is hij mijns inziens geen herinnering waard, en dat terwijl ik zowat de grootste positivo ben/was gedurende zijn ellende, zou ik fan af zijn,
Niet dat het hem iets uitmaakt, maar toch dus.
+4/-1

 
Maar denk je dat PSV zijn contract wil verlengen dan? In het stuk van het Eindhovens Dagblad staat dat hij er naar verwachting nog zeker twee maanden uit zal liggen en het erop lijkt dat ook de clubleiding er geen vertrouwen meer in heeft.
+1/-1

 
Het blijft een moeilijke beslissing, maar ik hoop dat we dan wel een flinke duit aan een evt verkoop-doorverkoop over houden.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
10 miljoen en strik erom.
+2/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Julian Alvares brengt River Plate +- 18 miljoen op, dus Brands maak je borst maar nat, als Maxi het ziet zitten te vertrekken moet je River stevig in de knip laten bloeden.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Of een goeie huurdeal maken m.b.t. Savinha :-)
+1/-0

 
Kleine1 (geschorst)
2 jaar geleden
Hahaha Brands …. Mooi man!
+2/-0

2 jaar geleden
Heeft Na dit seizoen nog maar 1 jaar contract volgens mij. Dus voor 3/4 miljoen met een doorverkoop percentage mag je nog heel erg blij zijn als je dat er nog uit kunt halen. Doodzonde, maar verlengen is een heel groot risico
dus verlies pakken , doorverkoop percentage regelen en door schakelen.
Of verlengen voor een heel laag basis salaris en hoge bonussen naar gelang aantal gespeelde wedstrijden per seizoen.
Maar twijfel of Romero daar voor zal tekenen.
+2/-0

2 jaar geleden
Beste voor ons. Zie het wel in hem zitten maar helaas.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat had ik hem graag eens een vol seizoen zien knallen maar uit economisch opzicht is het gewoon verstandig Romero te verkopen. Het blijft een man van glas, helaas.
+2/-0

2 jaar geleden
Heel jammer maar ik vrees dat hij het niet gaat worden,misschien wil hij zich wel te graag bewijzen.
+2/-0

2 jaar geleden
Van mij mag hij gaan maar dan voor de verandering eens niet voor een fooi. Ik snap dat een club nu bij hem ook een risico neemt en dat in de prijs terug wil zien maar beding dan minimaal een gigantisch doorverkoop percentage. Of verhuur hem eerst.
+1/-0

 
Zijn contract loopt af. Als je hem verhuurt kan hij dus vervolgens transfervrij de deur uit lopen.
+3/-1

 
2 jaar geleden
Scherp. Had ik niet op mijn netvlies. Maar goed dat ik geen TD ben😉
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage